Огляд Honda Accord 2023: повне оновлення

12 квітня 2023

Honda Accord входить в десятку найпопулярніших авто в світі. Баланс простору, продуктивності та надійної репутації зробили модель улюбленицею покупців. Для 2023 року цей середньорозмірний сімейний седан отримав повне оновлення. Як зміна покоління вплине на популярність моделі та чи варто купувати Хонда Акорд 2023?

Вибрати нову Хонда Акорд 2023 на Automoto.ua

Нове в 2023 році

Повне оновлення автомобіля. 

Кому варто купити?

Нова Honda Accord 2023 заслуговує на увагу, якщо ви вибираєте седан середнього розміру. Цей автомобіль якісно зібраний та надійний, тому витримає випробування часом та сімейними поїздками. В міру спортивний характер, економна витрата пального, місткий багажник, багато технологій безпеки та стильний просторий салон - Акорд повністю відповідає головним вимогам до сімейного авто. Дізнатись більше про реальний досвід володіння можна з відгуків про Хонда Акорд.

 

Нове чи вживане авто?

Дивіться також каталоги:

Honda переробила Accord для 2023 модельного року. Седан став довшим та просторішим, виглядає сучаснішиним та стильнішим як всередині, так і зовні. Стались зміни і під капотом. З лінійки двигунів зник 2,0-літровий турбодвигун. Топові версії отримали гібридні силові агрегати.

Базова рекомендована роздрібна ціна Honda Accord 2023 року - $27 295.

Honda Accord або Honda Civic

Honda Civic доступна як седан і хетчбек, а також пропонується з ширшим діапазоном варіантів двигунів. Цівік не поступається Акорд в якості інтер’єру, технологіях та функціях безпеки. Крім того, базовий Civic коштує на кілька тисяч доларів менше, ніж Accord. Однак не поспішайте вважати це перемогою компактного автомобіля Honda. Accord м'якше їде нерівними дорогами та пропонує більше простору на задньому сидінні. Обидва авто варті уваги.

Honda Accord або Toyota Camry

Toyota Camry - давній конкурент Honda Accord. Обидва седани поєднують комфортну поїздку з нотками спортивного керування, економно витрачають пальне (у найощадливіших конфігураціях), мають сучасні функціями безпеки та достатньо простору в салоні. Однак Camry в базовій версії коштує дешевше, а також пропонує повний привод і двигун V6. З іншого боку, Хонда Акорд 2023 привертає увагу свіжим салоном і просторішим багажником. Вибір залежить від особистих уподобань та вимог до седана.

Салон

Після редизайну Accord залишився чотиридверним седаном із п’ятьма місцями. 

Компонування салону Honda Accord 2023 року схоже на останні оновлені моделі Civic, CR-V, HR-V і Pilot. Інтер’єр наповнений приємними на дотик якісними матеріалами. 

Приладова панель виглядає витончено та сучасно. Загалом, це один із найкращих салонів у класі автомобілів середнього розміру.

 

 

Honda оснащує бензиновий Accord інформаційно-розважальною системою з 7-дюймовим сенсорним екраном. Цей екран досить малий за сучасними стандартами, особливо порівняно з 12,3-дюймовим дисплеєм, який пропонується в гібридній версії, але він має прості меню та швидко реагує на введення. Для легкого налаштування аудіосистеми та клімат-контролю передбачені фізичні кнопки.

Гібридна версія Accord отримала інформаційно-розважальною системою з діагоналлю 12,3 дюйма та сенсорним екраном. Цей дисплей може похвалитися чіткою графікою та інтуїтивно зрозумілою структурою меню, а також швидко реагує на введення. Він також поєднується зі зручними кнопками для керування клімат-контролем. А от регулятор гучності надто маленький і незручно розташований.

Однією з “фішок” оновленої Акорд є 10,2-дюймова цифрова панель приладів. Простий макет, чітка графіка та широкі можливості конфігурації роблять її зручною в дорозі. 

Незалежно від версії Honda Accord пропонує багажник об’ємом 473 л. Цей показник робить авто одним з кращих у сегменті як бензинових авто, так і гібридів.

Відео тест-драйв Honda Accord 2023 року

 

Технічні характеристики

Характеристики Хонда Акорд залежать від того, який силовий агрегат знаходиться під капотом. Седан може бути оснащений 1,5-літровим чотирициліндровим турбодвигуном, який видає 192 кінські сили, та коробкою передач CVT. Або ж авто комплектується гібридною системою потужністю 204 кінські сили, яка складається з 2,0-літрового чотирициліндрового двигуна, двох електродвигунів, літій-іонної батареї. Обидві версії - передньопроводні. 

Витрата пального бензинового седана виглядає так:

  • 8,1 л/100 км - у місті, 
  • 6,3 л/100 км - на трасі.

Це відмінні показники для середньорозмірного авто.

Гібрид витрачає:

  • 5,1 л/100 км - у місті,
  • 5,7 л/100 км - на трасі.

Це непогані цифри за мірками класу, хоча значно поступаються конкурентам-гібридам. 

Керування Accord можна назвати впевненим. Кермо автомобіля чітке, а нахил кузова добре контрольований, тому маневри на паркінгу та повороти на трасі не будуть проблемою. Оновлена підвіска згладжує нерівності дороги та гарантує плавну поїздку. 
 

 Характеристики Honda Accord 2023 
 Потужність   192 к.с. 
 Час розгону до 100 км/год   7 с 
 Максимальна швидкість   201 км/год 
 Середня витрата палива   7,2 л/100 км 
 Об'єм паливного бака   56 л 

 

Безпека

Усі Акорд оснащені набором технологій безпеки Honda Sensing. В список входить автоматичне екстрене гальмування, попередження про виїзд зі смуги руху, адаптивний круїз-контроль і розпізнавання дорожніх знаків.

Розміри та вага

  • Колісна база - 283 см,
  • Загальна довжина - 497 см,    
  • Ширина (без дзеркал) - 186 см,    
  • Висота - 145 см.

Споряджений седан важить 1469 кг до 1602 кг.

Можливі комплектації

Honda Accord 2023 року доступний у шести комплектаціях: LX, EX, Sport, EX-L, Sport-L і Touring . LX і EX оснащені 192-сильним чотирициліндровим турбованим двигуном, решта - 204-сильною гібридною установкою.

Попередній огляд Огляд Jeep Compass 2023: позашляховий стиль
Вибрати позашляховик Джип Компас 2023 на Automoto.ua
Вибрати новий позашляховик Порше Каєн 2023 на Automoto.ua
Наступний огляд Огляд Porsche Cayenne 2023: швидкість та комфорт