Огляд тест-драйву: Chrysler Pacifica 2021

21 січня 2021

Chrysler Pacifica 2021 - продуманий, комфортабельний сімейний фургон, а його динаміка водіння - вишенька на торті. Другий і третій ряди повністю складаються, перетворюючи авто в просторий транспорт для перевезення великогабаритних вантажів. 

Купити люксовий сімейний мінівен Chrysler Pacifica 2021 на AutoMoto.ua

Нове в 2021 році 

  • оновлений дизайн інтер'єру та екстер'єру;
  • нова інформаційно-розважальна система з Amazon Alexa і бездротовим зв'язком Apple CarPlay/Android Auto;
  • новий набір стандартних засобів допомоги водієві, в який ввійшли автоматичне екстрене гальмування і адаптивний круїз-контроль.

Кому варто купити?

Новий Chrysler Pacifica - це варіант для тих, хто шукає розкішний і практичний сімейний автомобіль. Мінівен порадує простором і комфортом, адже пропонує все, що потрібно в поїздці: безліч відсіків для зберігання дрібниць, підсклянники, вбудований пилосос, 12 USB-портів, два з яких призначені для швидкої зарядки. 

Нове або б/у авто? 

Компанія Chrysler внесла кілька серйозних оновлень в Pacifica на 2021 рік. Модель отримала новий перелік стандартних функцій допомоги водієві, серед яких попередження про лобове зіткнення і автоматичне екстрене гальмування. Pacifica 2021 оснащена інформаційно-розважальною системою з великим сенсорним екраном (10,1 дюйма в порівнянні з 7 в старих моделях). За словами інженерів Chrysler, система Uconnect 5 на базі Android обробляє інформацію в п'ять разів швидше, ніж раніше, і може підтримувати бездротові оновлення прошивки і карт. 

Мінівен відрізняється від моделі минулого року оновленим екстер'єром: решіткою радіатора, елементами зовнішнього освітлення, задніми дверима багажного відділення і дизайном коліс.

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Технічні характеристики і розміри Chrysler Pacifica залишилися без змін. 

Є сенс купити Крайслер 2021 року і отримати сучасний сімейний автомобіль. 

Chrysler Pacifica або Kia Sedona

Kia Sedona - великий мінівен. Він може похвалитися простою у використанні інформаційно-розважальною системою, комфортною поїздкою і збалансованим управлінням. У нього також є вишуканий салон, повний якісних матеріалів. Sedona дешевший в базовій комплектації. З іншого боку, Chrysler Pacifica має більше стандартних функцій і економічнішу витрата палива. Pacifica також може бути з повним приводом або гібридною трансмісією. Вибір між цими автомобілями - справа уподобань.

Chrysler Pacifica або Chrysler Pacifica Hybrid

Chrysler Pacifica Hybrid- гібрид з можливістю до підключення. Він має багато спільного зі своїм негібридним аналогом, але є і деякі суттєві відмінності. У той час як третій ряд Pacifica Hybrid складається в підлогу, його другий ряд не має функції Stow 'n Go. Це означає, що доведеться повністю знімати ці сидіння, щоб використовувати простір. Однак це також означає, що у гібрида поліпшені подушки і, отже, зручніші сидіння, оскільки від них не вимагається компактність. Крім того, Pacifica Hybrid швидше прискорюється, ніж негібридний Pacifica. Як і слід було очікувати, гібрид демонструє кращу економію палива. Примітно, що Chrysler Pacifica Hybrid має тільки передній привід, тоді як бензинова модель доступна з повним приводом. Між цими мінівенами немає неправильного вибору.

Салон

Pacifica - це трьохрядний мінівен, який може вмістити до восьми чоловік з багатомісним сидінням другого ряду або сім чоловік, якщо виберите окремі (капітанські) сидіння другого ряду. Тканинне оздоблення, сидіння водія з електроприводом з регулюванням у восьми напрямках і сидіння Stow 'n Go другого і третього ряду входять в стандартну комплектацію.

Доступно безліч оновлень для крісел. До них відносяться шкіряна обшивка або обшивка Nappa, сидіння переднього пасажира з регулюванням у восьми напрямках, передні сидіння з підігрівом, передні сидіння з вентиляцією, сидіння другого ряду з підігрівом і сидіння третього ряду з електроприводом. Також доступні розсувні задні двері, керовані голосом. 

Спереду сидіння просторі і зручні, а оглядовість відмінна у всіх напрямках. Оскільки задні крісла були спроектовані для складання в підлогу, вони не мають хорошого наповнення. Відчуєте дискомфорт після тривалої поїздки.

Крайслер Пасифіка має чотири комплекти роз'ємів LATCH для задніх бокових сидінь.

Chrysler Pacifica отримав висококласний салон з якісними матеріалами. Топові комплектації прикрашені розкішними деталями, такими як хромовані вставки, але в початкових версіях зустрічається дешевий пластик.

Мінівен має 914 літрів простору за третім рядом, 2477 літрів - за другим рядом і в цілому - 3978 літрів зі складеними обома рядами. Це багато місця, але менше, ніж пропонують інші мінівени. Однак у конкурентів немає зручних сидінь Stow 'n Go від Chrysler, які складаються в підлогу, а не знімаються. 

Задні двері з електроприводом входить в стандартну комплектацію, також доступні задні двері з функцією управління голосом. 

Інформаційно-розважальну систему Uconnect експерти називають однією з найпростіших на ринку. Вона складається з сенсорного екрану з моментальною реакцією, чіткою графікою і логічно організованим меню. Включений в комплект бездротової Apple CarPlay - велика рідкість навіть серед розкішних автомобілів.

Відео тест-драйв Chrysler Pacifica 2021 року 

Технічні характеристики 

Chrysler Pacifica вражає технічними характеристиками. Сімейний автомобіль приводить в рух 3,6-літровий двигун V6 потужністю 287 кінських сил. Він працює в парі з дев'ятиступеневою автоматичною коробкою передач. Двигун досить потужний для більшості дорожніх ситуацій. Мінівен рішуче прискорюється з місця до сотні за 7.9 секунд. 

Pacifica 2021 року витрачає 9.4 л/100 км в змішаному циклі. Це хороші оцінки для класу.

Поїздка на Pacifica настільки м'яка, наскільки можна очікувати від мінівена. Цей Chrysler має невеликий крен кузова, але це не заважає йому впевнено проходити повороти. Крім того, це єдиний фургон, крім Toyota Sienna, що пропонує повний привід.

При правильному оснащенні цей автомобіль може буксирувати до 1600 кг.

Безпека

Автомобіль Pacifica 2021 року одержав п'ятизіркову оцінку від Національної адміністрації безпеки дорожнього руху США. Достойно пройшовши випробування на ударостійкість, Pacifica піднімає планку безпеки. Мінівен пропонує майже всі мислимі функції допомоги водієві, доступні сьогодні. У стандартну комплектацію входять:

  • автоматичне екстрене гальмування з виявленням пішоходів,
  • моніторинг сліпих зон з попередженням про перехресний рух ззаду,
  • адаптивний круїз-контроль і попередження про виїзд з смуги руху.

Розміри і вага 

Довжина Chrysler Pacifica становить 5,18 м. Споряджена маса коливається від 2050 до 2214 кг. 

Можливі комплектації 

Chrysler випускає Pacifica 2021 року в чотирьох комплектаціях: Touring, Touring L, Limited і Pinnacle. Всі чотири версії оснащені 3,6-літровим двигуном V6 і дев'ятиступеневою автоматичною коробкою передач. Передній привід входить у стандартну комплектацію перших двох. Повний привід доступний в цих комплектаціях і в стандартній комплектації Limited і Pinnacle.

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Volkswagen Jetta 2021
Седан Volkswagen Jetta 2021 сірого кольору на AutoMoto.ua
Новий Hyundai Accent 2021 на AutoMoto.ua
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Hyundai Accent 2021