Огляд тест-драйву: Hyundai Accent 2021

29 січня 2021

Hyundai Accent - хороший малолітражний седан. Привабливий салон і технічні характеристики Хендай Акцент суперечать з його низькою ціною. Hyundai Accent може похвалитися малою витратою палива і зручними для дорослих задніми сидіннями. Однак вантажного простору не вистачає в порівнянні з більшістю конкурентів по класу, і в поїздці можуть відчуватися нерівності на дорозі.

Новий Hyundai Accent 2021 на AutoMoto.ua

Нове в 2021 році 

Хендай Акцент перейшов в 2021 модельний рік без серйозних змін.

Кому варто купити?

Accent - хороший вибір, якщо ви шукаєте авто для щоденного використання. Купити Хендай Акцент 2021 року варто тим, кому потрібно регулярно з комфортом перевозити до чотирьох дорослих і при без проблем поміщатися на тісних паркувальних місцях в місті. 

Нове або б/у авто? 

Помітних відмінностей між Accent 2020 і 2021 немає. Можете вибрати модель минулих років і значно заощадити. 

Hyundai Accent або Kia Rio

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Kia Rio і Hyundai Accent - корпоративні сестра і брат, які мають багато спільного. Однак є деякі суттєві відмінності. У той час як обидва представлені в кузові седан однакового розміру, Rio також доступний як хетчбек з великим вантажним простором. Крім того, Kia має вищий прогнозований рейтинг надійності, сучаснішу інформаційно-розважальну систему, більший сенсорний екран, більш маневрений управління і кращі оцінки економії палива. Виберіть Ріо.

Hyundai Accent або Hyundai Elantra

Hyundai Elantra є великою версією Accent, і з цим приходить багато переваг. Крім очікуваного додаткового пасажирського і вантажного простору, Elantra також має довший список стандартних функцій безпеки. Крім того, Хендай випускає модель Елантра як седан або хетчбек, а Акцент - виключно седан. Жоден з автомобілів не викликає особливого задоволення від водіння, але у Elantra потужніший базовий чотирициліндровий двигун, а також три варіанти трансмісії, на відміну від єдиного пропозиції Accent. Якщо ваш гаманець дозволяє, вибирайте Elantra.

Салон

Accent вміщує до п'яти чоловік. В обох рядах достатньо місця для розміщення дорослих пасажирів. Сидіння досить зручні, хоча підтримка спини могла б бути кращою.

Accent - найдоступніший автомобіль Hyundai і, що не дивно, це відображається на оформленні салону. Для обробки використано твердий пластик, а також деякі інші недорогі матеріали. Проте на думку оглядачів салон відповідає стандартам класу малолітражок.

Вантажомісткість цього Hyundai всього 380 літрів. Це нижче середнього для класу. На відміну від Accent, більшість конкурентів пропонують моделі з ще більшим вантажним простором. Топова комплектація Limited поставляється з функцією управління кришкою багажника за допомогою голосу.

Accent стандартно оснащений 5.0-дюймовим сенсорним екраном, але йому не вистачає Apple CarPlay і Android Auto. Для підключення пристроїв до інтерфейсу базова система мультимедіа пропонує USB-порти і допоміжні порти. 

Вдосконалений інформаційно-розважальний інтерфейс в SEL і Limited - кращий вибір через його великий сенсорний екран та технології інтеграції смартфона. Вибравши топові комплектації, ви отримаєте 7,0-дюймовий сенсорний екран з можливістю підключення Apple CarPlay і Android Auto, а також другий USB-порт, розташований зі зворотного боку центральної консолі. Обидві системи пропонують підключення до телефону через Bluetooth, але 7,0-дюймовий сенсорний екран також оснащений супутниковим радіо SiriusXM.

Відео тест-драйв Hyundai Accent 2021 року 

Технічні характеристики 

Accent поставляється з чотирициліндровим двигуном потужністю 120 кінських сил. Він досить сильний для ваших повсякденних подорожей, але йому складно влитися в потік на трасі. Цифра "100" на спідометрі з'явиться через 7.5 секунд після старту з місця. 

Шестиступінчаста механічна коробка передач є стандартною в базовій комплектації SE, в той час як безступенева автоматична коробка передач (CVT) доступна в базовій комплектації і входить в стандартну комплектацію всіх інших.

Зі стандартною механічною коробкою передач Hyundai Accent витрачає близько 8.4 л/100 км в комбінованому циклі. Ці цифри середні по класу. Моделі з варіатором потрібно 7.1 л/100 км в місті і 5.7 л/100 км на шосе, що робить її однією з найбільш економічних у своєму класі.

Accent добре справляється з поворотами, але йому не вистачає драйву, як у деяких конкурентів. Його хід в цілому плавний, хоча нерівності дороги все ж відчуваються. 

Безпека

Страховий інститут дорожньої безпеки США назвав Hyundai Accent 2021 кращим вибором безпеки. Автоматичне екстрене гальмування і попередження про пряме зіткнення - це додаткові функції допомоги водієві, яких немає у багатьох конкурентів Accent. 

У стандартні розширені функції безпеки входить камера заднього виду. 

Розміри і вага 

Розміри кузова Hyundai Accent підтверджують його звання компактного автомобіля. Довжина седана становить 4,38 м, висота - 1,45 м, ширина - 1,72 м. Споряджена маса автомобіля - 1144 кг.

Можливі комплектації 

Хендай Акцент 2021 року поданий в трьох комплектаціях: SE, SEL і Limited. Стандартних функцій версії SE досить мало, тому краще перейти до SEL. Комплектація додає стандартну безступінчату автоматичну коробку передач (CVT), а також приємні інформаційно-розважальні функції: сенсорний екран більшого розміру, Apple CarPlay і Android Auto. Всі моделі комплектуються 120-сильним чотирициліндровим двигуном і переднім приводом.

Hyundai пропонує Accent в шести різних кольорах на ваш вибір. З огляду на низьку ціну, не дивно, що виробник обмежує кількість рішень. Але елегантний зовнішній вигляд кузова Акцент робить будь-який з доступних кольорів привабливим. Пропонуються наступні варіанти: Абсолютний чорний, Олімп срібло, Морозна біла перлина, Адмірал Блю, Грей, Гранатовий червоний.

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Chrysler Pacifica 2021
Купити люксовий сімейний мінівен Chrysler Pacifica 2021 на AutoMoto.ua
Купити Рено Меган 2021 року на AutoMoto.ua
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Renault Megane 2021