Оголошення про продаж Авто Акура в Україні

З VIN-кодом
01.05.2024
30 500 $
1 215 425 грн
Бензин 2 л.
Автомат
74 тис. км
Дніпро (Дніпропетровськ)
...ступеневий автомат, кожаний салон, підігрів та вентиляція сидінь, підігрів керма, панорама, подвійні вікна, натуральне дерево, адаптивний круїз, екстрене гальмування, утримання в полосі, камери 360,омивач задньої камери, адаптивна LED оптика, парктроники передні та задні, проекція на лобове скло, преміальна акустична система на 16 динаміків та сабвуфер, Apple carplay, AndroidAuto, автоматичне дальнє світло та багато іншого
08.05.2024
15 750 $
627 637 грн
Бензин 2.36 л.
Автомат
58 тис. км
Черкаси
...пробіг авто та індивідуальна комплектація не залишить байдужим нового власника. Технічно та візуально в ідеальному стані. Будь які перевірки.
02.05.2024
21 499 $
856 735 грн
Інше 0 л.
Автомат
101 тис. км
Дніпро (Дніпропетровськ)
Технічно в хорошому стані робити непотрібно повний привід повна колекція спідометр в кілометрах.
З VIN-кодом
09.05.2024
13 333 $
531 320 грн
Бензин 2.4 л.
Автомат
190 тис. км
Київ
...хорошоКоробка без рывковХодовая не стучитСалон родной не затертыйСмотреть Севастопольская площадьТорг на месте
Нове
Бензин 3.47 л.
Автомат
Вінниця
Пропозиції від автосалонів
З VIN-кодом
25.04.2024
18 800 $
750 872 грн
Бензин 2.36 л.
Автомат
25 тис. км
Вінниця
...переднього колеса, крила, бампера. Всі запчастини замінили на ОРИГІНАЛЬНІ 100%. Готовий до будь-якої перевірки. Салон в гарному та доглянутому стані. РІДНИЙ пробіг 15тис.миль = 25тис.км. НЕ СКРУЧЕНИЙ. АВТОМОБІЛЬ доглянутий та обслужений на 100%. Один власник. МАКСИМАЛЬНА КОМПЛЕКТАЦІЯ PREMIUM: КЛІМАТ КОНТРОЛЬ. АДАПТИВНИЙ КРУЇЗ. ДВА ВЕЛИКИХ МОНІТОРА. КОНТРОЛЬ СЛІПИХ ЗОН. СИСТЕМА СПОВІЩЕННЯ ПРО ВИЇЗД СМУГИ. CarPlay. КАМЕРА. ДАТЧИК СВІТЛА. ДАТЧИК ДОЖДЯ. Та багато іншого. Більше інформації надам по телефону.
З VIN-кодом
09.05.2024
5 900 $
235 410 грн
Газ/бензин 3.5 л.
Автомат
230 тис. км
Чернігів
...4 пок вписано в документи.Повнийелектро пакет пам?ять сидінь руля і т д.Салон шкіра.Переоформлення!Можливий обмін!
З VIN-кодом
11.04.2024
37 500 $
1 494 375 грн
Гібрид (HEV) 3 л.
Автомат
10 тис. км
Одеса
...комплектации Advance. Отличия от комплектации Techno, а именно есть у Advance:- Камеры кругового обзора 360*- противотуманные фары- Рейлинги на крыше- подогрев руля и зоны покоя стеклоочистителей- вентиляция передних сидений- задние капитанские кресла Разгон до сотни 6.5 сек. Максимальный крутящий момент составляет 390 Нм. Благодаря гибридной системе полного привода, управляющей движущей силой всех четырех колес от бензинового двигателя и трех электромоторов. Мы получаем большой крутящий момент и правильное распределение мощности на каждое колесо отдельно. Список комплектации:Автозапуск со штатного ключа, без ключевой доступ на все двери, трехзонный климат контроль, подогрев всех сидений, вентиляция, подогрев руля, подогрев зоны дворников, Крутая акустика. Круговой обзор, парктроники по кругу, слепые зоны, система мониторинга поперечного движения авто, автопереключение света с ближнего на дальний, комплекс систем активной безопасности Honda sensing.У меня расход средней 8 литров летом на 100 км, получал и 6 л. если по тихому кататься) в городе зимой будет 10 литров. Возможна установка ГБО, если требуется больше запас хода, около 850$ установка, (распределенный впрыск). По городу авто ездит 50% на батареи и 50% на бензине. Все стекла родные, крашеные навесные детали. Недавно заменил смазку в двигателе и фильтре. Два комплекта резины. Обмен на авто дешевле или недвижимость в Одессе!!!
Нове
Бензин 2.36 л.
Автомат
Жмеринка
З VIN-кодом
02.05.2024
32 000 $
1 278 080 грн
Бензин 0 л.
Автомат
30 тис. км
Запоріжжя
Авто в дуже гарному стані комплектація a-spec відновлено оригінальними новими запчастинами можу надати фото ремонту. Готовий к перевірці на любому сто.Можливий пригон в любе місто
З VIN-кодом
24.02.2024
18 900 $
753 165 грн
Бензин 3.47 л.
Автомат
96 тис. км
Київ
...сигнализация starline online. С управлением по телефону.Premium акустика с сабом.Торг возле авто.Подробности по телефону.
09.05.2024
26 500 $
1 058 410 грн
Бензин 3.5 л.
Автомат
64 тис. км
Київ
...СТО Гарна комплектація Бесключовий доступ Діодна оптика Дистронік Адаптивний круїз-контроль Утримання в полосі з підрулюванням Камера заднього виду 3х зонний клімат-контроль Пам?ять сидінь Підігрів сидінь Система CarPlay Кнопка Start/Stop 7 місць Та багато іншого Можливий розрахунок криптовалютою Можливий розрахунок ювелірними виробами та годинниками Можливе придбання в лізинг/кредит Автосалон ALMA CARS м.Київ, Глибочинська 16
Нове
Бензин 3.47 л.
Автомат
Жмеринка
З VIN-кодом
14.03.2024
35 000 $
1 396 150 грн
Бензин 2 л.
Автомат
57 тис. км
Шостка
...дилером – Acura, то есть каждые 4000-4600 тысяч миль, что подтверждается Carfax. После ДТП, которое произошло в апреле 2023 года, это транспортное средство приобретено мной на аукционе в мае 2023 года. Ремонт автомобиля производился качественно с использованием оригинальных запчастей, вложений не нуждается. Автомобиль в идеальном состоянии и комплектации, в нем есть все необходимое как для комфортных дорог по городу, так и для длительных поездок, надежный, динамичный, экономичный. В дальнейшем – более подробное описание:• Кнопка Start/Stop;• система бесключевого доступа;• адаптивный круиз-контроль;• адаптивное переключение света (ближний/дальний);• контроль полос;• задняя камера с интеллектуальным распознаванием движения авто;• мультимедийный руль с подрулевыми переключателями;• 10-ступенчатая АКПП;• автомобиль с системой полного привода SH-AWD с управляемым вектором тяги и задним дифференциалом, который способен перерабатывать на 150 процентов больше крутящего момента. Система умеет опрокидывать тягу как между осями (до 70 процентов может опрокидываться назад), так и между задними колесами (до 100 процентов на одно колесо);• подруливание в полосах;• подогрев зеркал, сидений;• LED-оптика, датчик света;• авторегулировка передних сидений, память сидений;• двухзонный климат-контроль;• 10.2-дюймовый экран высокого разрешения с интерфейсом True Touchpad, Apple CarPlay;• на выбор водителя представлены четыре режима управления: Snow, Comfort, Sport и Sport+;• электрический стояночный тормоз («ручник»);• электрический привод крышки багажника;• панорамная крыша.За дополнительной информацией обращайтесь по телефону.Специалистов по продаже авто прошу не беспокоить.Спасибо.
З VIN-кодом
08.05.2024
18 200 $
727 090 грн
Бензин 3.5 л.
Автомат
122 тис. км
Чернівці
...безключовий доступ, підігріви всіх 4-х сидінь, керма та багато іншого. Автомобіль знаходиться на території страхового майданчику на Атлантичному узбережжі, готовий до відправлення в Україну будь-який момент. Ціна вказана за готовий автомобіль із усіма супутніми витратами. Більш детально по телефону в будь-який час.

Акура в Україні

Акура за типом кузова

Всі роки випуску автомобіля Акура

Акура за видами трансмісії

Дивитися відео тест-драйви Acura
Крутейшая тачка вместо Тойота и Лексус. НАМ продают г@вно? Акура RDX. Лиса рулит
Дивіться також:


Чому варто вибрати автомобіль Acura

Шукаєте автомобіль преміум-класу, але щоб "не як у всіх"? Подумайте над тим, щоб купити Акура. Почніть з перегляду каталогу машин бренду на AutoMoto.ua. Ви відразу побачите всі пропозиції автобазару з цінами і швидко підберете автомобіль для себе! 

Що потрібно знати про Акура

  1. Японський автовиробник Honda створив люксовий бренд Acura для американського ринку в 1988 році. Зараз придбати машини марки можна і в Україні. 
  2. Назва бренду - вигадане слово. В його основі латинське "Acu", що означає "акуратність", "точність". Імені марки повністю відповідає логотип у вигляді стилізованої літери "А" або штангенциркуля, який теж символізує точність. 
  3. Преміальний бренд прийшов підкорювати американський ринок всього з двома моделями. Зараз в лінійці виробника є повний комплект розкішних авто від позашляховика до спортивного купе. І якщо ви вирішите купити Acura, то будь-яку модель та комплектацію знайдете в каталозі АвтоМото.
  4. Люксова марка стала офіційним спонсором фільму "Месники". На родстері NSX їздив Тоні Старк, на кросовері MDX - Нік Ф'юрі. Так що ви можете купити Acura й відчути себе кіногероєм, який рятує світ. 
  5. NSX - суперкар на кожен день, який став першою серійною моделлю в світі з повністю алюмінієвими шасі та кузовом. Це полегшило вагу авто на 220 кг. Спорткар випускали до 2005 року, а в 2016 відновили виробництво другого покоління. Це означає, що ви зможете купити Акура б/у або абсолютно свіжу модель. 

Яку модель Acura вибрати

  • MDX - флагманський кросовер марки. Автомобіль створений для солідних і впевнених у собі людей. Кросовер підійде для щоденних міських маршрутів
  • ILX - компактний седан. Модель випускається з 2012 року і вже двічі пережила рестайлинг. Можна купити будь-яку версію цієї Акура, але ви все одно отримаєте багато оснащений та динамічний автомобіль;
  • RDX - модель в кузові кросовер. Автомобіль відрізняють зразкові оцінки безпеки та відмінна паливна ефективність. Щедрі комплектації виведуть кожну поїздку на новий рівень комфорту;
  • TLX - седан бізнес-класу. Купити Acura цієї моделі варто тим, хто хоче підкреслити свій статус в суспільстві. Елегантний дизайн, впевнена керованість, преміальний салон вигідно доповнять ваш діловий образ;
  • TL - представницький седан зі спортивним характером. Авто з відмінною динамікою підходить справжньому лідерові. 

Відгуки власників Acura

На українських вулицях не так багато авто із позначкою Acura, як машин інших преміальних брендів. Непопулярність марки приваблює й відштовхує одночасно: одним подобається їздити на машині "не як у всіх", іншим зовсім не до душі володіння такою "темною конячкою". 

І все ж відгуки тих, хто вже встиг купити машину Акура вкрай позитивні. Моделі відрізняються жвавої динамікою, точним керуванням та високою надійністю. 

Як вибрати Acura на AutoMoto.ua

AutoMoto.ua збирає оголошення про продаж Акура б/у з усіх сайтів і майданчиків України. Ви знайдете пропозиції від власників та компаній, будь-які моделі з різним пробігом, в різних комплектаціях. 

Почніть пошук Акура зі свого міста: вибирайте оголошення в яких багато фото і середня ціна. Ті пропозиції, які найбільше сподобалися, зберігайте в "Блокноті", щоб не загубити, поки відволікаєтеся на інші справи.