Огляд тест-драйву: Mitsubishi Outlander 2021

10 вересня 2021

Mitsubishi Outlander - один з небагатьох невеликих позашляховиків, які можуть працювати в режимі плагін-гібрида. Ви можете заряджати його акумулятор вдома або на громадській станції та проїжджати 40 км повністю на електричній енергії. Після цього вмикається бензиновий двигун і Outlander PHEV їде як типовий гібрид. Тримайте акумулятор зарядженим, і, можливо, вам вдасться рідше заправляти бензобак.

Купити новий автомобіль Міцубісі Аутлендер 2021 на автобазарі AutoMoto.ua

На 2021 рік Mitsubishi також випустила кілька оновлень для Outlander. Зокрема, у позашляховика збільшився запас ходу та стало тихіше в салоні. Однак на нього чекають серйозні конкуренти. Усередині Outlander виглядає і відчувається дешевшим і старшим, ніж однокласники. Список стандартних функцій великий, але більша частина технологій вимагає модернізації. І все ж, наскільки хороший Mitsubishi Outlander 2021 року? 

Нове в 2021 році

Mitsubishi Outlander отримав невеликий рестайлінг в 2021 році:

  • новий акумулятор пропонує більший запас ходу в порівнянні з торішньою моделлю;
  • оновлене програмне забезпечення знижує вібрацію та шум двигуна;
  • представлена версія Limited Edition з великою кількістю стандартних функцій

Кому варто купити? 

Розглянути Аутлендер варто тим, хто шукає високу вантажопідйомність, просторий салон і непогані позашляхові якості. 

Нове або б/у авто? 

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

В оновлений Mitsubishi Outlander 2021 року внесено деякі примітні зміни. По-перше, він пропонується тільки як гібридна модель з плагін-модулем, а бензинова трансмісія взяла перерву на один рік. Якщо ви хочете купити новий Mitsubishi Outlander в 2021 році, то розраховуйте тільки на PHEV. Якщо потрібен Аутлендер з традиційним бензиновим двигуном, перегляньте пропозиції на автобазарі. 

Додана нова комплектація салону. Раніше Outlander PHEV випускався тільки в двох версіях, а тепер - в трьох. Гібридний силовий агрегат також отримав оновлення. Тепер в нього входить 2,4-літровий чотирициліндровий двигун замість 2,0-літрового, тому новий Mitsubishi Outlander 2021 року має 221 к.с. замість 197.

Ще одна річ, про яку варто згадати: Outlander буде повністю перероблений до 2022 року, тому модель 2021 року є останньою з нинішнього покоління. 

Mitsubishi Outlander або Honda CR-V Hybrid

Гібридний Honda CR-V є одним найрейтинговіших гібридних і електричних позашляховиків. І він кращий, ніж транспортний засіб Outlander. CR-V здається більш енергійним, з кращою керованістю і плавною поїздкою. Хоча CR-V Hybrid не може працювати тільки на електроенергії, бо це не плагін-гібрид, він витрачає набагато менше палива, ніж Outlander PHEV, коли останній використовує бензин. У позашляховика від Honda також висококласніший інтер'єр з просторішими сидіннями і простішими у використанні технічними функціями.

Mitsubishi Outlander або Kia Niro

Kia Niro - малолітражний позашляховик, тому поступається за розмірами і простором компактному позашляховику Outlander. Але хоча Kia не пропонує стільки вантажного простору, в салоні все ж є два ряди зручних для дорослих сидінь. У Niro також приємніший інтер'єр, ніж у Outlander, та інтуїтивно зрозуміліша інформаційно-розважальна система. У Mitsubishi Outlander більший розмір кузова, відповідно, просторіші салон і багажник. 

Niro пропонує три силові агрегати: стандартний гібрид, плагін-гібрид і повністю електричну установку. Незалежно від того, який з них ви виберете, Niro має меншу витрату палива, ніж Outlander PHEV. 

Салон

Цей Mitsubishi вміщує п'ять чоловік. 7-місцевий Outlander не пропонується у версії гібрида. Якщо потрібна трирядна модель, пошукайте торішню традиційну версію. 

Ви виявите в всередині Аутлендер комфортні сидіння, хоча і не найшикарніші в класі, але комфорт і підтримка нормальні. Більшості дорослих пасажирів вистачить місця навіть на задньому ряду. 

На жаль, салон Mitsubishi Outlander 2021 все ще має застарілий дизайн, який не дозволяє йому бути таким же гарним і сучасним, як інтер'єри конкурентів. У кабіні є м'які на дотик матеріали, але вони перемішані з великою кількістю твердого пластика, тому позашляховик здається дешевим.

Mitsubishi Outlander в гібридному варіанті пропонує об’єм багажника 860 л. При складених задніх сидіннях ви отримуєте 1885 л. 

У стандартну комплектацію Outlander входять Android Auto і Apple CarPlay, а сенсорний екран розташований зручно для водія. Крім цього, інформаційно-розважальна система залишає багато можливостей для покращення. Він не такий сучасний і не такий зручний у використанні, ніж конкуруючі системи, і це помітно.

Технічні характеристики 

Outlander оснащений 2,4-літровим чотирициліндровим двигуном і двома електромоторами, які в сукупності виробляють 221 л.с. Одношвидкісна коробка передач входять в стандартну комплектацію. Гібридний Mitsubishi Outlander отримав електронний повний привід, на відміну від бензинової версії, у якій є і передній, і повний привід. 

Багато електрифікованих автомобілів мають дивовижно швидке прискорення. Але Mitsubishi Outlander набирає розгін до першої сотні за 9.1 с. 

Міцубісі Аутлендер PHEV витрачає 3.2 л/100 км при роботі на електриці, при русі на бензині середня витрата складає 9.0 л/100 км. 

Плагін-гібрид може проїхати до 40 км на електротязі. Зарядка від розетки на 240 займає до 4 годин, а за допомогою функції швидкої зарядки постійним струмом ви можете зарядити до 80% акумулятора за 25 хвилин.

Новий Mitsubishi Outlander 2021 далеко не найспортивніший позашляховик, який ви зустрінете на дорозі. Аутлендер має помітний нахил кузова на поворотах, і багато суперників по класу в рази маневреніші. Незважаючи на м'яку підвіску, ви все одно відчуваєте, коли їдете по нерівностях.

Безпека

Національна адміністрація безпеки дорожнього руху США оцінила Mitsubishi Outlander 2021 року в краш-тестах на 5/5.

Розміри і вага 

Габарити Міцубісі Аутлендер в 2021 році залишилися колишніми: довжина 4.7 м, ширина 1.8 м. Кліренс Mitsubishi Outlander становить 190 мм. У спорядженому стані авто важить 1915 кг.

Можливі комплектації 

В 2021 році Міцубісі пропонує Аутлендер в трьох комплектаціях: SEL, LE і GT. Всі версії Mitsubishi Outlander мають однакові технічні характеристики: 221-сильну гібридну трансмісію, що складається з 2,4-літрового чотирициліндрового двигуна, двох електродвигунів і одношвидкісної коробки передач. Повний привід входить у стандартну комплектацію всіх моделей.

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Jaguar XF 2021
Купити новий автомобіль Ягуар ХФ 2021 на автобазарі AutoMoto.ua
Купити новий автомобіль Кіа Ріо 2021 на автобазарі AutoMoto.ua
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Kia Rio 2021