Все для пасажирів: авто з просторими задніми сидіннями на Automoto.ua

17 серпня 2023

Вибираєте автомобіль, який був би комфортним для пасажирів? Тоді варто звернути увагу на простір на задньому сидінні. Саме цей параметр часто ігнорують під час купівлі машини. Ось 7 автомобілів з каталогу Automoto.ua, які не розчарують простором на задніх сидіннях.

Вибрати машину Skoda Superb

Шкода Суперб

Салону Skoda Superb точно сподобається пасажирам, які цінують простір та зручність. Навіть людям високого зросту буде комфортно подорожувати на задніх сидіннях. Окрім просторого салону, Суберб має інші переваги: великий вибір комплектацій, мяку поїздку та невибагливість в обслуговуванні. Більше особливостей у відгуках про Шкода Суберб.

Знайти автомобіль Хонда Акорд

Хонда Акорд

Стильний седан Honda Accord відомий своєю просторою кабіною та зручним заднім рядом. Цей автомобіль стане хорошим вибором для сімейних поїздок чи комфортних подорожей. Понад 1700 відгуків власників Хонда Акорд.

Підібрати машину Тойота Камрі

Тойота Камрі

Toyota Camry- відмінний автомобіль в різних параметрах. І один з них - це простір салону і досить зручний задній ряд. Седан сподобається тим, хто шукає комфорт і практичність. Вибрати Камрі може бути складно через безліч специфікацій. Але відгуки про Тойота Камрі допоможуть не помилитись з комплектацією.

Знайти машину Фольксваген Пассат

Фольксваген Пассат

Велика кількість місця на задньому ряді Volkswagen Passat робить його відмінним варіантом для довгих поїздок чи сімейних відпусток. Це досить універсальний автомобіль, які підійде багатьом покупцям. Про нюанси володіння Фольксваген Пассат різних поколінь читайте у відгуках.

Вибрати машину з просторим салоном Hyundai Sonata

Хюндай Соната

Hyundai Sonata має просторий і комфортний задній ряд. Це одна з причин, чому багато покупців вибирають корейський седан. До переваг моделі належить економна витрата пального та порівняно недороге обслуговування. На що варто звернути увагу під час вибору вживаного Хюндай Соната, підкажуть відгуки.

Знайти автомобіль Кіа Оптіма

Кіа Оптіма

Kia Optima пропонує великий простір на задньому ряді, де пасажири можуть розслабитися і насолодитися поїздкою. Тут буде комфортно навіть високим людям в тривалих подорожах. А от які недоліки має Кіа Оптіма різних років випуску, дізнайтесь з відгуків.

Знайти автомобіль з просторим заднім рядом Ніссан Альтіма

Ніссан Альтіма

Якщо ви шукаєте авто, в якому достатньо місця для задніх пасажирів, розгляньте Nissan Altima. Його салон забезпечує комфорт та зручність усім: і на передніх, і на задніх сидіннях. Попри те, що седан не надто популярний в Україні, він вартий уваги. Власники розповіли в відгуках, за що люблять свої Nissan Altima. 

Шукаєте автомобіль за різними параметрами? Допоможе розширений пошук на Automoto.ua.

Попередня стаття 7 міфів про двигун, які вбивають ваше авто
7 міфів про двигун, які вбивають ваше авто
Датчик АБС: ознаки несправності авто
Наступна стаття Датчик АБС: ознаки несправності авто

Популярні новини