Огляд тест-драйву: Lincoln Navigator 2021

24 травня 2021

Новий Lincoln Navigator 2021 - великий позашляховик класу люкс. Це чиста розкіш в американському стилі, з якою мало хто з конкурентів може зрівнятися.

Купить новий автомобіль Лінкольн Навігатор 2021 на автобазарі AutoMoto.ua

Гігантський Navigator пропонує три ряди сидінь і кузов зі стандартною або довгою колісною базою. Його салон прикрашений найкращими матеріалами: натуральною шкірою, дерев'яними елементами, металевими вставками. Безліч престижних функцій зроблять поїздку комфортною для всієї родини. Додайте до цього турбований V6, десятиступеневий автомат і вражаючу максимальну буксирувальну здатність. Navigator зробить все, що ви попросите. І зробить це стильно.

Нове в 2021 році 

Лінкольн Навігатор не отримав змін в 2021 році, зате в наступному очікується нова модель. 

Кому варто купити? 

Новий Лінкольн Навігатор 2021 - один з кращих варіантів в серед люксових великих позашляховиків. Вам обов'язково потрібно протестувати його в першу чергу, є вибираєте авто в цьому класі.

Нове або б/у авто? 

В Lincoln Navigator 2021 року ніяк не змінилися характеристики, тому він практично ідентичний моделі 2020 року. 

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Lincoln Navigator або Ford Expedition

Деякі вважають, що Ford Expedition - це просто не розкішна версія Navigator, так як у них багато спільного. Наприклад, типи кузова з довгою колісною базою (Lincoln Navigator L і Ford Expedition Max). Проте Lincoln явно кращий, оскільки у нього потужніший двигун, ніж у Ford, набагато довший список стандартних функцій, на порядок розкішніші матеріали салону і м'якша поїздка. Однак у Expedition є кілька переваг, серед яких висока буксирну здатність, кращі оцінки економії палива і менша ціна, ніж у Navigator.

Lincoln Navigator або Infiniti QX80

Infiniti QX80 - гідний уваги люксовий позашляховик, але він не може зрівнятися з Navigator. Infiniti забезпечує гарне водіння завдяки надійному двигуну, керованості та плавності ходу. Однак головний недолік японського позашляховика - це інтер'єр. QX80 не такий сучасний і висококласний, як Navigator. Авто Lincoln також має більше місця і більше стандартних функцій. Купити новий Lincoln Navigator однозначно розумніше.

Салон

Navigator - трирядний позашляховик, який вміщує сім осіб в стандартній конфігурації або вісім, якщо ви віддаєте перевагу багатомісному сидінню другого ряду. На відміну від більшості авто такого розміру, у Навігатора достатньо місця в кожному ряду. Стандартні крісла надзвичайно зручні, як і годиться люксовому позашляховику. Navigator пропонує опціональні регульовані в 30 напрямках масажні передні сидіння - ключову особливість флагманського позашляховика Lincoln. Крісла майже скульптурні і настільки налаштовуються, що ви навіть можете відрегулювати окремі опори для лівого і правого стегна на різну висоту. 

Lincoln Navigator 2021 відрізняє елегантний салон, оформлений, високоякісними матеріалами. Він тихий і просторий, і це один з кращих інтер'єрів в класі.

Величезний розмір Навігатора може бути недоліком під час проїзду вузькою вулицею або під час спроби припаркуватися, але це справжнє благо, коли приходить час збирати речі у відпустку. Навіть за стандартами класу гігантських позашляховиків Navigator пропонує багато вантажного простору. Точна місткість залежить від типу кузова і від того, як і де розташовані задні сидіння (вони зсуваються і відкидаються).

У Navigator зі стандартною колісною базою від 545 до 290 літрів простору за третім рядом і від 545 до 1800 літрів простору за другим рядом. Максимальні 2915 літрів багажника за сидіннями переднього ряду - вражаюча цифра.

Navigator L додає ще більший вантажний відсік. У нього від 970 л до 1020 л простору з усіма піднятими сидіннями, від 2075 л до 2255 л позаду другого ряду і максимум 3400 л зі складеними другими і третіми рядами.

У Лінкольн Навігатор встановлена інформаційно-розважальна система SYNC 3 - одна з кращих на ринку. Вона має великий сенсорний екран з чіткою графікою і швидко реагує на введення. Інтерфейс і меню інтуїтивно зрозумілі, що спрощує пошук і налаштування параметрів.

Технічні характеристики 

Єдиний двигун Lincoln Navigator - 3,5-літровий V6 з турбонаддувом потужністю 450 кінських сил. Прискорення до 100 км/год займає 5.3 с, тому цей Lincoln ніколи не здається слабким на шосе. Стандартна 10-ступінчаста автоматична трансмісія відмінно поєднується з двигуном.

У Lincoln Navigator хороша витрата палива для преміальних великих позашляховиків. З заднім приводом він витрачає 12.4 л/100 км. Модернізація до повного приводу або кузова Navigator L з довгою колісною базою не робить помітного впливу на економію палива.

Цей Lincoln - масивний позашляховик, який в цілому забезпечує комфортну поїздку, але може здатися трохи незграбним. Рух стає гіршим з великими опціональними колесами. Ніхто не назве такий громіздкий автомобіль спортивним, але він веде себе краще, ніж ви очікуєте. Navigator завжди урівноважений на поворотах, практично не "клює носом" при гальмуванні. Цей великий позашляховик не такий незграбний, як може здатися. 

При правильному оснащенні Lincoln Navigator може буксирувати до 2945 кг.

Безпека

Національна адміністрація безпеки дорожнього руху США дала Lincoln Navigator 2021 року загальну оцінку безпеки 5/5. Позашляховик отримав оцінку 5 в лобових і бічних краш-тестах. У тесті на перекидання повнопривідні моделі Navigator отримали 3, а повнопривідні моделі Navigator - 4. 

Розміри і вага 

Довжина Navigator становить від 5.33 м до 5.36 м в залежності від того, яку колісну базу ви виберете. Споряджена маса позашляховика коливається від 2567 кг до 2717 кг.

Відео тест-драйв Lincoln Navigator 2021 року

Можливі комплектації

Lincoln Navigator 2021 року випускається в трьох комплектаціях: Base, Reserve і Black Label. Lincoln пропонує довгобазний Navigator L тільки в двох топових версіях. Всі моделі оснащені 3,5-літровим 450-сильним двигуном V6 з турбонаддувом і 10-ступінчастим автоматом. Задній привід входить у стандартне оснащення Base і Reserve, а повний привід в стандартне оснащення преміальної Black Label.

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Audi A7 Sportback 2021
Купити новий автомобіль Ауді А7 2021 на автобазарі AutoMoto.ua
Купити новий автомобіль Тойота РАВ4 2021 на автобазарі AutoMoto.ua
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Toyota RAV4 2021