Огляд Buick Enclave 2023: нове рішення

5 квітня 2023

Середньорозмірний позашляховик Buick Enclave 2023 - вартий уваги варіант в сегменті. Він пропонує впевнену керованість, плавну поїздку, достатню для викликів траси потужність та просторий салон зі зручною інформаційно-розважальною системою. А чи має недоліки має новий Buick Enclave?

Вибрати Buick Enclave 2023 в каталозі Automoto.ua

Нове в 2023 році

Кросовер не отримує помітних змін.

Кому варто купити?

Buick Enclave 2023 - це великий преміальний кросовер, який зацікавить для тих, хто шукає комфортабельний, просторий та надійний автомобіль для довгих поїздок з родиною чи друзями. Завдяки великій кількості місць і просторому вантажному відділенню, він може зручно вмістити до семи пасажирів та їх багаж. Крім того, Buick Enclave 2023 має досить високу якість виконання та багато опцій безпеки. Це робить його вдалим вибором для сімей з дітьми, пар, які люблять подорожувати, та всіх, хто оцінює комфорт та безпеку на дорозі.

 

Нове чи вживане авто?

Дивіться також каталоги:

У 2023 році Enclave залишається без змін, адже був повністю оновлений в минулому році. У 2022 кросовер отримав свіжий інтер’єр та екстер’єр, нові стандартні асистенти водія.

Ціна нового Buick Enclave в базовій версії починається від $43 300.

Buick Enclave або Chevrolet Traverse

Chevrolet Traverse - корпоративний родич Enclave, тому вони мають багато спільних рис. Обидва кросовери пропонують просторі та зручні сидіння, потужний двигун V6, плавну поїздку та багато вантажного простору. Салон Traverse виглядає не так висококласно, як інтер’єр Enclave, але може вмістити до восьми осіб проти максимальної 7-місної місткості Enclave. Ну і наостанок: вартість Chevrolet нижча, ніж Buick.

Buick Enclave або Honda Pilot

І Pilot, і Enclave оснащені потужними V6, пропонують достатні вантажні простори та зручні три ряди сидінь. Enclave їде трохи плавніше та має більше стандартних технологій, ніж Pilot, а також зручнішу інформаційно-розважальну систему. Водночас Enclave в базовій версії коштує значно дорожче, ніж Pilot.

Buick Enclave або Ford Explorer

У порівнянні з Ford Explorer, Buick Enclave має просторіший і комфортабельніший інтер'єр, а також кращі матеріали оздоблення. Однак, Ford Explorer пропонує потужніший двигун та кращі можливості для буксирування вантажів.

Салон

Buick Enclave 2023 може вмістити до 7 людей на трьох рядах. Сидіння зроблені з якісної шкіри та мають багато налаштувань для комфортної поїздки. У верхніх комплектаціях доступні дуже зручні крісла з підігрівом і вентиляцією, а також масажем.

Інтер'єр Buick Enclave 2023 виглядає розкішно та сучасно. Усередині відчувається атмосфера високого класу завдяки використанню якісних матеріалів та відмінної якості збірки.

 

Помітним елементом в салоні є 8-дюймовий сенсорний екран, який виступає в ролі центральної консолі та медіацентру. Мультимедіа підтримує Apple CarPlay та Android Auto для здійснення дзвінків, відправки повідомлень та слухання музики зі смартфону безпосередньо на екрані машини. Для зручності передбачена бездротова зарядка мобільних пристроїв.

Buick Enclave 2023 також має вбудований Wi-Fi, який дозволяє підключатися до інтернету та використовувати різноманітні онлайн-сервіси. Для забезпечення комфорту пасажирів на задньому ряду пропонується 10,2-дюймовий екран з звуковою системою з 10 динаміків.

Також у Buick Enclave 2023 є вбудована навігаційна система, яка дозволяє з легкістю зорієнтуватися на дорозі та знайти потрібний маршрут. Для контролю за всіма цими функціями можна використовувати голосове управління або зручне керування на кермі.

Енклейв може вмістити більше вантажу, ніж будь-який його конкурент. Ви знайдете 668 л простору за третім рядом і 1634 л за другим. Якщо обидва задні ряди скласти, стає доступний максимальний об’єм 2758 л. Зручності багажнику додають стандартні електропідйомні двері з функцією “вільні руки”.

Відео тест-драйв Buick Enclave 2023 року

Технічні характеристики

Buick оснащує Enclave двигуном V6 на 310 “конячок”. З мотором поєднується дев’ятиступінчаста коробка- автомат. Передній привід є стандартним для всіх комплектацій. 

Доступний повний привід забезпечує додаткову впевненість у поганих погодних умовах. Однак цей позашляховик був створений для поїздок асфальтом, а не для серйозного бездоріжжя.

А от на звичайній дорозі Енклейв радує легким та точним кермування з мінімальним нахилом кузова та спокійною поїздкою.

Buick Enclave демонструє ощадливу за мірками сегменту витрату пального:

  • 10,7 л/100 км з приводом на передні колеса,
  • 11,2 л/100 км з приводом на всі колеса. 
     
 Характеристики Buick Enclave 2023 
 Потужність   310 к.с. 
 Час розгону до 100 км/год   6,5 с 
 Максимальна швидкість   209 км/год 
 Середня витрата палива   10,7 л/100 км 
 Об'єм паливного бака   73 л 

 

Безпека

Щедрий набір технологій безпеки пропонується навіть в базовій комплектації Buick Enclave. Це 7 аербегів, включно з шторками для всіх трьох рядів та боковою подушкою водія. Стандартний пакет Buick Driver Confidence Plus Package включає автоматичне екстрене гальмування, систему допомоги під час паркування, автоматичну допомогу з перемиканням дальнього світла, систему підтримки смуги руху, попередження про зміну смуги руху з моніторингом сліпих зон, попередження про виїзд зі смуги руху та інші опції. Адаптивний круїз-контроль є стандартним обладнанням Avenir, але доступний на Essence та Premium додатково. Камера заднього огляду є стандартною для всіх, але дві топові версії пропонують монітор кругового огляду.

Розміри та вага

  • Колісна база - 307 см,
  • Довжина - 520 см,
  • Ширина - 200 см,
  • Висота - 177 см.

Вага Buick Enclave 2023 залежать від конфігурації та складає кросовер від 1977-2125 кг.

Можливі комплектації

Купити Бюїк Енклейв 2023 можна в трьох комплектаціях: Essence, Premium і Avenir. Усі кросовери оснащуються двигуном V6 потужністю 310 к.с., переднім приводом і дев’ятиступінчастою автоматичною коробкою передач. Повний привід можна додати до будь-якої комплектації за доплату.

 

Попередній огляд Огляд Tesla Model X 2023: кросовер з майбутнього
Вибрати новий електричний кросовер Тесла Модель Х 2023 на Automoto.ua
Вибрати позашляховик Джип Компас 2023 на Automoto.ua
Наступний огляд Огляд Jeep Compass 2023: позашляховий стиль