Огляд Chevrolet Equinox 2023

22 вересня 2023

Chevrolet Equinox 2023 року - компактний сімейний позашляховик з великою кількістю стандартних функцій, просторим салоном та комфортною поїздкою. Він чудовий в багатьох параметрах, та його підводить слабкий двигун і повільна трансмісія. Насправді, Шевроле Еквінокс - непоганий і вартий уваги кросовер, але він нічим не виділяється серед  конкурентів.

Вибрати новий кросовер Шевроле Еквінокс 2023 на Automoto.ua

Нове в 2023 році

  • Стандартний двигун отримує на 5 кінських сил більше.
  • Пакети Midnight і Sport Edition додано до списку опцій.

Кому варто купити?

Новий Chevrolet Equinox 2023 навіть в базовій комплектації LS пропонує безліч популярних функцій, опцій мультимедіа та технологій безпеки. Дизайн авто не кидається в очі, а великий салон забезпечує багато місця для пасажирів і вантажу. Еквінокс  сподобається тим, хто шукає компактний сімейний кросовер для спокійних поїздок, який не буде виділятись з натовпу. 

 

Нове чи вживане авто?

Дивіться також каталоги:

У 2023 році Equinox збільшує потужність з 170 до 175 к.с. Виробник пропонує нові кольори кузова: Sterling Gray, Harvest Bronze Metallic, Radiant Red Tintcoat. Базова комплектація отримує LS опціональні пакети Midnight Edition і Sport Edition, а також електронні гальма з підсилювачем E-boost, які є стандартними для решти специфікацій.

Chevrolet Equinox або Honda CR-V

CR-V пропонує комфортну поїздку, потужний двигун, вражаючу економію палива та відмінну керованість. Авто від Хонда порадує одним з найбільших багажників в сегменті та доступною гібридною версією. На жаль, Equinox не може наздогнати CR-V у цих характеристиках.

Chevrolet Equinox або Nissan Rogue

Оновлений у 2021 році Nissan Rogue коштує трохи дорожче, ніж Equinox, але демонструє вражаючий перелік стандартних функцій і невелику перевагу в потужності та вантажному просторі. Chevrolet Equinox має тихішу та комфортнішу поїздку та вдосконалену інформаційно-розважальну систему.

Chevrolet Equinox або Ford Escape

Ford Escape пропонує просторіший салон іта місткіший багажник, ніж Chevrolet Equinox. Трициліндровий двигун Escape видає більше кінських сил та економніше витрачає пальне, ніж чотирициліндровий мотор Equinox. Форд також випускає гібридний варіант кросовера, який буде актуальним для багатьох ощадливих покупців. 

Chevrolet Equinox або GMC Terrain

Terrain - корпоративний “родич” Equinox, і це пояснює багато спільних характеристик в авто. Обидві моделі мають схожі внутрішній простір, перелік функцій, а також однаковий двигун. У Terrain ви отримуєте дев’ятиступінчастий автомат, а не шестиступінчастий, як в Equinox. Кросовер Chevrolet коштує менше, але вища ціна GMC обгрунтована більш висококласними матеріалами інтер’єру.

Салон

У дворядному кросовері Шевроле Еквінокс можуть розміститися до п’яти дорослих. Усім буде комфортно та просторо навіть в тривалих поїздках.

Інтер’єр Equinox повністю відповідає екстер’єру: охайний, акуратний та функціональний. Все в салоні зручно розташовано, і водій може розраховувати на ергономічний простір з усіма важливими елементами керування в межах легкої досяжності. 

Цей кросовер Шевроле не претендує на преміальність, тому не чекайте вишуканих оздоблень. З огляду на це, якість збірки хороша. А от якість матеріалів неоднакова. Більшість поверхонь виглядає приємно, але наявність твердого пластику погіршує загальне враження. 

Обшивка салону доступна в кількох варіантах тканини та шкіри, а також різних кольорах. Усі комплектації прикрашено хромованими деталями інтер'єру, зокрема, на важелі перемикання передач.

 

 

Більшість комплектацій Equinox оснащено 7,0-дюймовим сенсорним екраном інформаційно-розважальної системи з бездротовими Apple CarPlay і Android Auto, потоковим аудіо через Bluetooth, голосовим управлінням, USB-портами для зарядки та аудіосистемою з шістьма динаміками. 8,0-дюймовий дисплей є стандартним для топового Equinox Premier і опціональним для LT і RS. 

Багажник Еквінокс розрахований на 846 л з піднятими сидіннями заднього ряду. Складання задніх сидінь збільшує вантажний об'єм до 1809 л.

Відео тест-драйв Chevrolet Equinox 2023 року

Технічні характеристики

Для Chevrolet Equinox 2023 року доступний єдиний варіант двигуна - 1,5-літровий чотирициліндровий із турбонаддувом, який видає 175 кінських сил. Шестишвидкісна коробка-автомат входить в стандартну комплектацію. Equinox має достатню потужність у місті, але на шосе виникають проблеми. Коробка передач ускладнює поїздку неохочими перемиканнями на нижчу передачу. Передній привід входить в стандартну комплектацію, доступний повний привід.

Витрата пального Equinox:

  • 8,4 л/100 км - кросовер з переднім приводом,
  • 9 л/100 км - кросовер з повним приводом.
     
 Характеристики Chevrolet Equinox 2023 
 Потужність   175 к.с. 
 Час розгону до 100 км/год   8,5 с 
 Максимальна швидкість   201 км/год 
 Середня витрата палива   8,4 л/100 км 
 Об'єм паливного бака   56 л 

 

Безпека

Кожен Chevrolet Equinox 2023 отримує пакет технологій допомоги водієві Chevrolet Safety Assist. В список входить автоматичне екстрене гальмування, попередження про лобове зіткнення, система підтримки смуги руху та автоматичне дальнє світло. Моніторинг сліпих зон і попередження про перехресний рух ззаду доступні в базовій моделі, а у вищих комплектаціях можна додати адаптивний круїз-контроль і систему камер огляду на 360 градусів.

Всі комплектації оснащені системою аербегів: передніми для водія та пасажира, бічними, для голови передніх і задніх пасажирів. Гальмівна система ABS, світлодіодні фари, контроль зчеплення та курсової стійкості є стандартними.

Розміри та вага

  • Колісна база - 272 см,
  • Довжина - 465 см,
  • Ширина - 184 см,
  • Висота - 166 см.

Споряджена вага кросовера коливається від 1485 до 1593 кг.

Можливі комплектації

Купити новий Шевроле Еквінокс можна в чотирьох комплектаціях: LS, LT, RS і Premier. Кожна версія має однакові технічні характеристики: чотирициліндровий двигун на 175 кінських сил, шестиступінчаста автоматична коробка передач і передній привод. Повний привод можна додати за доплату. Новий кросовер коштує від $26 600.

Попередній огляд Огляд Kia EV6 2023: новий і крутий
Вибрати електромобіль Kia EV6 2023 на Automoto.ua
Вибрати кросовер Кадиллак ХТ6 2023 на Automoto.ua
Наступний огляд Огляд Cadillac XT6 2023: впізнаваний стиль