Огляд тест-драйву: Acura NSX 2021

19 травня 2021

Суперкар на кожен день. Інтригує? Acura NSX 2021 - відмінний варіант суперкара, на якому ви зможете їздити щодня. Його гібридна трансмісія неймовірно потужна і вміє працювати тихо, коли це знадобиться. Але не думайте, що у цій Акура немає потужності для розгону. Заведіть її і почуєте, як звучить 573 кінських сили. На відміну від конкурентів, новий NSX має гнучкість, що дозволяє в одну хвилину запалити драг-смугу, а в наступну - безшумно навшпиньки пробратися в ваш престижний район. Це робить модель унікальною.

Купити новий автомобіль Акура НСХ 2021 на автобазарі AutoMoto.ua

У салоні Акура НСХ достатньо місця, а сидіння зручні. Однак якість матеріалів всередині залишає бажати кращого, особливо якщо врахувати ціну. У NSX також є мікроскопічний багажник і складна інформаційно-розважальна система.

Нове в 2021 році 

Acura додала новий колір Long Beach Blue Pearl в список опцій NSX на 2021 рік. В іншому гібридний спорткар котиться в новий рік без змін.

Кому варто купити? 

Купівля розкішного спортивного автомобіля не схожа ні на один інший досвід покупки автомобіля. В цьому класі дійсно немає поганих варіантів, і ви повинні протестувати NSX, якщо він вам подобається. 

Acura NSX 2021 року швидка і маневрена, і з точки зору продуктивності і бажати більшого не можна. Це відмінна машина, яку приємно водити. Якщо ви можете собі дозволити купити нову NSX 2021, то чому б і ні? 

Нове або б/у авто? 

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме

Автомобіль Acura NSX 2021 роки не отримав серйозних змін, тому практично ідентичний моделі 2020 року. Немає сенсу купувати нову модель.

Acura NSX або Mercedes-AMG GT

Mercedes-AMG GT знаходиться на топових позиціях у рейтингах розкішних спортивних автомобілів і має переваги у порівнянні з Acura NSX. Mercedes пропонує кілька варіантів трансмісії, в тому числі двигун V8 потужністю 630 кінських сил. Ви можете вибрати купе, родстер і елегантний чотиридверний кузов, а базовий GT коштує приблизно на кілька десятків тисяч доларів менше, ніж Acura. Розкішні оновлення і високотехнологічні опції безпеки також в достатку присутні в GT. У цьому порівнянні перемагає спорткар від Мерседес.

Acura NSX або Audi R8

Audi R8 - один з небагатьох авто, які коштують дорожче, ніж NSX. Він випускається в кузовах купе і кабріолет, і, хоча R8 не прискорюється так жваво, як NSX, він як і раніше неймовірно швидкий і оснащений потужним двигуном V10 потужністю 602 кінських сили. Його ультрасучасний дисплей драйвера вражає виглядом і зручністю у використанні. В цілому, R8 привертає більше уваги і змушує битися серця швидше, ніж NSX.

Салон

Машина Acura NSX вміщує двох чоловік. Тут достатньо місця для високих водія і пасажира. Сидіння комфортні, що дозволяє легко управляти NSX протягом тривалого часу. Широкі бічні валики також допомагають утримувати вас на місці під час енергійного водіння.

Як і більшість двомісних автомобілів, NSX не має кріплень для дитячих автокрісел. 

Салон NSX не викликає захоплення. У нього гарний інтер'єр, але стиль досить звичайний, а багато інших розкішних автомобілів мають чудову якість матеріалів.

Багажник NSX трохи більше рюкзака. У вас всього 110 л вантажного простору, якого вистачить лише для двох або трьох невеликих пакетів з покупками.

Технології мультимедіа цієї Acura не виправдовують очікувань від розкішного автомобіля. Інформаційно-розважальна система має складне меню, а відсутність фізичних кнопок означає, що водій повинен відводити погляд від дороги, щоб щось налаштувати. З іншого боку, функції підключення, такі як Apple CarPlay і Android Auto, пом'якшують ці недоліки.

Стандартні інформаційно-розважальні опції: 

  • 7-дюймовий сенсорний екран, 
  • два порти USB, 
  • Bluetooth, 
  • навігація, 
  • аудіосистема преміум-класу ELS Studio, 
  • HD Radio, 
  • Apple CarPlay і Android Auto.

Додаткові стандартні функції: двозонний автоматичний клімат-контроль, безключовий доступ і запуск натисканням кнопки.

Відео тест-драйв Acura NSX 2021 року

Технічні характеристики

Для NSX доступний тільки один силовий агрегат. Це гібридна установка, яка поєднує в собі 3,5-літровий двигун V6 з подвійним турбонаддувом, два передніх електродвигуна, один задній електродвигун і дев'ятиступеневу автоматичну коробку передач з подвійним зчепленням. NSX стандартно поставляється з системою повного приводу Acura Super-Handling All-Wheel Drive (SH-AWD).

NSX блискавично в'їжджає на трасу і маневрує в одну мить. Натискання на педаль акселератора втисне вас в спинку сидіння, а перші "100 км/год" на спідометрі з'являться через 2.9с.

Acura заявляє, що NSX розвиває максимальну швидкість 307 км/ч. Це приголомшливі цифри, і мало які автомобілі можуть з ними зрівнятися.

Acura NSX 2021, незважаючи на вражаючі характеристики динаміки, має не найкращі показники витрати палива. NSX витрачає 11.2 л/100 км в місті і 10.7 л/100 км на шосе.

Керованість - безумовно сильна сторона цієї Acura. Автомобіль добре збалансований на поворотах, з системою підвіски, яка контролює рухи без дискомфорту. Ця Acura забезпечує високе зчеплення з дорогою завдяки своєму повному приводу.

Безпека

Аварійні випробування Acura NSX 2021 не наводяться, але це стандартна ситуація для розкішних спортивних авто. 

Розміри і вага 

Acura NSX має компактні розміри. Кузов спорткара становить близько 4.48 м в довжину. Його маса в спорядженому стані дорівнює 1759 кг.

Можливі комплектації 

Acura NSX 2021 року випускається тільки в одній комплектації з гібридною трансмісією, яка складається з 3,5-літрового двигуна V6 середньої установки, двох передніх електродвигунів, одного заднього електродвигуна, дев'ятиступеневої автоматичної коробки передач з подвійним зчепленням, літій-іонної батареї і Sport Hybrid Super Handling All-Wheel Drive (повний привід). Варіантів модернізації трансмісії немає. Зате для NSX доступний зовнішній тюнінг. 

Є кілька кольорів забарвлення кузова і дизайну внутрішнього оздоблення. Виробник пропонує два пакети зовнішнього вигляду: з додаванням елементів з вуглецевого волокна або карбону.

Попередній огляд Огляд тест-драйву: BMW X3 2021
Купити новий автомобіль BMW X3 2021 на автобазарі AutoMoto.ua
Купити новий автомобіль Ауді А7 2021 на автобазарі AutoMoto.ua
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Audi A7 Sportback 2021