Огляд тест-драйву: Mercedes-Benz S-Class 2021

1 вересня 2021

Новий Mercedes-Benz S-Class 2021 року - преміальна модель і справжній автомобіль майбутнього. Мерседес-Бенц С-клас 2021 має приголомшливий інтер'єр з сучасною інформаційно-розважальною системою, вишуканими матеріалами та розкішними сидіннями. У ньому є десятки способів забезпечити вам комфорт: від масажних передніх крісел до системи ароматизації повітря в салоні і доступних задніх тронів з підставками для ніг і складними столиками-підносами.

Купити новий Мерседес С-класу 2021 на автобазарі AutoMoto.ua

Як і личить повнорозмірному розкішному седану, S-Клас гарантує надзвичайно комфортну та спокійну поїздку. Він оснащений практично всіма функціями активної безпеки, які ви тільки можете собі уявити. За минулі роки Mercedes завоював репутацію компанії, що піднімає планку з кожним наступним поколінням S-класу, і ця остання нова модель 2021 року не є винятком.

Нове в 2021 році 

Mercedes-Benz S-Class в 2021 році отримав повний рестайлинг. Оновлений седан і моделі Maybach відкривають сьоме покоління авто. 

Кому варто купити? 

Mercedes-Benz S-Class протягом десятиліть залишається новатором. Поточне покоління не стало винятком. Якщо ви хочете випробувати майбутнє, виберіть Мерседес С-класу. Культовий седан - краща пропозиція в класі супер розкішних авто. 

Нове або б/у авто? 

Mercedes переробив седан S-класу до 2021 року. Сьоме покоління С-класу відрізняється свіжим дизайном, радикально новим інтер'єром і революційними технологіями. Вибір очевидний: чи варто купити новий Mercedes S-Class 2021, щоб отримати максимум розкоші. 

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Зверніть увагу, що Mercedes S-класу в кузові купе і кабріолет переходять в 2021 модельний рік без помітних оновлень. Причина в тому, що Mercedes припиняє виробництво цих модифікацій. Якщо ви шукаєте Мерседес С-класу в кузові купе, подивіться минулорічні моделі, щоб заощадити. 

Mercedes-Benz S-Class або Mercedes-Benz E-Class

Мерседес E-клас набагато доступніший - ціни починаються від $ 54 000, і представлений з ширшим спектром варіантів двигунів, серед яких економічний чотирициліндровий з турбонаддувом. Водночас E-Class шикарний, а також пропонується з зручною сучасною інформаційно-розважальною системою.

Різниця в тому, що в S-класі просто більше всього іншого. Він просторіший, особливо для пасажирів на задньому сидінні, і пропонує більше зручностей, наприклад, інформаційно-розважальну систему на задніх сидіннях. Він також включає в себе широкий набір функцій активної безпеки. Його внутрішня якість не має собі рівних, так само як і комфорт поїздки.

Загалом, подібний лімузину S-Class - це автомобіль вищого класу, але E-Class залишається відмінним розкішним седаном за розумною ціною.

Mercedes-Benz S-Class або Porsche Panamera

S-Клас - відмінний автомобіль, але Porsche Panamera - кращий автомобіль. Panamera неймовірно маневрений і може долати кути з надзвичайною холоднокровністю та врівноваженістю. Його лінійка потужних двигунів відрізняється великою різноманітністю, в тому числі декількома плагін-гібридними варіантами, а ціни починаються з $ 88 000. Panamera також пропонує більше вантажного простору. Салон Панамера просторий і красиво оформлений, хоча він не такий вишуканий, як у S-класу. Porsche пропонує менше функцій допомоги водієві. В цілому, це приголомшливі розкішні автомобілі і серед них немає неправильного вибору.

Салон

Mercedes S-Class 2021 року - чотирьохдверний п'ятимісний седан. Розкішна чотиримісна компоновка з задньою центральною консоллю не є обов'язковою для моделей Maybach.

Комфорт являється абсолютним пріоритетом для S-Класу, але цей пріоритет не обмежується тільки водієм. У кожного пасажира досить місця, і якщо вам подобається вбудована функція масажу, вам пощастило - масажні передні сидіння входять в стандартну комплектацію. Після декількох годин водіння ви, ймовірно, не відчуєте втоми і прибудете бадьорими до місця призначення. Це відмінна риса дійсно комфортного автомобіля.

Якщо зручність задніх сидінь викликає занепокоєння, S-Клас пропонує три варіанти: стандартне багатомісне сидіння, сидіння підвищеної комфортності і представницьке. Всі вони забезпечують розміщення трьох пасажирів, але варіанти Comfort і Executive пропонують відкидні сидіння, причому останнє дозволяє нахилятися до 43,5 градусів. Доступні подушки з підігрівом для підголівників задніх сидінь, функція масажу і подушки безпеки задніх пасажирів.

Як і слід було очікувати від супер люксового седана, рівень шуму в салоні надзвичайно низький.

Інтер'єр Mercedes S-Class 2021 року традиційно прикрашений кращими матеріалами: шкірою, алюмінієм, деревом. Мерседес-Бенц С-клас пропонує більше, ніж комфорт.

У моделей Mercedes-Benz S 500 і S 580 об'єм багажника становить 390 л. І це дуже мало для класу. Місця для вантажу в Mercedes-Maybach S-Class ще менше - 355 л. 

Інформаційно-розважальна система Mercedes MBUX - справжній хіт. Новий Мерседес С-клас отримує оновлену версію з великою кількістю функцій, але для деяких покупців це стане проблемою. Трекпад, який є в сучасних системах MBUX, зник, хоча водій може управляти системою за допомогою сенсорного екрану, голосу і клавіш на кермі. 

Голосові команди дозволяють управляти мультимедіа не зводячи очей з дороги. Новий проекційний дисплей допомагає не відволікатися від водіння, відображаючи інформацію на відстані, а не прямо перед водієм. В якості додаткового бонусу накладення доповненої реальності додає анімовані стрілки, коли навігаційний маршрут змінюється. Звукові підказки для напрямку маршруту також можуть бути ізольовані від динаміків підголівника водія, щоб музика не переривалася для інших пасажирів.

S-Клас дозволяє використовувати різні профілі водія, щоб зберігати їх уподобання щодо для регулювання сидіння, положення дзеркал, налаштувань звуку та інше. На відміну від інших автомобілів з цими функціями, S-Клас використовує різні методи для ідентифікації водія і пасажирів, включаючи розпізнавання осіб, сканер відбитків пальців або простий чотиризначний код.

Відео тест-драйв Mercedes-Benz S-Class 2021 року

Технічні характеристики 

Mercedes-Benz S-Class 2021 року пропонує два варіанти двигуна, обидва в поєднанні з дев'ятиступеневим автоматом і повним приводом. S 500 4Matic приводиться в рух 3,0-літровим шестициліндровим двигуном з турбонаддувом, який видає 429 кінських сил. Розгін з нуля до 100 км/год займає всього 4,9 секунди. 

Перейшовши на S 580 4Matic, ви отримуєте 4,0-літровий V8 з подвійним турбонаддувом, потужністю 496 к.с. Очікується, що пізніше з'являться інші варіанти двигунів Мерседес С-Клас, включаючи дизель, варіанти AMG з вищими характеристиками, кілька екологічних гібридів. 

Шестициліндровий двигун і V8 доповнені 48-вольтової м'якою гібридною системою, яку Mercedes називає EQ Boost. Хоча вона не дозволяє використовувати тільки електричну тягу, система EQ Boost в певних ситуаціях підсилює бензиновий двигун, додаючи загальної плавності водіння. Це найбільш вражає в ситуаціях на низькій швидкості, наприклад, при повільному русі, коли система EQ Boost додає лише трохи додаткового прискорення без необхідності перемикання трансмісії на знижену передачу. Можливо, її головною перевагою є абсолютно плавне спрацьовування зупинки та запуску. Двигун можна вимкнути і знову ввімкнути без найменшого здригання для підвищення ефективності. У порівнянні з EQ Boost будь-яка інша система стоп-старт на ринку здається незграбною.

Мерседес С-клас має відмінні характеристики витрати палива для класу. З базовим двигуном седан витрачає 9.8 л/100 км.

Mercedes-Benz S-Class - еталон комфортної поїздки. Стандартна адаптивна пневмопідвіска дозволяє автомобілю "плисти" по нерівному асфальту. Мерседес С-класу ідеально підходить для поїздок на великі відстані. Але не будемо забігати вперед. S-Клас проведе більшу частину свого життя в місті, де водіння такого великого автомобіля може викликати стрес. Береже нерви шофера рульове управління задніми колесами. Як і в інших випадках, задні колеса повертаються для підвищення стійкості на високих швидкостях і маневреності на низьких швидкостях. На автомобілях з 20-дюймовими ободами задні колеса можуть повертатися на 4,5 градуса в напрямку, протилежному напрямку переднього колеса, що ефективно зменшує радіус повороту майже на 1,9 метра.

Безпека

Краш-тестів нового Мерседес С-класу 2021 року ще не було.

Розміри і вага 

Довжина кузова Mercedes-Benz S-Class складає 5.3 м, версії Mercedes-Maybach S 580 - 5.45 м. Автомобіль важить від 2091 до 2380 кг.

Можливі комплектації

У 2021 року можна купити Mercedes S-Class в комплектації S 500, S 580 або версії з довгою колісною базою Mercedes-Maybach S 580.

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Cadillac Escalade 2021
Новий Кадиллак Ескалейд 2021 купити на автобазарі AutoMoto.ua
Купити новий автомобіль БМВ Х1 2021 на автобазарі AutoMoto.ua
Наступний огляд Огляд тест-драйву: BMW X1 2021