Огляд тест-драйву: Lincoln MKT 2019

16 вересня 2019

До 2020 року, коли планується поява Lincoln Aviator, Lincoln MKT залишається єдиним позашляховиком бренду на сім місць. Незважаючи на потрохи старіючу платформу і не надто свіжу стилізацію, MKT все ще має багато переваг, не остання з яких стартова ціна. Крім того, позаду третього ряду сидінь передбачений щедрий запас вантажного простору. Під капотом прихований потужний 3.5-літровий V6 турбодвигун, пару якому стандартно складає система повного приводу. Можливо, MKT не такий стильний і вишуканий як Audi A7 і BMW X5, але він точно гідно витримує конкуренцію Infiniti QX60, Buick Enclave і Acura MDX.

Огляд тест-драйву: Lincoln MKT 2019

Вам сподобається 

Якщо ви перебуваєте у пошуку великого, семимісного позашляховика, але маєте обмежений бюджет, добре оснащений Lincoln MKT 2019 стане достойним варіантом. Навіть повністю оснащена модель Reserve тішить ціною.

Вам може не сподобатися 

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Стиль це значна частина посилу великих і розкішних позашляховиків, тому не надто свіжий MKT в цьому плані програє. А тим, хто хоче отримати ідентичну потужність і рівень оснащення, є сенс поглянути в сторону Acura MDX, або просто зачекати на Lincoln Aviator 2020.

Нове у 2019 році 

У поточному році відмовилися від моделі Lincoln MKT Premier. Стандартним став 3.5-літровий V6 турбодвигун і система повного приводу. 

Враження від їзди 

Зі стандартним 3.5-літровим V6 турбодвигуном у Lincoln MKT немає проблем з потужністю, а відповідно з розгоном, набором швидкості і виконанням маневрів. Між тим, якщо не витискати з автомобіля максимум і просто розслабитися, можна отримати справжнє задоволення від вишуканих манер ходу, рівня комфорту їзди, добре збалансованого управління з хорошим зворотнім зв’язком і потужних гальм. Завдяки стандартному повному приводу і системі «Lincoln Drive Control» позашляховик впевнено входить у повороти, хоча азарту очікувати не варто. Система «Lincoln Drive Control» також пропонує «Sport», «Comfort» і «Normal» режими, але помітити різницю зможе дуже досвідчений водій. Продумана шестиступінчаста автоматична коробка передач складає гарну пару турбодвигуну, гарантуючи швидкі переходи і плавність з перемикачами на кермі. Оскільки камери кругового огляду не передбачено взагалі, бажано придбати хоча б камеру заднього виду, зважаючи на розмір Lincoln MKT. 

Найкращі характеристики 

Навіть з повністю завантаженим салоном і багажним відділенням у 3.5-літрового V6 турбодвигуна немає проблем з подачею потужності. Стандартний повний привід сприяє позитивним відчуттям, допомагаючи контролювати ситуацію. Хоча варто готуватися до помітного рівня витрати пального.

Інтер’єр позашляховика є діаметральною протилежністю його екстер’єру. Високоякісні матеріали, розкішні сидіння, сучасні технології і вишукані деталі роблять салон MKT незабутнім місцем. 

Детально про автомобіль Lincoln Aviator

Інтер’єр 

Салон MKT на три ряди спокійно витримує конкуренцію інших представників класу. Ставлення до пасажирів першого і другого рядів можна описати як королівське з дуже щедрим запасом особистого простору і високим рівнем комфорту. Третій ряд не такий просторий, тому його краще залишити дітям, або невисоким дорослим. При бажанні суцільне сидіння другого ряді можна замінити на два капітанських крісла з підігрівом і охолодженням і навіть додати мініатюрний холодильник між ними. Великі вікна гарантують водію і передньому пасажиру відмінну видимість і сприяють відчуттю простору. 

Відео тест-драйв Lincoln MKT 2019 року

Екстер’єр 

Як не дивно, але округлий Lincoln MKT ділить шасі і платформу з вуглуватим Ford Flex. Назвати Lincoln не привабливим неможливо, але наскільки він привабливий, вирішить кожен самостійно. Позашляховик Лінкольн 2019 можна охарактеризувати як виразний, особливо зважаючи на масивну решітку радіатора, розкосі фари і дещо дивну лінію вікон. Об’ємний багажник підкреслено довгими, широкими задніми фарами. Плюс, двері багажника мають електропривод.

Базова комплектація 

Базова модель MKT отримала вкрай непоганий перелік оснащення, який включає 19-дюймові колеса з легкого сплаву, систему «Continuously Controlled Damping» і систему «Lincoln Drive Control». Іншими стандартними елементами стали: ксенонові фари, функція доступу без ключа і кнопкове запалювання, передні сидіння з підігрівом, охолодженням і 12 режимами налаштування, шкіряна обшивка, автоматичний клімат-контроль на три зони, електропривод дверей багажника, автоматичне складання третього ряду сидінь, кермо з підігрівом і налаштуваннями по куту і вильоту, інформаційно-розважальна система Sync 3 з навігацією, яка активується голосом, аудіосистема «THX II» на 14 динаміків, Bluetooth і iPod сполученням, попередження про сліпі зони, попередження про перехресний рух позаду і спеціальний браслет-ключ «MyKey».

Опційне обладнання 

Перейшовши до моделі Reserve, покупець отримує адаптивний круїз-контроль, попередження про зіткнення, аварійне гальмування, попередження про виїзд за межі смуги руху і допомогу при паралельному паркуванні. Окремими опціями стали капітанські крісла другого ряду з підігрівом і охолодженням, невеликий холодильник для другого ряду, пакет для буксирування «Class III» і 20-дюймові колеса.

Під капотом 

Єдиним для Lincoln MKT 2019 став 3.5-літровий V6 турбодвигун на 365 кінських сил і 475 Нм. Компонується він шестиступінчастою автоматичною коробкою передач. Привід стандартно повний. Витрата пального перебуває на рівні 14.7 л/100км у міському і 10.2 л/100км у заміському циклах.

 
Попередній огляд Огляд тест-драйву: BMW 6 Series 2019
Огляд тест-драйву: BMW 6 Series 2019
Огляд тест-драйву: GMC Yukon 2019
Наступний огляд Огляд тест-драйву: GMC Yukon 2019