Працівники розбили КамАЗ прямо на заводі

23 вересня 2019

На російських автомобільних заводах часто відбуваються безглузді і прикрі події - яскравим підтвердженням цього є випадок, який нещодавно стався із новеньким КамАЗом.

Працівники примудрилися розбити "свіжу" вантажівку прямо в цеху - він влетів у металеву опору під час з'їзду з головного конвеєра. На щастя, ніхто не постраждав. Водія врятувало те, що основний удар припав на праву сторону.фото нового розбитого КамАЗу
Фотографії КамАЗа після "події" опубліковані у соціальних мережах. Пізніше з'ясувалося, що водій не зміг розминутися із опорою по причині поки що нез'ясованих причин.

Варто окремо відзначити масштаб пошкоджень - він дійсно дивує і в якійсь мірі вражає. Здавалося б зіткнення відбулося на досить маленькій швидкості, але кабіна КамАЗа практично повністю знищена. Також постраждала ходова.

Мабуть, вантажівка не пройшов краш-тест.

 

Дивіться також каталоги:

кабіна і ходова КамАЗу постраждали найбільше фото
Поки точно невідомо, що стало причиною аварії. Найімовірніше у КамАЗа відмовили гальма. Хоча один із користувачів соцмережі сміливо припустив, що працівники знову забули поставити гальмівні колодки на автомобіль. Зараз проводиться розслідування з приводу цього інциденту.

Теги:
Камаз
Попередня стаття У міністерстві в черговий раз змінюють порядок розмитнення "евроблях"
У міністерстві в черговий раз змінюють порядок розмитнення "евроблях"
Скандал: із BMW і Bosch судяться
Наступна стаття Скандал: із BMW і Bosch судяться

Популярні новини