Час прощатись: автомобілі, яких не буде в 2024 році

27 вересня 2023

Щороку автомобільний ринок поповнюють нові моделі та покидають старі. Хоча завершення виробництва певних машин може засмутити, але це неминучий процес. І 2024 рік не стане винятком. Які моделі авто не з'являться на ринку в наступному сезоні?

Шукати машину Ауді R8 з пробігом

Ауді R8

Суперкар Ауді R8 з'явився на ринку у 2006 році. Він став однією з найбільш вражаючих моделей бренду та отримав популярність завдяки своєму спортивному дизайну і високопродуктивним характеристикам. Купе R8 змінило два покоління, а в 2022 році дебютувала електрична версія.

Шукати машину Ауді ТТ з пробігом

Ауді TT

Спортивна та елегантна модель Ауді ТТ існувала з 1998 року. Автомобіль в кузові купе та кабріолет здобув статус культового та величезну кількість шанувальників у всьому світі. Закінчення випуску ТТ знаменують спеціальні версії на різних ринках.

Шукати машину Крайслер 300 з пробігом

Крайслер 300

Повнорозмірний седан Chrysler 300 продавався з 2005 року. Крайслер 300 здобув популярність завдяки своєму унікальному дизайну та спробі відтворити дух американських автомобілів минулих десятиліть.

Шукати машину Додж Чарджер з пробігом

Додж Чарджер

Dodge Charger змушує сильніше битись серця автомобілістів, оосбливо, якщо йдеться про версії Scat Pack, Hellcat і Hellcat Redeye. Агресивний дизайн, потужні двигуни V6 і V8, спортивні налаштування та неймовірна швидкість зробити Чарджер популярним. У 2024 році седан замінить електрифікована версія.

Шукати авто Додж Челленджер з пробігом

Додж Челленджер

Challenger прощається з покупцями у вигляді лімітованої 1025-сильної спеціальної версії, яка розганяється до 100 км/год менше, ніж за 2 секунди. Купе залишиться в історії, як один з найхаризматичніших мускульних авто.

Шукати машину Форд Фієста з пробігом

Форд Фієста 

У 2024 році не з'явиться новий автомобіль Фієста. Компактний Ford був популярний серед серед молоді та міських жителів всього світу. Fiesta залишає конвеєр після 47 років випуску.

Шукати машину Мазда СХ-9 з пробігом

Мазда CX-9

Трирядний сімейний кросовер Mazda CX-9 полюбився покупцям завдяки спортивному характеру, надзвичайно точній керованості для свого класу та вишуканому дизайну. Але він покидає ринок. Йому на заміну прийшов абсолютно новий Mazda CX-90. 

Це кілька популярних автомобілів, які більше не випускатимуться. Проте всіх їх у будь-якій комплектації можна знайти вживаними. Щоб зручно шукати авто, використовуйте розширений пошук на Automoto.ua. Якщо ви хочете купити особливу модель, перегляньте добірку культових автомобілів та найпотужніших машин на ринку, а також електромобілів з найбільшим запасом ходу.

Попередня стаття Вживані запчастини: упередження, що заважають заощадити на ремонті
Вживані запчастини: упередження, що заважають заощадити на ремонті
Паркани та безпека: як забезпечити захист свого будинку та авто
Наступна стаття Паркани та безпека: як забезпечити захист свого будинку та авто

Популярні новини