Огляд Honda Accord 2024: для комфортних подорожей

3 квітня 2024

Седан Honda Accord 2024 року створений для сімей і комфортних поїздок. Саме для цього виробник подбав про два ряди містких сидінь, великий багажник, інформаційно-розважальні технології, очікувані від сучасного автомобіля. Додайте до цього добре демпфовану підвіску та передбачувану керованість. Здається, це і є формулою популярності впродовж десятиліть.  

Шукати нову Хонда Акорд 2024 на AUTOMOTO.UA

Нове в 2024 році

Немає суттєвих змін

Кому варто купити?

Акорд стане чудовим вибором для тих, хто шукає сімейний седан для щоденних поїздок та тривалих подорожей. Він місткий, практичний і зручний в керуванні. Перегляньте відгуки про Хонда Акорд і впевніться, що автомобіль вам підходить.

 

Нове чи вживане авто?

Дивіться також каталоги:

Нова Honda Accord у 2024 році практично не змінилась після того, як була повністю перероблена минулого року. 11-е покоління седана  дебютувало у 2023 році з покращеною основою, потужнішим гібридом варіантом, тихішим бензиновим двигуном та кращими технологіями. Honda Accord переходить до нового модельного року з невеликим підвищенням ціни і коштує від $28 900.

Honda Accord або Kia K5

Kia K5 — один з найсерйозніших суперників Хонда Акорд в сегменті середньорозмірних автомобілів. Kia має нижчу початкову ціну, ніж Honda, більше стандартних функцій безпеки, а також стильний інтер’єр і відмінну гарантію. Базовий двигун K5 поступається в потужності Accord, але седан Kia пропонує опціональний V6. Який з варіантів кращий? Все залежить від особистих уподобань.

Honda Accord або Subaru Legacy

На відміну від більшості конкурентів, Subaru Legacy стандартно оснащується повним приводом, і це, мабуть, його найбільша перевага. Subaru пропонує недостатньо потужний базовий двигун, “нудну” керованість, складну для вивчення інформаційно-розважальну систему. У Legacy гарний салон і приваблива стартова ціна, але цього мало. Краще купити Хонда Акорд, якщо немає потреби в повному приводі.

Honda Accord Hybrid або Hyundai Sonata Hybrid

Найближчим суперником Accord Hybrid є Hyundai Sonata Hybrid. Обидва автомобілі мають високоякісні інтер’єри та забезпечують комфортні поїздки. Проте Honda випереджає Hyundai, коли справа доходить до потужності, і пропонує привабливішу динаміку водіння. Однак Sonata Hybrid теж має переваги. Седан від Хюндай має значно кращі показники економії пального на шосе, а також коштує коштує приблизно на $4 000 дешевше в базовій версії. Зрештою, ви не помилитеся з жодним варіантом.

Honda Accord Hybrid або Toyota Corolla Hybrid

Toyota Corolla Hybrid є одним із найдоступніших гібридних автомобілів на ринку. У порівнянні з Accord він значно дешевший і трохи економніший. Однак Королла Гібрид має слабку силову установку та пропонує менше місця, ніж Accord, адже є компактним автомобілем. З іншого боку, седан Тойота доступний з повним приводом. 

Салон

Accord вміщує п'ять осіб. Зручні сидіння пропонують багато місця під ногами в обох рядах. Однак для високих пасажирів може бути мало висоти стелі на задньому ряду.

Хоча Хонда Акорд є одним з найдешевших автомобілів в лінійці виробника в 2024 році, вона має якісний салон. В інтер’єрі все ще присутній твердий пластик, а преміальні матеріали доступні лише в топових версіях. І все ж перед вами седан зі стильним та продуманим салоном. Як і у будь-якій сучасній Honda, вздовж панелі приладів розташована сітчаста накладка на всю ширину. Панель приладів велика, керування різними елементами зручне.

 

Купити Хонда Акорд 2024 року можна з кількома налаштуваннями мультимедіа. Базова модель має 7-дюймовий дисплей і сумісність з Android Auto та Apple CarPlay, чотири динаміки. Комплектації Accord Sport і вище оснащені стандартним 12,3-дюймовим центральним сенсорним екраном, бездротовими Apple CarPlay і Android Auto. Бездротова зарядка телефону, проекційний дисплей, аудіосистема Bose з 12 динаміками та вентиляція передніх сидінь входять до оснащення моделі Touring. 10,2-дюймовий цифровий прилад є стандартним для всіх версій.

Жоден седан не зможе конкурувати з кросовером в параметрі вантажного простору. Проте Honda Accord є одним з кращих в своєму класі з багажником на 473 л.

Відео тест-драйв Honda Accord 2024 року

Технічні характеристики

Хонда пропонує Акорд з двома варіантами характеристик:

  • 1,5-літровим рядним чотирициліндровим двигуном з турбонаддувом і варіатором із 192 к.с. в моделях LX і EX;
  • 2,0-літровим чотирициліндровим двигуном і двомоторною гібридною системою сумарною та варіатором потужністю 204 к.с.

Усі специфікації Accord 2024 року мають передній привід.

В середньому седан витрачає:

  • 7,2 л/100 км — бензинові моделі,
  • 5,1 л/100 км — гібридні моделі.

Accord створений спеціально для комфортних поїздок. Управління добре збалансоване, кермо забезпечує потрібну кількість зворотного зв’язку, а нахил кузова на поворотах мінімальний. Підвіска поглинає більшість нерівностей, а якісна звукоізоляція береже пасажирів від шуму вітру і дороги.
 

 Характеристики Honda Accord 2024 
 Потужність   192 к.с. 
 Час розгону до 100 км/год   7 с 
 Максимальна швидкість   201 км/год 
 Середня витрата пального   7,2 л/100 км 
 Об'єм паливного бака   56 л 

Безпека

Кожен Accord 2024 року випуску отримує фірмові функції допомоги водієві Honda Sensing. Серед них автоматичне екстрене гальмування, утримання в смузі руху, адаптивний круїз-контроль, автоматичне дальнє світло, розпізнавання дорожніх знаків та інші системи. 

Розміри та вага

  • Колісна база — 283 см,
  • Довжина — 497 см,    
  • Ширина — 186 см,    
  • Висота — 145 см.

Споряджена вага складає 1469-1602 кг.

Можливі комплектації

Honda Accord 2024 випускається в комплектаціях LX, EX, Sport, EX-L, Sport-L і Touring. Перші два варіанти — це автомобілі з бензиновим двигуном, решта — гібриди. 

Попередній огляд Огляд Jeep Grand Cherokee 2024: для міста і бездоріжжя
Знайти позашляховик Джип Гранд Черокі 2024 на AUTOMOTO.UA
Знайти нову БМВ 4 серії 2024 на AUTOMOTO.UA
Наступний огляд Огляд BMW 4-Series 2024: зухвалий вибір