Огляд тест-драйву: BMW X3 2021

18 травня 2021

BMW X3 2021 року - це компактний розкішний позашляховик. X3 поєднує практичність, безпеку, комфорт, технології та продуктивність. Це основа модельного ряду BMW, що надає більше місця, ніж X1 і X2, при збереженні розумної ціни в порівнянні з більшим X5. 

Купити новий автомобіль BMW X3 2021 на автобазарі AutoMoto.ua

Нове в 2021 році 

в 2021 році X3 отримав більше стандартних систем безпеки, серед яких моніторинг сліпих зон і попередження про виїзд з смуги руху. Головне нововведення - інтеграція зі смартфоном Android Auto. Ці доповнення, безумовно, підвищують привабливість БМВ X3 2021 року. 

Кому варто купити? 

BMW X3 2021 року пропонує практично все, що ви бажаєте отримати від розкішного компактного позашляховика. У X3 відмінні характеристики двигуна, різке управління, вражаюча економія палива і плавність ходу. Він стильний всередині і зовні, пропонує багато місця для пасажирів і вантажу. Інформаційно-розважальна система також проста у використанні. У цьому класі є дешевші альтернативи, але якість нового BMW X3 2021 року вартий своїх грошей.

Нове або б/у авто? 

Є дві основні відмінності між моделями X3 2020 і 2021 років. X3 2021 - перший автомобіль з Android Auto. Крім того, BMW додає попередження про виїзд з смуги руху і моніторинг сліпих зон в список стандартних функцій моделі 2021 року. Ці зручності раніше були необов'язковими. Безсумнівно, BMW X3 2021 став кращим після невеликого рестайлингу. 

Якщо ви віддаєте перевагу гаджетам на Android, варто купити новий BMW X3.

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

BMW X3 або BMW X4

BMW X4 механічно схожий на X3. Він пропонує ті ж двигуни і трансмісію, що і X3, а також ті ж функції безпеки і зручності, аналогічну керованість і подібний стиль інтер'єру. Найбільша різниця полягає в тому, що у X4 низька лінія даху в стилі купе, а у X3 - квадратний дизайн. Це означає для Х4 менший простір для сидіння і менший багажник, ніж в X3. Найцікавіше в тому, що стартова ціна X4 вище на кілька тисяч доларів. Вибирайте X3. Це кращий позашляховик за вигіднішою ціною.

BMW X3 або BMW X5

BMW X5 - розкішний середньорозмірний позашляховик, який пропонує кілька ключових переваг в порівнянні з компактним X3. X5 має більше місця для п'ятьох пасажирів, більший вантажний відсік. У нього висока буксирна здатність і ряд потужних шестициліндрових і восьмициліндрових двигунів. Крім того, доступний третій ряд може збільшити місткість X5 до семи. Проте обидві моделі мають висококласний інтер'єр, безліч стандартних функцій безпеки і одну і ту ж просту у використанні інформаційно-розважальну систему. Вибір між цими позашляховиками - питання ціни та вподобань. Вибирайте X5, якщо у вас велика сім'я і вам потрібно додатковий простір. Якщо у вас обмежений бюджет, зупиніться на новому BMW X3 2021 року. Його стартова ціна нижча, ніж у X5, приблизно на 16 000 доларів.

Салон

BMW X3 - дворядний розкішний позашляховик на п'ять місць. Передні сидіння зручні і мають хорошу амортизацію, а також забезпечують достатній простір для голови і ніг навіть для високих пасажирів. Положення водія зручне, а оглядовість гарна у всіх напрямках. Заднє сидіння X3 досить містке, щоб з комфортом сіли троє дітей або двоє дорослих. Більше того, кабіна відмінно справляється з приглушенням шуму дороги і вітру на високих швидкостях.

Стандартний BMW X3 має салон з з синтетичної шкіри і передні сидіння з електроприводом. Доступні оновлення включають оформлення натуральною шкірою, передні сидіння з підігрівом і вентиляцією, задні сидіння з підігрівом, задні сонцезахисні козирки, рульове колесо з підігрівом і спортивні сидіння M Sport з великими бічними валиками.

BMW X3 відрізняється висококласним інтер'єром з високоякісними матеріалами і відмінною якістю збірки. Дизайн інтер'єру свіжий і сучасний, але трохи стриманий в порівнянні з такими розкішними конкурентами, як Audi Q5 і Volvo XC60.

У BMW X3 найбільший багажник в класі люксових компактних позашляховиків. Вантажний обсяг становить 810 л з вертикальними задніми сидіннями і 1 775 л зі складеними сидіннями. 

BMW X3 оснащений широким сенсорним екраном діагоналлю 10,2 дюйма. Цей дисплей швидко реагує на введення і радує яскравою графікою. Структура меню інтуїтивно зрозуміла, а розташування екрану у верхній частині приладової панелі спрощує перегляд і використання під час водіння. На приладовій панелі і рульовому колесі є безліч кнопок, а також ручка і тачпад на центральній консолі, тому вам не потрібно натискати або проводити пальцем по екрану для управління кожною функцією.

Доступні бездротові Apple CarPlay і Android Auto, які дозволяють користувачам інтегрувати інтерфейси своїх смартфонів на сенсорний екран. Загалом, це одна з найбільш зручних інформаційно-розважальних систем в класі розкішних компактних позашляховиків.

Відео тест-драйв BMW X3 2021 року

Технічні характеристики 

BMW X3 2021 року стандартно поставляється з чотирициліндровим двигуном з турбонаддувом потужністю 248 кінських сил, восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач і заднім приводом. Доступний повний привід. Цей двигун дає X3 впевненість в місті і допомагає швидко набирати швидкість. Розгін з нуля до 100 км/год займає всього 6 секунд. Також є достатня потужність на шосе, а АКПП BMW X3 забезпечує плавне, але швидке переключення передач.

Є й інші комплектації BMW X3: 288-сильний плагін-гібридний чотирициліндровий (xDrive30e) мотор, 382-сильний рядний шестициліндровий двигун з турбонаддувом (M40i) і 473-сильний рядний силовий агрегат з подвійним турбонаддувом.

Базова модель BMW X3 sDrive30i (з переднім приводом) витрачає близько 9.8 л/100 км, що відмінно підходить для розкішного компактного позашляховика 

БМВ X3 забезпечує винятковий баланс між маневреністю на дорозі і комфортом поїздки - двома якостями, які часто несумісні. X3 поводиться дуже стабільно і зібрано при проходженні крутих поворотів, рульове управління добре зважене, а гальма різко уповільнюють позашляховик. Стандартна підвіска комфортно поглинає нерівності дороги, забезпечуючи плавну і розслаблюючу поїздку. Доступна підвіска M Sport, встановлена на моделях M40i і M, дає ще більш різку динаміку руху, хоча якість поїздки стає нестійким на нерівному асфальті. Краще залишити стандартні налаштування.

Безпека

Національна адміністрація безпеки дорожнього руху США дала BMW X3 2021 року загальну оцінку безпеки на 5/5. X3 отримав 5/5 в лобових і бічних краш-тестах, а також 4/5 в тестах на перекидання.

Розміри і вага

BMW X3 має довжину кузова 4.7 м, споряджену масу - від 1783 до 2095 кг, в залежності від комплектації. 

Можливі комплектації 

BMW X3 2021 року випускається в чотирьох основних комплектаціях: 30i, 30E, M40i і M. На кожному рівні обробки є свої переваги. Модель 30i оснащена потужним чотирициліндровим двигуном, і це єдина комплектація, яка пропонується з заднім або повним приводом. 30E - це спортивна плагін-гібридна версія, яка може проїхати до 25 км від однієї тільки батареї. Модифікації M40i і M вражають потужним рядним шестициліндровим двигуном.

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Lexus RX 2021
Купити новий автомобіль Лексус РХ 2021 року на автобазарі AutoMoto.ua
Купити новий автомобіль Акура НСХ 2021 на автобазарі AutoMoto.ua
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Acura NSX 2021