9 авто з найдовшим періодом виробництва

15 квітня 2021

Далеко не всі автомобілі зуміли витримати випробування часом. Ми регулярно спостерігаємо злети і падіння гігантів. Але існує безліч позачасових автомобілів, а деякі з них з'їжджають з конвеєра понад 80 років. І не збираються залишати ринок. Ось 9 моделей, які виробляються найдовше.

Honda Accord

Купити Хонда Акорд з пробігом на автобазарі

У 1976 році Honda представила світу двохдверний хетчбек Accord. Пізніше з'явилася версія в кузові седан, купе, універсал і навіть кросовер. Успіх не примусив себе чекати. Всі покоління, а їх було десять, були неймовірно популярні в усьому світі. На АвтоМото зібрані всі оголошення про продаж Хонда Аккород в Україні. 

BMW 3-Series

Купити БМВ 3 серії з пробігом на автобазарі

BMW - один з найпопулярніших німецьких автовиробників в світі. "Бехи" відомі своєю розкішшю і продуктивністю. На початку 1970-х років не існувало концепції розкішних спортивних седанів. Тому, коли BMW побудувала першу 3-серію в 1975 році, на ринку стався фурор.

Перший BMW 3-Series був великим автомобілем з величезним двигуном. Але після суворої емісії правила були змінені, цього звіра довелося зменшити. Якщо вам подобаються машини БМВ, перегляньте каталог 3 серії різних років випуску і комплектацій. 

Volkswagen Golf

Купити Фольцваген Гольф з пробігом на автобазарі

Гольф - найпопулярніша модель бренду Фольксваген. Перший Volkswagen Golf з'явився на ринку в 1974 році. З тих пір автомобіль вісім разів міняв покоління, продавався по всьому світу під різними назвами, але зберіг свою формулу успіху. Дивіться, на автобаразі AutoMoto.ua є більше 6 000 оголошень про продаж Фольксваген Гольф

Mercedes-Benz S-Class

Купити Мерседес С-клас з пробігом на автобазарі

Mercedes відомий своїми розкішними автомобілями. На початку 1970-х років бренд випустив перший Mercedes-Benz S-класу. І з тих пір він неймовірно еволюціонував. Сьогодні S-Клас - це вдосконалена німецька машина, в якій поєднуються розкіш, швидкість, клас і потужність.

З кожною представленою новою версією Mercedes-Benz S-Class виробник піднімає планку все вище і вище. Останній S-Клас - це справжній еталон автомобілів в своєму класі. Ось які Mercedes-Benz S-Class можна купити прямо зараз. 

Toyota Corolla

Купити Тойота Корола з пробігом на автобазарі

Toyota- найвідоміша автомобільна компанія в світі. Corolla - найпопулярніша модель компанії. Успіх седану принесло поєднання низької ціни, помірної вартості обслуговування та доступності запчастин. 

Toyota представила Corolla в 1968 році. Хоча модель спочатку була задньопривідним купе, Toyota врешті-решт переробила його в передньопривідний седан. Toyota Corolla відповідає всім вимогам споживачів в своєму сегменті ринку. Популярні не тільки нові машини, а й з пробігом. Доказ цьому - цілий каталог б/у Тойота Королла

Ford Mustang

Купити Форд Мустанг з пробігом на автобазарі

Ford презентував світу Mustang в 1964 році. Форд Мустанг встиг кілька разів змінити концепцію і платформу, знятися у фільмах і "засвітитися" у відеоіграх. 

Головна причина величезної популярності Mustang - висока продуктивність за умов обмеженості бюджету. Дійсно, вражаючий потужністю і зовнішнім виглядом Форд Мустанг можна купити не за всі гроші світу, особливо, якщо це авто б/у. 

Porsche 911

Купити Порше 911 з пробігом на автобазарі

Porsche славиться високопродуктивними автомобілями. У 1963 році дебютував Porsche 911, який змінив модель 356.

Porsche 911 - двомісний спортивний автомобіль з двома дверима, який оснащений шестициліндровим двигуном, розташованим за задньою віссю. Цей німецький спорткар за роки отримав неабиякі вдосконалення трансмісії, але його концепція залишилася незмінною. Зараз бренд пропонує 16 модифікацій купе і 20 варіантів двигуна. Знайдіть свій Porsche 911 на AutoMoto.ua.

Chevrolet Corvette

Купити Шевроле Корвет з пробігом на автобазарі

Chevrolet, можливо, одна з найстаріших автомобільних компаній Америки. Компанія була заснована в 1917 році і користується популярністю завдяки своїм маслкарам, вантажівкам, позашляховикам і седанам. 

Chevrolet Corvette показали світу в 1953 році. Дводверний двомісний спортивний автомобіль вже більше 60 років вважається легендою. Купити Шевроле Корвет можна навіть в Україні. 

Ford F-Series 

Купити Форд Ф серії пікап з пробігом на автобазарі

Пікапи не надто популярні в Україні, але заради історичної справедливості варто згадати Ford F-Series. Виробництво автомобіля почалося ще в 1948 році, коли дебютували F-1, F-2 і F-3. F-серія - це легкі повнорозмірні пікапи. З роками автомобілі удосконалювалися і в 2021 еволюціонували в електричний F-150.

Попередня стаття Бюджетний "автомат": ТОП-5 недорогих моделей
Бюджетний "автомат": ТОП-5 недорогих моделей
Всеукраїнська digital-презентація Chery Tiggo 7 Pro
Наступна стаття Всеукраїнська digital-презентація Chery Tiggo 7 Pro

Популярні новини