Огляд тест-драйву: Nissan Rogue 2019

28 серпня 2019

Зручний, економний і більш спортивний Nissan Rogue 2019 націлений на продовження переможного ходу в якості однієї з найкраще продаваних моделей бренду. Звісно, він змушений конкурувати з серйозними суперниками, одні з яких пропонують більше потужності, а інші кращі позашляхові можливості. У цій боротьбі позашляховику допомагає приваблива, стартова ціна, просторий салон і доступний гібридний силовий агрегат. На відміну від Jeep Cherokee, сучасний Rogue пропонує єдиний 2.5-літровий чотирьохциліндровий двигун на 170 кінських сил, у пару якому дістався продуманий варіатор. Стільки задоволення від їзди, як Mazda CX-5 творіння Nissan не доставляє, не може воно буксирувати стільки, скільки Ford Escape, але воно тішить плавністю ходу, затишним салоном і чималим переліком сучасних функцій.  

Огляд тест-драйву: Nissan Rogue 2019

Вам сподобається 

Якщо вам потрібен просторий, економний і привабливий позашляховик, Nissan Rogue 2019 до ваших послуг. Поціновувачі сучасних, зелених технологій будуть втішені доступним гібридним силовим агрегатом. Крім того, стандартно пропонуються такі сучасні функції, як попередження про перехресний рух позаду і екстрене гальмування.

Вам може не сподобатися 

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Як би там не було, але у сегменті представлені інші позашляховики з кращими позашляховими можливостями. Крім того, неширокий силовий перелік, представлено лише один двигун і одна коробка передач, змушують розглянути інші варіанти.

Нове у 2019 році 

Моделі поточного року стандартно постачаються з екстреним гальмуванням, попередженням про виїзд за межі смуги руху і системою попередження про об’єкти на задніх сидіннях «Rear Door Alert».  

Враження від їзди 

Родзинкою Rogue 2019 став його розмір, він ідеальний. Позашляховик достатньо великий, щоб мати просторий салон і відчуватися надійним під час руху, та компактний настільки, щоб з легкістю вписуватися у тісні провулки і на обмежені паркувальні місця. Якість їзди дуже висока, позашляховик рухається невимушено і плавно, якраз те, що треба для більшості покупців сегменту. Салон дуже затишний, навіть на високих швидкостях вас не потурбує гамір зовнішнього світу. Приємних вражень додадуть гарна видимість і маневреність, хоча Mazda CX-5 і переважає в плані азарту ходу. Гібридні моделі з 176 кінськими силами не набагато потужніші за стандартні версії з 170 кіньми під капотом, але миттєва реакція, гарантована батареєю, стане бонусом під час старту на світлофорі. Варто також відмітити, що економлять гібридні моделі більше, ніж звичайні. Загалом, технічні характеристики Nissan Rogue потішать шанувальників комфортної їзди.  

Найкращі характеристики 

Система «EZ Flex» дозволяє усі, окрім водійського, сидіння скласти майже повністю, що уможливлює перевезення багатьох, великих речей. Зі складеним сидінням переднього пасажира Rogue поглине невелику шафу.

Компанія подбала про безпеку позашляховика, оснастивши його попередженням про можливе зіткнення, попередженням про виїзд за межі смуги руху, автоматичним, екстреним гальмуванням, попередженням про сліпі зони і попередженням про перехресний рух позаду. 

Детально про автомобіль Nissan Rogue

Інтер’єр 

Салон Rogue є яскравим підтвердженням майстерності Nissan при створенні стильних і високоякісних інтер’єрів. Повсюди м’які поверхні, ідеально співвіднесені деталі і привабливі декоративні елементи. Шкіряне рульове колесо з пласким дном і повним спектром налаштувань добре лягає у руки. Передні сидіння, натхнення на яких черпали у NASA, гарантують високий рівень комфорту і надійну підтримку. Місця вистачає як на першому, так і на другому ряду. Вантажного простору дуже багато у стандартних моделях, трохи менше у гібридних моделях, але при необхідності перевозити великі об’єкти, є можливість скласти сидіння майже повністю, що вирішує усі питання.

Відео тест-драйв Nissan Rogue 2019 року

Екстер’єр 

З Rogue 2019 Nissan запропонували сміливі кольори, виразні лінії і агресивний дизайн коліс, що стало кульмінацією в створенні позашляховика, який дійсно виділяється. Творіння бренду виглядає молодіжно з решіткою радіатора «V-motion» і задніми фарами, схожими на бумеранги. Різко піднята лінія скління на рівні задніх стійок створює незначну сліпу зону. Але з попередженням про сліпі зони ситуація не така страшна. Функція активації дверей багажного відділення рухом додає відчуття якості, так само як 19-дюймові колеса, панорамний люк даху і світлодіодні фари.

Базова комплектація 

У комплектації Nissan Rogue S на покупця чекають декілька сюрпризів. Так, у базу увійшли Bluetooth, USB порт, 7.0-дюймовий сенсорний екран, камера заднього виду, Apple CarPlay і Android Auto, система «Rear Door Alert», функціональна система зберігання «Divide-n-Hide», попередження про сліпі зони і попередження про перехресний рух позаду. Моделі Rogue SV отримали водійське сидіння з електроприводом, аудіосистему з 6 динаміками, підігрів передніх сидінь і бічних дзеркал, двозонний клімат-контроль, функцію активації дверей багажника рухом, тоноване скло і багажник на даху. Модель Rogue SL потішить шкіряними сидіннями, аудіосистемою «Bose», системою «NissanConnect» з 7.0-дюймовим екраном і навігацією, монітором навколишнього бачення, підігрівом керма і системою «ProPilot Assist» з розумним круїз-контролем. 

Опційне обладнання 

Пакет «S Special Addition» розширить комплектацію моделей за рахунок підігріву сидінь і керма, заднього тонованого скла і 17-дюймових коліс. Популярні пакети «SV Sun» і «Sound Touring» допоможуть отримати панорамний люк, навігацію і монітор навколишнього бачення. Пакет «SL Premium» додає панорамний люк з електроприводом і світлодіодні фари, в той час як пакет «SL Platinum Reserve Interior» вдосконалить салон Rogue SL за рахунок ексклюзивної коричневої шкіри з вставками і унікальних стібок. 

Під капотом 

Єдиним для Nissan Rogue став 2.5-літровий чотирьохциліндровий двигун на 170 кінських сил і 237 Нм. Компонується він варіатором. Привід стандартно передній. Витрата пального перебуває на рівні 9.0 л/100км у місті і 7.1 л/100км за його межами. З доступним повним приводом показники змінюються на 9.4 і 7.4 л/100км відповідно. Гібридний силовий агрегат являє собою 2.0-літровий чотирьохциліндровий двигун і електричний мотор, які гарантують 176 кінських сил і 195 Нм. У пару їм дістався той самий варіатор. Витрачає позашляховик з приводом на передні колеса 7.1 л/100км у міському і 6.7 л/100км у заміському циклах. З повним приводом рівень витрати зростає до 7.6 і 6.9 л/100км відповідно.

 
Попередній огляд Огляд тест-драйву: GMC Sierra 2019
Огляд тест-драйву: GMC Sierra 2019
Огляд тест-драйву: Mazda CX-5 2019
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Mazda CX-5 2019