Volkswagen Jetta 2022: надійний седан

24 лютого 2022

Volkswagen Jetta 2022 - надійний компактний седан. Цей VW має всі якості ідеального автомобіля для щоденних поїздок: лаконічний дизайн, просторий салон, потужні та економні двигуни. У 2022 модельному році виробник ретельно переробив сьоме покоління седана. Чи зможе новий Volkswagen Jetta 2022 витримати конкуренцію?

Купити новий автомобіль Фольксваген Джетта 2022 на автобазарі AutoMoto.ua

Нове у 2022 році

  • новий базовий 1,5-літровий двигун з турбонаддувом, 
  • оновлена ​​лінійка оформлення салону,
  • додаткові стандартні функції активної безпеки,
  • оновлений дизайн інтер'єру та екстер'єру.

Кому варто купити?

Volkswagen Jetta вибирають ті, хто не хоче купувати хетчбек Golf. Седан приваблює просторим салоном, дійсно містким багажником та дуже економною витратою палива (у комплектації АКПП). До того ж, обслуговування Volkswagen Джетта не викликає проблем. Нема складнощів і з перепродажем седана.

Модель чудово підійде мешканцям великих міст. Подивіться пропозиції про продаж Фольксваген Джетта в Одесі

Нове чи б/у авто?

У 2022 році Volkswagen Джетта отримує планове оновлення в середині циклу. Крім того, VW переглянув лінійку стилів салону, додав Sport та відмовився від комплектацій R-Line, SEL та GLI S. Також оновлено зовнішній та внутрішній стиль, а деякі розширені функції безпеки стали стандартними. Але, головне – під капотом. Фольксваген збільшив об'єм двигуна Джетта з 1,4 до 1,5 л, а також додав 11 "конячок". 

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Актуальна модель однозначно вартує вашої уваги. Рекомендована виробником ціна Volkswagen Jetta починається з 20 195$.

Volkswagen Jetta або Honda Civic

Honda Civic багато в чому випереджає новий Volkswagen Jetta 2022. Цивик забезпечує спортивне управління та зберігає комфорт поїздки. Уся лінійка двигуна Honda має достатню потужність. Крім того, Civic доступний як седан та хетчбек. Навіть зручні елементи управління мультимедійною системою Jetta не дозволяють виграти на фоні Civic. 

Volkswagen Jetta або Volkswagen Golf

GTI має одну з найвищих цін у своєму класі, але це найкращий вибір для покупців, який шукають продуктивність. У стандартну комплектацію Golf GTI входить той же 228-сильний двигун, що й у Jetta GLI. Цей мотор у поєднанні з спритною керованістю GTI робить керування надзвичайно драйвовим. Golf також може похвалитися чудовими матеріалами оформлення салону та набагато більшим вантажним простором завдяки конструкції хетчбека.

Салон

Volkswagen Jetta традиційно радує просторим п'ятимісним салоном. Заднє сидіння особливо зручне та підійде для високих пасажирів.

В інтер'єрі з'явилися нові крісла з контрастним рядком у стандартній комплектації. Штучна шкіра та шкіряні поверхні опціональні з доступною двоколірною палітрою Volcano Brown і Black. Рульове колесо, обтягнуте шкірозамінником, та передні сидіння з підігрівом та вентиляцією входять до стандартної комплектації. Volkswagen Jetta має 400 л вантажного простору. Це хороший показник у порівнянні з іншими компактними седанами.

Можливо, найвагомішим оновленням інтер'єру стала стандартна панель приладів Volkswagen Digital Cockpit з 8-дюймовим екраном і можливістю підключення до Wi-Fi. Мультимедійна система MIB3 входить до стандартної комплектації топової версії, як і бездротова зарядка та бездротова програма App-Connect.

Відео тест-драйв Volkswagen Jetta 2022 року

Технічні характеристики

Volkswagen зробив стандартним 1,4-літровий турбований чотирициліндровий двигун Джетта з внутрішнім індексом EA211. Такий же мотор використовується в новому компактному кросовері VW Taos. Турбодвигун видає 158 к.с. Крутний момент залишається тим самим і становить 249 Нм. Потужність передається на передні колеса через шестиступінчасту механічну або восьмиступінчасту автоматичну коробку передач.

Серед доробок силового агрегату:

  • гільзи циліндрів з покриттям APS, 
  • модуль охолодження з керуванням карткою,
  • модернізована система впорскування під високим тиском.

Передня підвіска стійкового типу з задньою торсіонною балкою залишилася незмінною, як і всі інші основні механічні опори. Однак комплектація Volkswagen Jetta Sport 2022 отримала кілька оновлень характеристик, наприклад, диференціал XDS від високопродуктивної версії GLI для покращення керованості.

Ті, хто хоче покращити технічні характеристики Volkswagen Джетта 2022, можуть вибрати 228-сильний 2,0-літровий чотирициліндровий двигун з турбонаддувом, встановлений у моделі GLI. 

Витрата палива Volkswagen Jetta виглядає так:

  • 7,6 л/100 км у місті з АКПП,
  • 5,7 л/100 км на шосе з АКПП,
  • 8,1 л/100 км у місті з МКПП,
  • 5,5 л/100 км на шосе із МКПП.

Комфортна подорож Jetta згладжує більшість нерівностей дороги. Проте керування седаном багато водіїв називають нудним. Якщо ви хочете драйву, варто придбати Volkswagen Jetta GLI. Адаптивна демпфуюча підвіска GLI забезпечує кращу маневреність, але не жертвує задля цього комфортом пасажирів.

Безпека

Національна адміністрація безпеки дорожнього руху США привласнила Джетте 2022 року 5/5 у боковому краш-тесті та 4/5 у тесті на перекидання. Jetta не тестувалася на безпеку при лобовому зіткненні та не отримала загальної оцінки безпеки.

Розміри та вага

Довжина седана Jetta становить 4,7 м. Його споряджена маса коливається від 1322 до 1522 кг.

Можливі комплектації 

Купити новий Volkswagen Джетта можна комплектаціях S, Sport, SE, SEL і версії GLI Autobahn. Перші чотири моделі поставляються з новим базовим 1,5-літровим двигуном з турбонаддувом, механікою-шестиступкою або восьмиступінчастим автоматом. Першокласний седан GLI Autobahn ховає під капотом турбодвигун об'ємом 2,0 літра, шестишвидкісну механіку або опціональний семиступінчастий автомат з подвійним зчепленням.

Попередній огляд GMC Yukon 2022: пригоди чекають
Купити новий автомобіль ДжіЕмСі Юкон 2022 на автобазарі AutoMoto.ua
Купити новий автомобіль Тесла Модель С 2022 на автобазарі AutoMoto.ua
Наступний огляд Огляд Tesla Model S 2022: король електрокарів