Огляд тест-драйву: Dodge Charger 2017

24 грудня 2017

З більш ніж півдюжини варіантів вибору і доступним повним приводом, Dodge Charger сміливо кидає виклик своїм конкурентам, пропонуючи новітні технології, дорожню войовничість і широкий асортимент опцій. У 2017 році доступні чотири види двигунів: від 292-сильного енергозберігаючого V6 до наддувного двигуна Hemi V8 від Charger Hellcat, який забезпечує 707 кінських сил, отримуючи статус найпотужнішого автомобіля американського виробництва. Своїми екстравагантними манерами і ціною, що відповідає продуктивності, він завдає прямого удару Chevrolet Impala, Buick LaCrosse і Ford Fusion.

Огляд тест-драйву: Dodge Charger 2017

Вам сподобатися цей автомобіль, якщо Ви шукаєте повнорозмірний 4-дверний сімейний седан з високими рейтингами безпеки. Новий Charger поєднує в собі комфорт, просторість і технологічність з агресивним стилем і вражаючою потужністю. Але якщо Ви прагнете економити на паливі, то цей автомобіль Вам навряд чи підійде. Крім того, не всім до душі конструкція його кузова, і багато хто не хоче бути центром надмірної уваги.  

Що нового в 2017 році? Новими є моделі Charger Daytona і Daytona 392, які поєднують в собі зовнішній вигляд Hellcat і потужність від Hemi. Колеса з 20-дюймовими дисками і більш сильні гальма також являються цьогорічною модернізацією, а версії SXT і вище отримують абсолютно нову інформаційно-розважальну систему Uconnect з великим 8.4-дюймовим екраном.

Враження від поїздки

Всі модифікації Charger відрізняються своєю продуктивністю і ціною, але можна виділити деякі загальні особливості: плавна їзда, точне управління з хорошою зворотною віддачею й експлуатаційна зручність. Приємним доповненням є одна з найкращих інформаційно-розважальних систем Uconnect, яка, до того ж, найпростіша у використанні. Garmin надає карти, а з'єднання з Вашим телефоном за допомогою Bluetooth відбувається майже миттєво. Головним козирем Dodge Charger в 2017 році є 6.2-літровий наддувний двигун Hemi на 707 к.с., з яким звичайному двигуну седана важко буде зрівнятися. Це – американська міць із найкращим ціновим співвідношенням. Характеристики Dodge Charger Hellcat 2017 року помітно покращилися і з наявним заднім приводом він здатний розігнатися до сотні менш, ніж за 4 секунди.

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Детальніше про новий Додж Чарджер 2017 року

Інтер'єр

Привітний, зручний і функціональний салон Dodge Charger – одне з найприємніших місць, в яких нам доводилося бувати. Приладова панель в стилі кокпіт дуже зручна для водія, набір інструментів можна встановити за індивідуальними вподобаннями, а на кермі є безліч елементів управління. У центрі розмістився 8.4-дюймовий сенсорний екран і разом з інформаційно-розважальною системою Uconnect – це найбільш затребувані доповнення до стандартної комплектації Dodge Charger. Передні сидіння зручні для тривалих поїздок і явно орієнтовані на гоночні заїзди, а заднє сидіння у формі лавки цілком може розмістити трьох дорослих, і в цілому весь дизайн салону Додж Чарджер 2017 року створює хороше враження. Об’єм багажника становить 460 л.

Відео тест-драйв Додж Чарджер 2017

Екстер'єр

Про Dodge Charger не складеться думка, що це вовк в овечій шкурі. Йому не властиве кліше. Надмірностей у зовнішньому дизайні Ви теж не знайдете. Це – самобутній американський седан, який вміщує в собі сотні коней і якому притаманний унікальний стиль і здатність врізатися в пам'ять. Незважаючи на те, що дах і загальна форма дуже нагадують попередні покоління, Charger безпрограшно перетворює старомодність в тренд. Плавні лінії округлого носа сприяють кращим аеродинамічним показниками, а приваблива задня частина з характерним розташуванням задніх фар «LED racetrack» виділяє його навіть у темряві.

Стандартна комплектація

Dodge Charger SE поставляється зі світлодіодними денними ходовими вогнями, акустичним переднім і вітровим склом, склопідйомниками з електроприводом, тканинною оббивкою в ретро-стилі, автоматично регульованим сидінням водія і настроюваним повнокольоровим 7-дюймовим інформаційним дисплеєм. Також стандартними є: хромовані вихлопні наконечники, автоматичні фари, дзеркала з електроприводом, 17-дюймові литі диски й електронний регульований калібрувальний кластер. Задній привід теж є стандартним. Charger має широкий діапазон рівнів обробки. Також доступні такі пакети, як: Super Track Pak, Premium Group, Technology Group, Driver Confidence Group, Navigation/Rear Backup Camera Group та інші.

Технічні характеристики Додж Чарджер 2017 року

У 2017 році ця модель поставляється з 4 видами двигунів:

- SE і SXT пропонують 3.6-літровий V6 з 292 к.с., витратою пального 9.8 л/100 км в змішаному циклі і безліччю характеристик, здатних задовольнити різних водіїв;

- 5.7-літровий Hemi V8, потужністю 370 кінських сил, і витратою 11.2 л/100 км в версіях R/T і Daytona;

- 6.4-літровий Hemi V8 з 485 л.с. і витратою 11.7 л/100 км в R/T Scat Pack, Daytona 392 і SRT 392;

- 6.2-літровий наддувний двигун Hemi V8 на 707 к.с., витрачаючи при цьому 13 л/100 км.

У всіх випадках пропонується 8-ступенева автоматична коробка передач і задній привід (RWD). Повний привід (AWD) доступний на модифікаціях з V6. Ціна Dodge Charger 2017 починається від 28 000 доларів.

 

 
Попередній огляд Огляд тест-драйву: Dodge Viper 2017
Огляд тест-драйву: Dodge Viper 2017
Огляд тест-драйву: Chevrolet Spark 2017
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Chevrolet Spark 2017