Бюджетний "автомат": ТОП-5 недорогих моделей

13 квітня 2021

На автобазарі AutoMoto.ua з'являється все більше оголошень про продаж автомобілів з АКПП. Поруч із традиційними гідромеханічними АКП представлені п'яти-, семи-, і навіть 9-ти ступки, варіатори (CVT) і роботи. 

Коробку-автомат вибирають як початківці автомобілісти, так і досвідчені водії. Ось ТОП-5 найбільш доступних моделей з АКПП. 

Ford Fiesta 

Купити Форд Фієста на автоматі з пробігом

Fiesta продається в кузовах хетчбек і седан. Залежно від року випуску і комплектації, на автобазарі можна знайти варіанти з автоматичною коробкою передач і бензиновим двигуном об'ємом 1.0, 1.4, 1.6 літра. 

Вам сподобається Ford Fiesta в міських умовах: економічний, маневрений і місткий. Подивіться свіжі оголошення про продаж Форд Фієста в Україні. 

Volkswagen  Polo

Купити б/у Фольксваген Поло з акпп

Polo - одна з найпопулярніших моделей Volkswagen вже багато років. Цей автомобіль не потребує додаткового представлення або реклами. Разом з автоматичною трансмісією в рух Поло призводить бензиновий або дизельний мотор об'ємом 1.4-1.6 л. 

На AutoMoto.ua є оголошення про продаж Фольксваген Поло з АКПП як в кузові п'ятидверний хетчбек, так і седан. 

Hyundai Accent 

Купити б/у Хюндай Акцент з автоматичною трансмісією

Багато хто вибирає корейську модель за економну витрату палива, місткий багажник і відмінну коробку-автомат. Доказ популярності авто - 1240 оголошень про продаж б/у Хюндай Акцент

Hyundai Accent на вторинному ринку України представлений в основному седанами. 

Kia Rio

Купити б/у Кіа Ріо з акпп

Kia Rio - ще один кореєць в нашій добірці бюджетних авто з АКПП. Автомобіль встиг вийти в чотирьох поколіннях, тому на автобазарі є моделі на автоматі в поєднанні з різними двигунами. Відповідно, цінники відрізняються. За п'ятидверний седан просять від $ 3 500. Дивіться каталог Кіа Ріо з пробігом і вибирайте. 

Renault Logan

Купити б/у Рено Логан з автоматичною коробкою

Підбірка авто без Renault? Неможливо. Останній в ТОП-5 недорогих машин з автоматом, але точно не останній за популярністю, Logan. Відомий на українському ринку як Рено Логан, в інших країнах продається під емблемою Dacia Logan. 

Алгоритм АвтоМото зібрав оголошення про продаж Renault Logan з пробігом з усіх популярних автосайтів України. Переконайтеся, що можна дійсно дешево купити машину з автоматичною коробкою передач.

Попередня стаття ОСЦПВ в 2021 році: оформити страховку і заощадити до 25%
ОСЦПВ в 2021 році: оформити страховку і заощадити до 25%
5 міфів про мотоцикли, в які ви досі вірите
Наступна стаття 5 міфів про мотоцикли, в які ви досі вірите

Популярні новини