Огляд тест-драйву: Volkswagen Passat 2020

29 жовтня 2020

Volkswagen Passat - непоганий середньорозмірний седан. Автомобіль має великий багажник, місткий салон і хорошу динаміку їзди. 

Volkswagen Passat 2020 на дорозі

Нове в 2020 році 

  • Оновлений дизайн інтер'єру та екстер'єру.

  • Збільшення крутного моменту двигуна.

Кому варто купити? 

Volkswagen Passat 2020 сподобається сучасним, впевненим в собі і цілеспрямованим чоловікам.  

Нове або б/у авто? 

VW Passat 2020 року належить до покоління, випущеного в 2012 модельному році. У 2020 році седан оновив інтер'єр і зовнішній вигляд, а також підвищив крутний момент двигуна з 249,5 Н/м до 352 Н/м. Деякі функції, які були стандартними в попередніх моделях, такі як доступ без ключа і сидіння зі штучної шкіри, тепер доступні тільки в комплектації SE і вище.

Якщо ви не зачаровані новим стилем або додатковим обертовим моментом, немає особливих причин купувати новий Passat. Можна вибрати більш стару модель. 

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Volkswagen Passat або Volkswagen Jetta?

Volkswagen Jetta - компактний автомобіль. Якщо ви можете обійтися без додаткового вантажного і пасажирського простору, яке надає Passat середнього розміру, Jetta - кращий седан. Джетта має потужні альтернативні двигуни і 8-дюймовий сенсорний екран. Jetta дешевше, ніж Passat і доступна з 10,25-дюймовою цифровою панеллю приладів. Відмовтеся від базової версії і виберіть комплектацію SE. Ви отримаєте панорамний дах, передні сидіння з підігрівом і при цьому витратите менше, ніж на базовий Passat.

Volkswagen Passat або Nissan Altima?

Nissan Altima набагато кращий середньорозмірний седан, ніж Passat. У нього може не так багато місця в багажнику, як у VW, але є просторий салон і одні з найбільш зручних сидінь в своєму класі. У Altima стандартний сенсорний екран більшого розміру, ніж у Passat. У Nissan менша, ніж у  Volkswagen Passat 2020 витрата палива: 8,4 л і 6,0 л на 100 км проти 10,2 л і 6,9 л на 100 км. Додатково, у Altima кращі показники безпеки. 

Салон

Новий Volkswagen Passat 2020 вміщує п'ять чоловік. В обох рядах досить місця для голови і ніг, а троє дорослих середнього зросту можуть зручно розміститися ззаду. Простору для колін попереду може здаватися замало через розташування центральної консолі.

Passat має два повних набори роз'ємів LATCH для дитячих автокрісел на задніх бокових сидіннях. 

У стандартній комплектації Volkswagen Passat 2020 салон з тканинною оббивкою. Опціонально доступні:

  • сидіння зі штучної шкіри,
  • оббивка з натуральної шкіри,
  • передні сидіння з підігрівом, 
  • сидіння водія з електроприводом, регульоване в восьми напрямках, 
  • шкіряне рульове колесо,
  • підігрів задніх сидінь.

У салоні Volkswagen Passat 2020 поєднуються якісні матеріали та дешевий пластик. 

Цей седан VW має багажник об'ємом 450 літрів. 

Стандартне мультимедійне обладнання Passat включає 6,3-дюймовий сенсорний екран, Android Auto, Apple CarPlay, Mirror Link, Bluetooth, порт USB, супутникове радіо і HD Radio. Додатково доступні навігаційна система, два додаткових порти USB, точка доступу Wi-Fi і стереосистема преміум-класу Fender з вісьмома динаміками, а також панорамний дах.

Відео тест-драйв Volkswagen Passat 2020 року

Технічні характеристики 

У Volkswagen Passat 2020 двигун в єдиному варіанті. Це 2,0-літровий чотирициліндровий силовий агрегат з турбонаддувом. Двигун розвиває потужність до 174 кінських сил і 352,5 Н/м крутного моменту. 

Мотор Пасату працює в парі з шестиступінчастою автоматичною коробкою передач. Ця трансмісія досить потужна в місті, а збільшення крутного моменту на 2020 рік додає седану енергійності при старті з місця. Чого у цього автомобіля немає, то це потужних альтернативних двигунів, хоча у багатьох конкурентів Passat вони є.

Volkswagen Passat 2020 витрачає 10,2 л на 100 км в місті і 6,0 л на 100 км на шосе. Це погані показники витрати палива для седанів середнього класу. 

Passat плавно рухається по більшості покриттів і має збалансовану керованість. Передній привід входить у стандартну комплектацію.

Безпека

Volkswagen Passat має відмінні характеристики безпеки. У стандартному наборі: камера заднього виду, попередження про лобове зіткнення, автоматичне екстрене гальмування, моніторинг сліпих зон, попередження про перехресний рух ззаду і виявлення пішоходів.

Доступна допомога в утриманні смуги руху, а також чутливі до дощу двірники, адаптивні фари, передні і задні датчики паркування, система паралельної парковки і адаптивний круїз-контроль.

Розміри і вага 

Volkswagen Passat 2020 має стандартні для свого класу розміри: довжину 4,9 м, ширину 1,8 м, колісну базу 2,7 м. Споряджена маса автомобіля складає 1508 кг. 

Можливі комплектації 

Volkswagen пропонує Passat в чотирьох комплектаціях: S, SE, R-Line і SEL. У кожній з них рядний чотирициліндровий двигун з турбонаддувом, шестиступеневий "автомат" і передній привід.

Базовий VW Passat поставляється з легкосплавними дисками, 6,3-дюймовим сенсорним екраном, HD Radio, супутниковим радіо, USB-портом, Bluetooth і можливістю підключення до додатків з Apple CarPlay, Mirror Link і Android Auto.

Камера заднього виду, моніторинг сліпих зон, попередження про перехресний рух ззаду, попередження про лобове зіткнення, автоматичне екстрене гальмування і виявлення пішоходів також входять в стандартну комплектацію.

Passat SE отримує чутливі до дощу двірники, двозонний автоматичний клімат-контроль, доступ без ключа, запуск з кнопки і дзеркало заднього виду з автоматичним затемненням. Цей Volkswagen також оснащений шкіряним рульовим колесом, сидіннями з синтетичної шкіри V-Tex, передніми сидіннями з підігрівом, сидінням водія з електроприводом, двома портами USB на задніх сидіннях, адаптивним круїз-контролем і системою допомоги при утриманні смуги руху.

Седан Passat R-Line додає до оснащення SE елементи стилю R-Line, великі легкосплавні диски і панорамний дах.

Passat SEL включає в себе шкіряну оббивку, підігрів задніх бокових сидінь, навігаційну систему, стереосистему преміум-класу Fender з вісьмома динаміками, адаптивні фари, передні і задні датчики паркування, а також систему паралельного паркувального асистента.

 

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Ford EcoSport 2020
Як виглядає оновлена модель Ford EcoSport 2020
Новий Ford Edge 2020 на дорозі
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Ford Edge 2020