Огляд тест-драйву: Toyota Camry 2021

30 грудня 2020

Toyota Camry 2021 року - відмінний седан середнього розміру. Серед його сильних сторін - проста інформаційно-розважальна система, просторий салон, високий рейтинг безпеки, відмінні показники економії палива, приваблива поїздка і потужний двигун V6. Недоліки досить незначні: іноді в салон проникає шум дороги, а деякі матеріали інтер'єру початкових комплектацій не вражають.

Новий седан Toyota Camry 2021 року чорного кольору на AutoMoto.ua

Нове в 2021 році 

Виробник зробив невеликий рестайлінг Тойота Камрі 2021:

  • зняв з виробництва базову обробку L,
  • замінив 8-дюймовий додатковий сенсорний екран 9-дюймовим,
  • незначно змінив зовнішність. 

Кому варто купити? 

Toyota Camry 2021 має відмінні технічні характеристики, довгий список функцій безпеки, безліч передових засобів допомоги водієві і просту систему мультимедіа навіть в стандартній комплектації. Вам варто придивитися до цього седану, якщо хочете надійний і "упакований" автомобіль. 

Нове або б/у авто? 

Toyota внесла кілька незначних змін в Camry для моделі 2021 року. До них відносяться відмова від базової L обробки, доповнення стандартних функцій безпеки автомобіля і додавання доступного 9-дюймового сенсорного екрану. Також було трохи змінено зовнішній вигляд седана.

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Вам варто купити нову Тойота Камрі 2021, якщо хочете отримати авто з актуальними оновленнями. 

Toyota Camry або  Honda Accord

Honda Accord - популярний автомобіль, який поставляється з великою кількістю функцій безпеки. Honda вражає своїм гострим рульовим керуванням, впевненим проходженням поворотів, великим багажником і преміальним салоном. З іншого боку, Toyota доступна з двигуном V6 і повним приводом, тоді як Honda - тільки з переднім приводом і пропонує на вибір чотирициліндрові двигуни з турбонаддувом. Ви не помилитеся, вибираючи між цими двома автомобілями. Будь-який з седанів стане вдалою покупкою. 

Toyota Camry або  Nissan Altima

Nissan Altima - хороший автомобіль, але Camry - краще. У Nissan є плавний хід, комфортні сидіння і зручні технічні засоби управління. Altima також має трохи більше місця в багажнику, ніж Toyota. Проте Camry відрізняється спритністю і двигуном V6. Вибір залежить від ваших особистих уподобань. 

Салон

Ця Toyota може вмістити п'ять чоловік, і обидва ряди пропонують достатньо місця для пасажирів.

Тканинна оббивка і водійське сидіння з восьмиступеневим регулюванням входять в стандартну комплектацію. Доступні оздоблення з синтетичної і натуральної шкіри, передні сидіння з підігрівом, передні сидіння з вентиляцією, переднє пасажирське сидіння з регулюванням у восьми напрямках і рульове колесо з підігрівом.

Цей автомобіль має два повних набору роз'ємів LATCH для задніх бокових сидінь і фіксатор ременя для заднього середнього сидіння. 

Матеріали Camry в цілому якісні, хоча обробка салону початкових рівнів виглядає трохи дешево. Топові комплектації Toyota Camry додають нотки преміум-класу, наприклад, вставки з дерева або металу з малюнком на панелі приладів. Однак салон погано ізольований від шуму.

Багажник Camry об'ємом 430 літрів трохи малий для свого класу, хоча в ньому можна перевезти досить вантажу. Задні сидіння складаються окремо та створюють більше місця для довгих предметів, але їх завантаження може виявитися складним, оскільки підлога багажника нижча, ніж складені спинки сидінь.

Toyota Camry пропонує стандартну систему мультимедіа Entune 3.0. Водії відзначають зручно розташовані кнопки і ручки для налаштування звуку і клімату, якими легко користуватися під час водіння. Сенсорний екран, як у планшета, моментально реагує на введення.

Стандартні інформаційно-розважальні функції:

  • 7-дюймовий сенсорний екран, 
  • Android Auto, Apple CarPlay, 
  • Amazon Alexa, 
  • Bluetooth, 
  • точка доступу Wi-Fi, 
  • супутникове радіо, 
  • стереосистема з шістьма динаміками,
  • два порти USB.

Toyota Camry в повній комплектації доповнює цей список 9-дюймовим сенсорним екраном, навігацією, зарядкою бездротових пристроїв з підтримкою qi, аудіосистемою JBL з дев'ятьма динаміками, HD Radio, панорамним дахом, двозонним автоматичним клімат-контролем і доступом. без ключа.

Відео тест-драйв Toyota Camry 2021 року 

Технічні характеристики 

Toyota пропонує два варіанти двигунів для Camry. Більшість моделей оснащено 2,5-літровим чотирициліндровим силовим агрегатом потужністю від 202 до 206 кінських сил, який відмінно підходить як для міста, так і для шосе. Якщо ви шукаєте Toyota Camry з швидшим прискоренням і більшою потужністю, зверніть увагу на 3,5-літровий V6, що видає 301 к.с.

Незалежно від двигуна, ви отримаєте восьмидіапазонну автоматичну коробку передач з плавним перемиканням передач.

Тойота Камрі поставляється зі стандартним переднім приводом, доступний повний привід.

З чотирициліндровим двигуном Toyota Camry 2021 року має відмінні показники витрати бензину: 8.4 і 6.0 л/100 км в місті і на трасі відповідно. Моделі з додатковою системою повного приводу не такі вигідні. Вони витрачають близько 9.4 л/100 км в місті і 6.9 л/100 км на трасі. Моделі Camry з двигуном V6 витрачають 10.7/7.1 л /100 км в місті/на трасі.  

Toyota Camry з чотирициліндровим двигуном має паливний бак об'ємом 60 літрів. 

Цей седан Toyota забезпечує комфортну і спокійну поїздку. Підвіска досить м'яка, щоб поглинати більшість нерівностей і провалів на асфальті, але й має жорсткість, щоб впевнено долати повороти. Комплектації SE і XSE спортивніші, ніж їх аналоги LE і XLE, а TRD особливо приємний в управлінні завдяки покращенням характеристик: жорстким амортизаторам, великим гальмам і унікальній підвісці.

Чудовий TRD Camry розганяється від нуля до 100 км/ч приблизно за 5,7 секунди. Моделі Camry з двигуном V6 розвивають максимальну швидкість до 218 км/год.

Безпека

Camry 2021 року одержала п'ять з п'яти зірок в тестах на лобове зіткнення, бокове зіткнення та перекидання.

Седан названий кращим вибором безпеки і отримав вищу оцінку за стандартні системи запобігання зіткнення. 

Стати безпечним автомобілем Toyota Camry 2021 допомагають стандартні функції: асистент відстеження смуги руху, Lane Keep Assist, попередження про виїзд з смуги руху, попередження про лобове зіткнення, переднє автоматичне екстрене гальмування, виявлення пішоходів, розпізнавання дорожніх знаків, камера заднього виду, адаптивний круїз-контроль, автоматичне дальнє світло фар. 

Доступні розширені функції безпеки:

  • моніторинг сліпих зон,
  • попередження про перехресний рух ззаду,
  • автоматичне екстрене гальмування заднім ходом,
  • проекційний дисплей,
  • система паркувальних камер кругового огляду.

Розміри і вага 

Камрі становить 4,9 м в довжину. Споряджена маса коливається від 1501 до 1630 кг. 

Можливі комплектації 

Toyota виробляє Camry 2021 року в п'яти комплектаціях: LE, SE, XLE, XSE і TRD. Також є модель Toyota Camry Hybrid, але це окрема історія.

Попередній огляд Огляд тест-драйву: BMW 8 Series 2021
Новий білий BMW 8 Series 2021 на AutoMoto.ua
Новий позашляховик Acura RDX 2021 на AutoMoto.ua
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Acura RDX 2021