Дешеві та практичні: купуємо авто під час війни

6 квітня 2022

Війна змінила все життя українців, зокрема і запити на автобазарі. Власний транспорт відкриває можливості врятуватись та влаштуватись в новому місці. Зараз другорядними стали колір, набір “помічників водія” та опцій комфорту. Головне для більшості покупців: вартість, практичність та простота обслуговування. Поговоримо, на які моделі варто звернути увагу пересічним українцям, котрі шукають авто для власних потреб.

Фургончик або “каблучок”

Купити Fiat Doblo на автобазарі в Україні

Пасажирські варіанти Renault Kangoo, Fiat Doblo, Ford Transit Connect, Citroen Berlingo, Opel Combo дозволять розміститись всередині всій родині. Кузов квадратної форми вміщує багато речей. Вартість популярних “каблучків” в стані “на ходу”, але з некритичними нюансами стартує від 2 100 $.

Бюджетний хетчбек

Купити Шкода Фабія з пробігом

Переваги Skoda Fabia, Hyundai Getz, легендарного Volkswagen Golf III та IV - ціна від 2 250 $ та досить великий вибір. Пропозицій хетчбеків Шкода та Фольксваген в нашому каталозі зібрано більше 2 000. Компактних авто від Хюндай знайшлось менше, лише 300 варіантів.

“Таврія” і “Славута”

Купити Славуту на автобазарі

Якщо в звичайному житті ви б і не подумали розглядати цю категорію авто, то в військовий час знайдете в ній ряд переваг. По-перше, за 800-1000 $ ви отримаєте власний автомобіль. По-друге, машина ремонтується в гаражі і не вимагає особливого пального чи витратних матеріалів. По-третє, привертає мало уваги. На додачу, в багатьох машинах власники вже встановили ГБО, що дає вагомі переваги в сьогоднішніх умовах. В Україні пропонують більше 600 “Таврій” та 700 “Славут”. Також можна розглянути варіанти ВАЗ 2108 та ВАЗ 2109

Яке б авто ви не вибрали, пам'ятайте про особливості поїздок в умовах війни. Бережіть себе!

Попередня стаття 5 правил, про які має пам'ятати кожен водій України
5 правил, про які має пам'ятати кожен водій України
Надійна, як ЗСУ: продукція Honda для українського господаря
Наступна стаття Надійна, як ЗСУ: продукція Honda для українського господаря

Популярні новини