Цікаві знахідки серед оголошень “за день” на Automoto.ua

29 грудня 2022

Агрегатор автомобільних оголошень Automoto.ua збирає оголошення з усіх автосайтів країни. Щодня каталог поповнюється кількома тисячами пропозицій. Ми проаналізували понад 5 000 оголошень, зібраних за день, та вибрали цікаві варіанти з різних сегментів.

Вибрати Chevrolet Tracker в каталозі Automoto.ua

Шевроле Трекер

Chevrolet відновила випуск компактного позашляховика Tracker з 2013 року та оновила модель у 2019 році. На українському автобазарі представлені версії Трекера від 2014 до 2019 року. Ціна паркетника починається від 8 500$ за авто з 1,4-літровим 140-сильним бензиновим мотором та механікою.

Вибрати авто Renault Vel Satis в каталозі Automoto.ua

Рено Вел Сатіс

Renault представила хетчбек бізнес-класу Vel Satis у 2001 році. Доволі сміливий дизайн кузова точно приверне увагу. Варте уваги й співвідношення комплектація/ціна. Вел Сатіс 2002 року коштує в середньому 3 500$ та пропонує повний електропакет, кондиціонер, клімат-контроль, круїз-контроль. Додайте до цього кліренс 140 мм та 460 літрів багажника, турбодизель та вибір між механікою та автоматом. Чим не альтернатива популярним бюджетним моделям?

Вибрати автомобіль Kia Morning на Automoto.ua

Кіа Морнінг

В деяких країнах Kia продає Morning під назвою Picanto. Та це не впливає на маневреність та практичність авто. Суперкомпактний малолітражний хетчбек з АКПП чудово підійде для життя в місті. Коштує авто від 6 500$, 95% пропозицій в каталозі - авто від 2010 року випуску.

Вибрати позашляховик Fiat Freemont на Automoto.ua

Фіат Фрімонт

Трирядний семимісний кроссовер Fiat Freemont випускався з 2011 року, тому надто старих варіантів на автобазарі немає. Практично всі пропозиції в Україні - з 2-літровим дизелем під капотом. Коштує Фрімонт в середньому 12 000$. Діапазон цін: від 10 500$ до 16 000$.

Вибрати автомобіль Suzuki Kizashi на Automoto.ua

Сузукі Кізаші

Suzuki Kizashi сподобається покупцю седану, який шукає небанальний варіант. За 6 400$ можна отримати авто 2010 року з мультикермом, клімат-контролем, повним електропакетом, запуском без ключа, шкіряним салоном, люком на даху, 2,4-літровим 178-сильним бензиновим двигуном та коробкою-автомат. Найдорожчий Suzuki Kizashi коштує 10 000$ (авто 2010 року).

Вибрати Mazda RX-8 в каталозі Automoto.ua

Мазда RX-8

Купе Mazda RX-8 - зірка гри Need For Speed та будь-якої дороги в місті. Модель стала єдиною в світі, котра отримала двосекційний роторний двигун. Ще одна особливість авто - задні двері без стійки, які відчиняються назад. Стати власником цього ефектного купе можна з 5 000$ в гаманці.

Вибрати елеткрокар Nissan e-NV200 на Automoto.ua

Ніссан e-NV200

Електричний фургон або ж мінівен Nissan e-NV200 - рішення для тих, хто вирішив перейти на “зелений” транспорт, але все необхідне не вміщається в Ніссан Ліф. Запас ходу електромобіля досягає 280 км. Ціна на автобазарі на Nissan e-NV200 починається з 12 000$.

Хочете першими дізнаватись про цікаві знахідки на автобазарі? Слідкуйте за нашими новинами у Фейсбук, Інстаграм та підписуйтесь на телеграм-канал.

Попередня стаття Шкідлива звичка, або чому не можна залишати склоочисники піднятими
Шкідлива звичка, або чому не можна залишати склоочисники піднятими
Навіщо сучасним машинам "плавничок" на даху?
Наступна стаття Навіщо сучасним машинам "плавничок" на даху?

Популярні новини