Огляд тест-драйву: BMW I3 2020

30 березня 2020

BMW i3 2020 року відрізняється швидким прискоренням, просторими передніми сидіннями і інтуїтивно зрозумілою інформаційно-розважальною системою. Проте він має невеликий запас ходу в порівнянні з іншими електромобілями, а вузькі задні сидіння і незручні задні двері ставлять під сумнів його практичність.

Огляд тест-драйву: BMW I3 2020

Нове на 2020 році

Ніяких серйозних змін в 2020 році не було вироблено

Кому варто купити?

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

BMW i3 - гідний вибір серед електрокарів класу люкс. Він має розкішний інтер'єр, виконаний з матеріалів високої якості, безліч доступних функцій, хорошу маневреність і прискорення. Ця модель прекрасно підходить для експлуатації в міських умовах, однак у вас можуть виникнути проблеми з керованістю на шосе.

Нове або б/в авто?

BMW i3 2020 року належить до покоління, яке дебютувало в 2014 році. За цей час автомобіль отримав деякі помітні зміни. Ми рекомендуємо купувати BMW i3 2019 року. Ця модель мало чим відрізняється від авто 2020 року, але коштує трохи дешевше.

BMW i3 або Tesla Model 3?

Tesla Model 3 пропонує набагато більше функцій і додаткових опцій, ніж BMW i3. До того ж, Model 3 має більш легку керованість і більший запас ходу, ніж BMW. Однак у Tesla немає гібридної версії, на відміну від BMW. Model 3 доступна з напівавтоматичною технологією безпеки, яка включає удосконалену систему автопілота. Tesla Model 3 - однозначно кращий вибір серед електромобілів преміум класу.

BMW i3 або Nissan Leaf?

Якщо бренд не грає для вас ніякої ролі, вибирайте Nissan Leaf. Це відмінна бюджетна альтернатива BMW. За якістю інтер'єру він, звичайно, поступається моделі i3, але максимальна комплектація Leaf включає шкіряну оббивку салону, аудіосистему Bose і напівавтономну технологію ProPilot Assist. Такий Nissan Leaf буде коштувати все одно дешевше, ніж базовий i3.

Салон

В i3 можна розмістити до чотирьох чоловік. Сидіння добре фіксують пасажирів для максимального комфорту навіть під час тривалих поїздок.

Салон i3 виконаний з екологічно чистих матеріалів.

У BMW i3 досить вантажного простору - 1100 л зі складеними задніми сидіннями.

У стандартну комплектацію цієї моделі входить інформаційно-розважальна система BMW iDrive. Вона включає 6,5-дюймовий дисплей і поворотну ручку на центральній консолі. Система є простою в експлуатації, має чітку графіку і меню з швидким відгуком.

Серед стандартних функцій можна виділити Apple CarPlay, USB-порт, Bluetooth, супутникове радіо, HD-радіо і навігацію. Доступна аудіосистема Harman Kardon з 16 динаміками, точкою доступу Wi-Fi, бездротовою зарядкою і поліпшеною навігаційною системою.

Відео тест-драйв BMW I3 2020 року

Технічні характеристики

BMW i3 2020 року випуску поставляється з 170-сильним електродвигуном. Варіація i3s оснащена 181-сильним електричним мотором.

Запас ходу базової моделі BMW i3 становить 95 км, але обравши іншу комплектацію, ви можете збільшити цей показник до 125 км.

Маневреність і керованість BMW i3 роблять цей автомобіль відмінним транспортним засобом для їзди по місту. Правда, на високих швидкостях модель поводиться непередбачувано.

Система рекуперативного гальмування i3 має функцію управління за допомогою однієї педалі. Щоб зменшити швидкість руху, досить просто зняти ногу з акселератора.

Безпека

У стандартну комплектацію BMW i3 входять камера заднього виду, передній і задній парктроніки і датчики дощу. Деякі функції допомоги водієві є опціональними: адаптивний круїз-контроль, адаптивні фари, автоматичні фари дальнього світла і автоматична система допомоги при парковці.

Розміри і вага

Довжина BMW i3 становить 3,96 метра. Його споряджена маса коливається від 1350 кг до 1500 кг.

Можливі комплектації

BMW i3 2020 року випускається в чотирьох варіантах: i3, i3s, i3 з Range Extender і i3s з Range Extender.

Всі моделі обладнані однаковими функціями комфорту і технологіями безпеки, тому вибір комплектації залежить від необхідної продуктивності. Базовий i3 оснащений 170-сильним електродвигуном з запасом ходу 95 км. Варіація i3s обладнана 181-сильним електромотором з таким же діапазоном. Також моделі Range Extender доступні з бензиновим двигуном і електричним мотором, що дає автомобілю сумарний запас ходу 125 км.

 

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Tesla Model S 2020
Огляд тест-драйву: Tesla Model S 2020
Огляд тест-драйву: Subaru Impreza 2020
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Subaru Impreza 2020