Огляд тест-драйву: Volkswagen Passat 2019

15 березня 2019

Легендарний Volkswagen Passat 2019 модельного року це виготовлений в Америці седан і універсал з перевіреним німецьким начинням під привабливою обгорткою. Як найбільший автомобіль Volkswagen, Passat  конкурує з такими важковаговиками як Honda Accord, Hyundai Sonata і Toyota Camry. Незважаючи на певний спад продажів, Passat залишається хорошим варіантом, який пропонує непогану динаміку, пристойний рівень економії пального, високу економічність та збалансовану стартову ціну. Перевагою автомобіля стане оновлена і більш тривала повна гарантія. Хоча і не такий потужний як Kia Stinger чи Nissan Maxima, 2.0-літровий турбодвигун це винятковий силовий агрегат.  

Огляд тест-драйву: Volkswagen Passat 2019

Вам сподобається

Якщо ви шукаєте консервативного вигляду, сімейний автомобіль з відмінним рейтингом надійності, хорошим рівнем економії, просторим заднім сидінням та містким багажним відділенням, новий Volkswagen Passat 2019 до ваших послуг. Стандартні системи безпеки допомагають відомому автомобілю мати дуже високий рівень надійності.

Вам може не сподобатися

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Якщо обов’язковою умовою купівлі автомобіля є наявність у нього системи повного приводу, гібридної силової установки чи навпаки V6 двигуна, на кажучи вже про шкіряну обшивку найвищої якості, Passat не те, що треба. Сучасніший салон, новітні технології та інформаційна-розважальна система є у Kia Optima, система повного приводу є у Subaru Legacy, а гібридну модель можна отримати з Honda Accord чи Toyota Camry.

Нове у 2019 році

У поточному році Volkswagen зменшив кількість комплектацій Passat до двох: Wolfsburg Edition і SE R-Line. Такий крок дозволив консолідувати оснащення і функції, зробивши систему попередження про можливе зіткнення, автоматичне екстрене гальмування, моніторинг сліпих зон і попередження про перехресний рух позаду стандартними для всіх автомобілів. Виразний V6 GT, нажаль, зник.

Враження від їзди

Ніхто не стане сперечатися, що Volkswagen Passat притаманна спортивна харизма, між тим, седан і універсал більше тяжіють до комфорту. Їзда плавна, а салон дуже затишний навіть при їзді по автомобільним магістралям. Видимість відмінна, рульове управління легке, а гальма потужні. Загалом, водій зможе отримати дуже позитивний досвід. Не чуже Passat і поняття «грайливості», коли ситуація того вимагає, автомобіль демонструє атлетичну сторону. Стандартний на 2019 рік 2.0-літровий чотирьохциліндровий турбодвигун гарантує потрібний запас потужності. Шестиступінчаста автоматична коробка передач Volkswagen Passat виглядає трохи застарілою у порівнянні з тим, що пропонують суперники, але зі своїми обов’язками справляється відмінно.

Найкращі характеристики

В той час як деякі автовиробники змушують витрачати зайве при бажанні отримати бажані функції і системи, Passat 2019 зробив чимало з них стандартними. Система попередження про можливе зіткнення, автоматичне екстрене гальмування і моніторинг сліпих зон з попередженням про перехресний рух позаду входять у базу всіх моделей.

Стандартна для топової моделі SE R-Line аудіосистема «Fender» вражає потужністю 400 Вт. Глибокі баси, чіткі високі ноти і потужне звучання доносяться крізь дев’ять динаміків, перетворюючи навіть коротку подорож на задоволення.

Детально про автомобіль Volkswagen Passat  

Інтер’єр

Завдяки високому рівню комфорту всіх сидінь загалом і водійського зокрема, навіть люди із не дуже високим зростом можуть зручно розміститися перед кермом. Тішить висока якість співвідношення деталей та відчуття класовості. Дизайнери Volkswagen вистояли перед спокусою створення футуристичної приладової панелі з надміру великим екраном. Замість цього, панель вийшла простою і традиційною, але це добре, адже всі елементи зручно розташовані. Салон Volkswagen Passat консервативний, але він не виглядає застаріло. Простору задніх сидінь вистачить на всіх. Інформаційно-розважальна система не найкраща у класі, але користуватися нею зручно, до того ж вона пропонує Apple CarPlay і Android Auto.

Відео тест-драйв Volkswagen Passat 2019 року

Екстер’єр

Привабливий, зрозумілий і низько посаджений корпус Passat ніколи не кричить про себе. Простоті винятково пасує елегантність конструкції. Але придивившись, можна помітити виразні деталі капоту і дверей. Хромована решітка радіатора додає бажаної агресивності. Більшість зовнішніх штрихів R-Line перейшли до нової SE R-Line, включно з світлодіодними фарами і задніми вогнями, унікальним оздобленням передньої і задньої частин та 19-дюймовими дисками з легкого сплаву.  

Базова комплектація

У базу моделі Passat Wolfsburg 2019 увійшли: система попередження про можливе зіткнення, аварійне гальмування, моніторинг сліпих зон, попередження про перехресний рух позаду, механічний клімат-контроль, обшивка сидінь «V-Tex», 6.3-дюймовий сенсорний екран інформаційно-розважальної системи, CD програвач, підігрів бічних дзеркал, 17-дюймові колеса з легкого сплаву, функція доступу без ключа, кнопкове запалювання, підігрів передніх сидінь, 8 автоматичних режимів налаштування водійського сидіння, Bluetooth, камера заднього виду, Apple CarPlay/Android Auto та заднє сидіння, яке складається у співвідношенні 60/40.

Опційне обладнання

Модель Wolfsburg можна доповнити 18-дюймовими колесами і люком даху з електроприводом. Модель SE R-Line гарантує 19-дюймові колеса, навігацію, функцію відкривання багажника без рук, аудіосистему «Fender», систему «Park Distance Control», склоочисники з сенсорами дощу, світлодіодні фари і задні вогні, двозонний автоматичний клімат-контроль, адаптивний круїз-контроль, дистанційний запуск, кольоровий багатофункціональний дисплей, систему утримання смуги руху та унікальні елементи екстер’єру.

Під капотом

На жаль, 2019 рік не відзначився для Passat вигідними дизельними чи гібридними варіантами. За потужність моделей відповідає 2.0-літровий чотирьохциліндровий турбодвигун, але у двох версіях потужності. У першому випадку можна розраховувати на 220 кінських сил і 350 Нм. Компонується він шестиступінчастою автоматичною коробкою передач. Сотні автомобіль досягає за 6.7 секунд. Витрата пального перебуває на рівні 7.8 л/100км у міському, 5.3 л/100км у заміському та 6.2 л/100км у змішаному циклах. Другий варіант пропонує 280 кінських сил і так само 350 Нм. У пару дісталася та сама коробка. Розгін відбувається за 5.5 секунд. Витрата пального становить 9.0 л/100км у міському, 6.2 л/100км у заміському та 7.2 л/100км у змішаному циклах.

 
Попередній огляд Огляд тест-драйву: Mitsubishi Eclipse Cross 2019
Огляд тест-драйву: Mitsubishi Eclipse Cross 2019
Огляд тест-драйву: Ford Fiesta
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Ford Fiesta