Огляд тест-драйву: Mercedes-Benz C-Class 2019

13 червня 2019

Більше не рядовий представник розкішного німецького бренду, Mercedes-Benz C-Class доріс до статусу престижного, елегантного транспортного засобу. Доступний як седан, універсал, кабріолет і купе Mercedes C-Class виглядає і відчувається як зменшена копія флагманського S-Class. У поточному році C-Class трохи освіжили, додавши потужності і покращивши технології. Все це дозволило зрівнятися, або, навіть, обійти, в залежності від ваших уподобань, BMW 3 Series, Audi A4 і Lexus IS. Стартова ціна не з малих повністю виправдовується наявними функціями та статусом.

Огляд тест-драйву: Mercedes-Benz C-Class 2019

Вам сподобається

Якщо ви шукаєте компактний автомобіль класу люкс, сповнений сучасних технологій, Mercedes-Benz C-Class 2019 до ваших послуг. Доступна система повного приводу позбавить турбот у погану погоду, а кузови купе і кабріолет додадуть відчуття безтурботності буття.

Вам може не сподобатися

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Якщо C-Class вважається цільовим орієнтиром, це не означає, що він єдиний у класі. Новий Genesis G70 потішить виразним дизайном, десятирічною гарантією на силовий агрегат, величезною кількістю стандартних функцій і меншою вартістю. Суперники від Audi і BMW, тим часом, запропонують практичний кузов ліфтбек. Окремо BMW має у своєму арсеналі кабріолет з відкидним, твердим дахом.

Нове у 2019 році

Моделі 2019 року трохи переглянули, додавши потужності, нові елементи екстер’єру та інтер’єру, включно з доступним 12.3-дюймовиим екраном цифрової панелі та напівавтоматичними функціями управління. Вийшов своєрідний рестайлінг Mercedes-Benz C-Class 2019.

Враження від їзди  

Їздить новий Mercedes C-Class з тією самою величністю, що і E-Class з S-Class. Але зважаючи на його менші розміри, він спритніший. Залишаючи пріоритетними затишок і комфорт, C-Class не проти пошуміти. На справді, C-Class 2019 вражаюче швидкий. Завдяки появі кількох коней під капотом, нині їх 258, розгін відбувається за 5.9 секунд. На додачу до швидкості, C-Class гарантує виняткову стабільність і плавність. Це дуже приємний автомобіль на крейсерській швидкості. Позитивне враження справляє автоматична коробка передач на дев’ять ступенів, яка виявилася більш плавною, ніж у попередніх автомобілів. Стандартно C-Class пропонує селектор режимів управління, завдяки якому ви можете оптимізувати рівень комфорту, керованості та економії пального. І це не просто слова. Змінюючи режим, ви змінюєте натуру автомобіля, починаючи найвищим ступенем динамічності, закінчуючи розміреним і приємним пересуванням під час прогулянки. Купе C-Class додасть спортивних нот у порівнянні з седаном, в той час як кабріолет не такий «жорсткий», враховуючи відсутність загальної міці конструкції за опущеного даху.

Найкращі характеристики

Починаючи підігрівом і вентиляцією сидінь, закінчуючи системою ароматизації, Mercedes-Benz C-Class 2019 пропонує салон, розкішний навіть для класу. Елементи розкоші, які перекочували з S-Class, стали вражаючим прикладом використання технологій, раніше недосяжних галузі.

Можливо, ви ніколи не чули про німецький аудіо бренд «Burmester Audiosysteme», але як тільки ви отримаєте змогу насолодитися звуком, ніколи не забудете про нього. Виняткова аудіосистема на 13 динаміків це чисте задоволення.

Детально про автомобіль Mercedes-Benz C-Class

Інтер’єр

Пя’тимісний салон Mercedes C-Class 2019 це дійсно особливе місце. Відчуття дійсно наче перебуваєш у зменшеному S-Class. Інтер’єр C-Class доступний з декількома варіантами дерев’яних і алюмінієвих елементів. Окремо варто згадати про чисту і елегантну внутрішню конфігурацію. Порядку передньої частини салону сприяє простий роторний перемикач. Доступний тачпад швидко реагує на звичні для смартфона рухи. Новими на 2019 рік стали доступний 10.25-дюймовий дисплей високої роздільної здатності і 12.3-дюймовий цифровий дисплей приладової панелі, які можна налаштувати відповідно до вподобань. Говорячи про практичний бік, варто зазначити не надто просторі задні сидіння, крім того, замість суцільного сидіння на трьох пасажирів у седані, купе і кабріолет пропонують пару більш скульптурних сидінь.

Відео Mercedes-Benz C-Class 2019 року

Екстер’єр

Салон не єдина спільна риса з S-Class. Як і у випадку з флагманом, екстер’єр C-Class вирізняється спокусливістю, зухвалістю та привабливістю. Завдяки меншим розмірам автомобіль виглядає навіть більш пропорційно. Моделі з двома дверима, а саме купе і кабріолет, пропонують свої стилістичні переваги. На ряду з оновленими бамперами і стандартними світлодіодними фарами, які стали частиною оновлень 2019 року, варто відзначити «діамантову» решітку радіатора варіантів AMG.

Базова комплектація

Як і очікується від бренду класу люкс, навіть базова модель постачається з чималим переліком оснащення. Так, у базу увійшли передні сидіння з електроприводом, двозонний клімат-контроль, люк даху, функція автоматичного складання бічних дзеркал та стоянкове гальмо. Стандартними також стали 7.0-дюймовий дисплей високої роздільної здатності, центральний роторний контролер, AM/FM/HD радіо, два USB порти і Bluetooth. У поточному році стандартними стали Apple CarPlay і Android Auto. Про безпеку дбають екстрене автоматичне гальмування та інші системи. Кабріолети отримали класну систему обігріву «Airscarf» і підігрів передніх сидінь.

Опційне обладнання

Компанія рада вдовольнити будь-які бажання, чи то точка Wi-Fi, чи функція відкривання багажника без рук, чи можливість перевіряти стан автомобіля через смартфон. Хочете справжню шкіру замість штучної? Будь-ласка, але за додаткову плату. Опціями також стали підігрів і вентиляція передніх сидінь, панорамний дах та налаштована на динаміку підвіска з гальмами. Пакет «Multimedia» додасть навігацію, більший центральний дисплей, нову систему «Car-to-X Communication», яка дозволяє підтримувати зв'язок з іншими автомобілями. Пакет «Driver Assistance» потішить системою утримання смуги руху, моніторингом сліпих зон, адаптивним круїз-контролем і допомогою управлінню. У розділі класних, але не обов’язкових, функцій перебувають система ароматизації, проекційна приладова панель на вітровому склі та система, яка допоможе паралельно припаркуватися. Систему повного приводу можна замовити для будь-якої моделі.

Під капотом

Двигунів у C-Class чимало. Але оскільки змін зазнав лише один, то мова піде саме про нього. Так, 2.0-літровий чотирьохциліндровий турбодвигун нині пропонує 258 кінських сил і 370 Нм. Компонується він дев’ятиступінчастою автоматичною коробкою передач. Привід стандартно задній. Розгін відбувається за 5.9 секунд. Витрата пального перебуває на рівні 9.3 л/100км у міському, 5.5 л/100км у заміському та 6.9 л/100км у змішаному циклах. Більше потужності пропонують відомі AMG43 і AMG63 варіанти. З ними седан здатний розігнатися за 4.7 і 4.1 секунди відповідно. Витрата пального при цьому зростає до 9.3 і 9.9 л/100км у змішаному циклі.

 
Попередній огляд Огляд тест-драйву: BMW 3 Series 2019
Огляд тест-драйву: BMW 3 Series 2019
Огляд тест-драйву: Mercedes-Benz E-Class 2019
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Mercedes-Benz E-Class 2019