Про швидкість руху в містах - 50 км / год.

13 червня 2015

Є проблема! Зарубіжні експерти, що представляють інтереси донорів нашого уряду, наполягають на своєму - в населених пунктах України швидкість треба обмежити до 50 км / год. З "допустимих 20", погоджуються на 10. Разом, ви можете рухатися містом зі швидкістю 50 + 10 км / год.Наш уряд з цим погоджується !!!


Цього не можна допустити. Дороги в населених пунктах бувають різними. На одних можна придавити і до 100, а на інших треба обмежити до 40. До того ж, перевищення швидкості руху за межами населених пунктів повинно передбачати умови безпечного обгону + 20 км / год по відношенню до обганяємо транспортному засобу.


Головне - всі ці експерти дають рекомендації на підставі міжнародного досвіду. Далеко не завжди цей досвід підходить Україні. У нас, і у них, абсолютно різні системи організації дорожнього руху. Наприклад, обмеження швидкості до 30 (40, 50) км / год допускається в європейських містах на ділянці дороги протяжністю не більше 1 км. Це окремі квартали історичного центру міст Європи.А нам хочуть "втюхати" 50 км / год абсолютно на всіх дорогах у межах населених пунктів.

Попередня стаття Листи щастя -- насправді прихований механізм корупції?
Листи щастя -- насправді прихований механізм корупції?
Як спілкуватися з даішниками
Наступна стаття Як спілкуватися з даішниками

Популярні новини