Огляд тест-драйву: Volkswagen Jetta 2021

20 січня 2021

Новий Volkswagen Jetta 2021 - компактний седан. Він пропонує багато місця для пасажирів, а також інтуїтивно зрозумілі інформаційно-розважальні функції і відмінну економію палива. Багато років тому цього було б достатньо, щоб зробити Volkswagen Jetta дуже конкурентоспроможним в своєму класі. Тепер компактні автомобілі вищого рангу забезпечують маневреність, різке прискорення і якість інтер'єру на межі з розкішшю. Фольксваген Джетта 2021 не дотягує до конкурентів в цих параметрах і технічних характеристиках. 

Седан Volkswagen Jetta 2021 сірого кольору на AutoMoto.ua

Нове в 2021 році 

  • сидіння водія з електроприводом тепер доступне в більшості комплектацій; 
  • оновлена інформаційно-розважальна система; 
  • Android Auto і Apple CarPlay отримують додаткову можливість бездротового зв'язку.

Кому варто купити? 

Jetta - розумний вибір для повсякденних поїздок з комфортом. Вам сподобається у Volkswagen Jetta економна витрата палива, просторе заднє сидіння і місткий багажник. 

Нове або б/у авто? 

Між Jetta 2021 і 2020 років має кілька відмінностей. У 2021 році моделі SE і SEL отримали регульоване сидіння водія, а моделі з додатковим 8-дюймовим сенсорним екраном - нове програмне забезпечення. Оновлений Фольксваген Джетта 2021 має поліпшені функції розпізнавання голосу і навігації, а також бездротову інтеграцію зі смартфоном. Нарешті, адаптивний круїз-контроль, попередження про виїзд з смуги руху, допомога в утриманні смуги руху і автоматичний дальнє світло стали новими опціями для Jetta GLI.

Варто купити новий Фольксваген Джетта, щоб використовувати всі інновації. 

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Volkswagen Jetta або Volkswagen GTI

Volkswagen GTI - топовий компактний автомобіль, один з численних варіантів моделі Golf. Водії відзначають у Golf GTI спритну керованість і бадьорий двигун потужністю 228 кінських сил. Це та ж трансмісія з турбонаддувом, що і в Jetta GLI. З цих двох автомобілів Volkswagen GTI відрізняється салоном вищого класу і вантажним простором. Golf GTI також є одним з найдорожчих автомобілів у своєму класі і коштує на кілька тисяч доларів більше, ніж Jetta GLI. Однак, якщо ви шукаєте продуктивність, Гольф - безпрограшний вибір.

Volkswagen Jetta або Honda Civic

Майже в усіх відношеннях Honda Civic краще, ніж VW Jetta. Civic доступний у варіантах кузова купе, седан і хетчбек, а також пропонує широкий вибір двигунів. Є конфігурації для різних бюджетів і пріоритетів. З Civic ви отримаєте гарний салон, спортивну керованість і довгий список стандартних функцій допомоги водієві. Найбільш помітною перевагою Jetta є зручна інформаційно-розважальна система, але цього недостатньо, щоб рекомендувати її перед Civic.

Салон

Седан Jetta вміщує п'ять чоловік. В обох рядах досить місця для голови і ніг, що робить цей VW одним з найпросторіших автомобілів в класі. Особливо вражає кількість місця для ніг пасажирів на задніх сидіннях. 

Є два повних набори роз'ємів LATCH для задніх бокових сидінь Jetta і анкера для заднього середнього сидіння. 

Дизайнери Volkswagen Jetta використовували якісні і приємні на дотик матеріали в салоні. Однак на дверях та центральній консолі ви помітите твердий пластик. Цей нюанс заважає седану відповідати суперникам по класу. 

Volkswagen Jetta 2021 року пропонує багажник об'ємом 407 літрів. У порівнянні з іншими седанами в класі, це досить багато місця. Задні сидіння з поділом 60/40 складаються, але не на одному рівні з підлогою багажника. 

VW Jetta 2021 року стандартно оснащується інформаційно-розважальною системою з 6,5-дюймовим сенсорним екраном. Дисплей такого розміру досить малий для сучасного автомобіля, але інтерфейс простий і зручний для користувача. Фізичні ручки і елементи управління чітко позначені та інтуїтивно зрозумілі. Приладова панель Фольксваген Джетта яскрава і добре читається. 

Стандартні Android Auto, Apple CarPlay і інші функції інтеграції зі смартфонами додають зручності.

Топові версії Volkswagen Jetta оснащені 8-дюймовим сенсорним екраном з новим програмним забезпеченням MIB3. Воно скорочує час обробки команд обробки і підвищує якість розпізнавання голосу і навігації. Налаштування також забезпечує бездротову інтеграцію смартфона з App-Connect.

Відео тест-драйв Volkswagen Jetta 2021 року 

Технічні характеристики 

VW Jetta стандартно поставляється з 1,4-літровим двигуном з турбонаддувом, потужністю 147 кінських сил. Якщо вам здається, що ця цифра не вражає, то вам не здається. 

Продуктивності достатньо для прискорення до 100 км/год за 7.6 секунд після зупинки. Потужність двигуна зменшується пропорційно зростанню цифр на спідометрі. На трасі або при обгоні Jetta може здаватися млявою.

На вибір пропонується шестиступінчаста механічна або восьмиступінчаста автоматична коробка передач, і обидві гідні похвали. 

Якщо ви шукаєте динамічніші характеристики, зверніть увагу на Фольксваген Джетта GLI і його двигун об'ємом 2.0 з турбонаддувом на 228 кінських сил. Він набагато потужніший і забезпечує відмінну динаміку на трасі. Замість додаткової восьмиступінчастої автоматичною коробки передач базової моделі моделі GLI доступні з семиступінчастою автоматичною коробкою передач з подвійним зчепленням, яка має підрульові перемикачі для кращої взаємодії.

Jetta зі своїм базовим чотирициліндровим двигуном і будь-якою трансмісією витрачає 6.7 л/100 км в комбінованому циклі. Цей показник відмінно підходить для компактного автомобіля. Високопродуктивний Volkswagen Jetta GLI має витрату палива 9.4 л/100 км в місті. З механічною коробкою передач ви можете розраховувати на шосе на 7.1 л/100 км, з автоматичною - на 6.9 л/100 км. 

Безпека

Jetta 2021 року одержала п'ятизірковий рейтинг від Національного управління безпеки дорожнього руху США(NHTSA), але седан не названий кращим вибором безпеки Страховим інститутом безпеки дорожнього руху(IIHS). Хоча для кожної комплектації доступні кілька систем допомоги водієві, тільки дві топові мають адаптивний круїз-контроль і допомогу при утриманні смуги руху. 

Розміри і вага 

Volkswagen Jetta має стандартні для седана габарити: довжину - 4.69 м, ширину - 1.79 м, висоту - 1,45 м. Споряджена маса коливається від 1314 до 1 494 кг.

Можливі комплектації 

Volkswagen випускає Jetta 2021 п'яти комплектаціях: S, SE, R-Line, SEL і SEL Premium. Всі вони оснащені 1,4-літровим двигуном з турбонаддувом і переднім приводом. Шестиступінчаста механічна коробка передач є стандартною, а восьмиступінчаста автоматична коробка передач - додатковою.

Jetta GLI - це модель, орієнтована на продуктивність. Вона поставляється з 2,0-літровим двигуном з турбонаддувом і доступна в комплектаціях S і Autobahn.

Попередній огляд Огляд тест-драйву: MINI Cooper 2021
Новий Міні Купер 2021 року на AutoMoto.ua
Купити люксовий сімейний мінівен Chrysler Pacifica 2021 на AutoMoto.ua
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Chrysler Pacifica 2021