5 японських позашляховиків для тих, хто цінує надійність

31 січня 2022

Японський автопром вважається синонімом надійності. Це доводить Тойота, яка у 2021 році вкотре стала найкращим автобрендом у світі. Моделі в кузовах кросовер та позашляховик завойовують все більше прихильників. Ми об'єднали два параметри, щоб полегшити вам підбір авто. Представляємо список із 5 японських позашляховиків з каталогу AutoMoto.ua, які не розчарують вас. 

Mazda CX-5

Придбати японський позашляховик Мазда СХ-5 в Україні

Mazda CX-5 - автомобіль зі спортивним характером та щедрою комплектацією помічниками. Залежно від року випуску, під капотом авто знаходиться 2,0- або 2,5-літровий бензиновий турбодвигун чи 2,2-літровий дизель.

Елегантний зовнішній вигляд CX-5 доповнюють маневреність та практичність. Як і більшість японських автомобілів, модель надійна та ефективна. Перегляньте, які Мазда СХ-5 продаються в Україні сьогодні. 

Toyota RAV4

Придбати позашляховик Тойота РАВ4 на автобазарі АвтоМото

RAV4 був фаворитом протягом багатьох років, і Toyota ніколи не розчаровувала своїм позашляховиком. Доступний з бензиновими, гібридними та плагін-гібридними силовими агрегатами, RAV4 останнього покоління (з 2019 року) є одним із найкращих авто у класі. 

За наявності як FWD, так і AWD, РАВ 4 економно витрачає паливо. До того ж модель радує стандартною комплектацією: автоматичне екстрене гальмування та адаптивний круїз-контроль, стандартні Apple CarPlay та Android Auto. В Україні люблять Тойота РАВ4, тому на авторинку завжди представлений великий вибір варіантів – вибирайте! 

Lexus NX

Оголошення про продаж позашляховика Лексус NX на АвтоМото

Lexus NX балує своїх власників комфортом, гідним преміального значка на кузові. Тихий салон, зручні крісла, безліч технологій та опцій… Кожна дрібниця в цьому авто тішить. Позашляховик оснащений 2,0 або 2,5-літровим мотором. Економним пропонується гібридний варіант. Ознайомтеся із актуальними пропозиціями про продаж Лексус НХ у каталозі АвтоМото. 

Автомобіль змінив покоління у 2021 році, але новинка поки що не доїхала в Україну.

Nissan Rogue

Знайти оголошення про продаж Ніссан Рог в Україні

Американський Nissan Rogue все частіше зустрічається на українських дорогах. Модель повністю оновили в 2021 році і новий кросовер потихеньку з'являється на нашому автобазарі. 

Nissan Rogue – це високотехнологічний 5-місний позашляховик. З 2,5-літровим чотирициліндровим двигуном він видає 181 к.с. Це не дуже вражає, але з режимами еко, спорт, бездоріжжя, сніг та автомат навряд чи виникнуть проблему на дорозі. Хоча у Rogue ведучі тільки передні колеса, Nissan зробив інтелектуальну систему повного приводу наявної для покращення тяги. Ось усі варіанти Ніссан Рог в Україні! Дивіться, порівнюйте та вибирайте!

Nissan Pathfinder

Продаж автомобіля Ніссан Патфайндер з пробігом в Україні

Хоча Nissan не переробляв Pathfinder з 2013 року, позашляховик має багато плюсів. Ніссан випускає семимісну модель з 1996 року і розуміється на зручних, безпечних і практичних сімейних авто. Ми згодні, що це позашляховик не для кожного. Але багато хто дійсно оцінить Ніссан Pathfinder. 

В 2022 модель перейшла в нове, п'яте, покоління. Поки очікується надходження новинки на ринок, ось всі оголошення про продаж Nissan Pathfinder з усіх автосайтів України.

Попередня стаття Перетнути подвійну суцільну: коли можна порушити правило?
Перетнути подвійну суцільну: коли можна порушити правило?
5 речей, які небезпечно залишати в авто взимку
Наступна стаття 5 речей, які небезпечно залишати в авто взимку

Популярні новини