Огляд тест-драйву: Audi A7 Sportback 2021

20 травня 2021

Нова Audi A7 2021 року - ідеальний баланс між седаном і хетчбеком. Це фастбек з витонченим характером. Турбований двигун V6 в парі зі стандартним повним приводом гарантують швидке прискорення і всесезонну тягу. 

Купити новий автомобіль Ауді А7 2021 на автобазарі AutoMoto.ua

Крім того, профіль фастбека A7 і додатковий вантажний простір роблять його візуально помітнішим й практичнішим. Ауді А7 2021 пропонує тихий салон, наповнений передовими технологіями і незліченними розкішними деталями. На жаль, A7 2021 року має неінтуітівну інформаційно-розважальну систему і обійдеться дорожче, ніж A6. 

Нове в 2021 році

Ауді А7 2021 року одержала помітне поповнення лінійки комплектацій - додана нова версія RS7.

Кому варто купити? 

Хочете вирватися з стереотипу преміальних седанів середнього розміру? Audi A7 2021 року може стати цікавою альтернативою. Він заснований на більш традиційному седані A6, але має багажник хетчбека. Це не тільки надає A7 спортивніший профіль фастбека, але і значно збільшує вантажопідйомність.

Вам обов'язково варто подумати про Audi A7, якщо шукаєте повсякденну практичність, але не готові відмовитися від класу "люкс". A7 пропонує практично все, що ви можете побажати від розкішного седана, а також можливості перевезення вантажів невеликого преміального позашляховика. Авто Audi A7 - кращий з двох сценаріїв.

Нове або б/у авто? 

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Є одна велика різниця між A7 2021 року і торішніми версіями. Audi додала 591-сильний варіант RS7 в модельний ряд. Для порівняння, автомобіль 2020 року було доступний тільки в 335-сильній версії A7 та 444-сильній S7. 

Якщо вам потрібно максимум потужності, вибір однозначний - купити нову Audi A7.

Audi A7 або Audi A6

Audi A7 - це, по суті, хетчбек-версія Audi A6. Автомобілі схожі за розміром і пропонують однакові двигуни V6 і V8, функції безпеки та інформаційно-розважальні системи з двома екранами, а також багато аналогічні елементи дизайну всередині і зовні. Обидві машини приносять задоволення від водіння, і у них одні з кращих матеріалів салону в їх відповідних класах. В кінцевому рахунку, ви не помилитеся з жодною з цих Ауді, але є кілька відмінностей, які слід враховувати. Седан A6 коштує дешевше, ніж A7, і в стандартній комплектації поставляється з чотирициліндровим двигуном, який забезпечує кращу економію палива. З іншого боку, A7 - набагато зручніший варіант для перевезення вантажу. 

Audi A7 або Audi A5

Audi A5 - хетчбек зі спортивним характером, який справляється з будь-якими поворотами і маневрами. Він доступний з багатьма з тих же варіантів двигуна, що і A7, а також з такими ж функціями зручності та безпеки. Можна порівняти і загальний стиль, і якість інтер'єру. Ключові відмінності пов'язані з простором на задньому сидінні, розташуванням органів управління і ціною. У A7 просторіший другий ряд, але у A5 простіше управління інформаційно-розважальною системою і значно нижча початкова ціна.

Салон

Audi A7 - чотирьохдверний п'ятимісний фастбек. Передні сидіння зручні і м'які. Посадка водія також комфортна, а оглядовість гарна у всіх напрямках. Задні сидіння зручні, є достатньо місця для для дорослих, але простір над головою "вкрадено" спадаючої лінією даху.

Audi вміє робити люксові і практичні інтер'єри, а модель A7 - яскравий приклад цього. Фастбек володіє зразковим інтер'єром, який виглядає сучасно і елегантно, але при цьому в ньому нічого не занадто. Багато поверхонь вкриті високоякісними матеріалами: полірованим металом, деревом, шкірою і м'яким пластиком. 

У Audi A7 є вантажний простір об'ємом 705 л. Задні сидіння можна скласти, щоб розмістити громіздкі предмети, наприклад, пару велосипедів або цілий журнальний столик. Багажник цієї Ауді більший, ніж у будь-якого іншого преміального великого автомобіля.

Audi A7 оснащений футуристичної інформаційно-розважальною системою з двома екранами. Вона включає 8,8-дюймовий сенсорний дисплей в центрі приладової панелі і 8,6-дюймовий сенсорний дисплей прямо під ним. Верхній екран управляє навігацією, радіо і додатками Apple CarPlay і Android Auto, а нижній екран регулює клімат-контроль і налаштування автомобіля. Топові рівні оздоблення салону замінюють стандартний 8,8-дюймовий дисплей на 10,1-дюймовий.

У цієї системи мультимедіа є свої переваги і недоліки. З одного боку, значки великі і легко помітні, екрани швидко реагують на введення, а меню прості. Обидва дисплеї також мають тактильну зворотний зв'язок - легку вібрацію, що відчувається на кінчику пальця, - тому ви можете визначити, чи виявила система вашу команду. З іншого боку, ця мультимедіа вимагає від водія більшої уваги, ніж традиційна схема управління Audi на основі кнопок.

Відео тест-драйв Audi A7 2021 року

Технічні характеристики 

Audi A7 оснащується 3,0-літровим двигуном V6 з турбонаддувом потужністю 335 к.с. Семиступінчаста автоматична коробка передач з подвійним зчепленням і система повного приводу Audi Quattro входять в стандартну комплектацію. Ця трансмісія здається міцною і енергійно жене A7 по місту і до швидкостей шосе. Розгін до 100 км/год займає всього 5,2 секунди. Існує також 48-вольта м'яка гібридна система, яка діє як стартер та генератор змінного струму, і без проблем працює в фоновому режимі.

Audi S7 має 444-сильний 2,9-літровий двигун V6 з подвійним турбонаддувом, а також восьмиступінчастою автоматичну коробку передач і повний привід. Це налаштування надає Audi спортивніший вигляд і скорочує час розгону до сотні всього до 4,5 секунди.

Вибирайте Audi RS7, якщо ви дійсно хочете балістичної швидкості і яскравого вихлопу. RS7 оснащений 4,0-літровим двигуном V8 з подвійним турбонаддувом потужністю 591 к.с., восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач і повним приводом. Розгін з нуля до 100 км/год досягається всього за 3,5 секунди. 

Audi A7 отримав не тільки завидні технічні характеристики, але і відмінні оцінки паливної економності як для великого автомобіля. Базова версія Audi A7 має витрата 9.0 л/100 км. Варіанти S7 і RS7 розраховані на 10.2 і 12.4 л/100 км відповідно.

Audi A7 відрізняється винятковою динамікою руху. Автомобіль маневрений і врівноважений навіть на крутих поворотах. Рульове управління чітке, підвіска відмінно поглинає нерівності дороги. Опціональна пневмопідвіска ще більше підвищує комфорт поїздки. В цілому, модель A7 спортивна, коли вам хочеться драйву, і зручна, коли вам хочеться розслабленого круїзу.

Безпека

Американський IIHS оцінив характеристики запобігання зіткнень Ауді А7 2021 року найвищим рейтингом Superior. 

Розміри і вага 

Довжина Audi A7 - 5 м, кліренс - 11 см. 

Можливі комплектації 

Audi A7 2021 року випускається в комплектаціях Premium, Premium Plus і Prestige. Варіант Audi S7 поставляється в оснащенні Premium Plus і Prestige, а Audi RS 7 - в одній версії оформлення салону.

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Acura NSX 2021
Купити новий автомобіль Акура НСХ 2021 на автобазарі AutoMoto.ua
Купить новий автомобіль Лінкольн Навігатор 2021 на автобазарі AutoMoto.ua
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Lincoln Navigator 2021