Оголошення про продаж Lexus Другая 2020 року

17.05.2024
18 000 $
722 700 грн
Гібрид 2 л.
Автомат
53 тис. км
Київ
...асортимент автомобілів різних марок, моделей та конфігурацій. Ви можете знайти як нові, так і вживані авто з різноманітними опціями. Низькі ціни на вживані автомобілі: У США ціни на вживані автомобілі можуть бути нижчими порівняно з цінами на такі ж авто в інших країнах, особливо на ринку вживаних автомобілів. Можливість придбання нового авто за доступну ціну: Оскільки автомобілі в США часто випускаються зі значною знижкою від роздрібної ціни, покупка нового авто може бути більш доступною фінансово. Багато опцій та конфігурацій: Ви можете знайти авто з різними опціями, пакетами удосконалень та додатковим обладнанням, що відповідають вашим потребам та вподобанням. Можливість придбання рідкісних або ексклюзивних моделей: У США можна знайти рідкісні моделі, обмежені версії або спеціальні варіанти автомобілів, які можуть бути важливими для колекціонерів чи ентузіастів автомобільної техніки. Стан автомобілів: Багато автомобілів в США можуть мати детальні історії обслуговування та технічний стан, оскільки тут поширені документовані сервісні записи.
08.05.2024
22 500 $
903 375 грн
Гібрид 2 л.
Варіатор
42 тис. км
Івано-Франківськ
...фото з аукціону та Карфакс на дане авто можете отримати, зателефонувавши нам. Також є можливість вибору авто за вашими критеріями. Пропонуємо 3700 авто в наявності в Україні та понад 400 в дорозі.
13.05.2024
21 200 $
851 180 грн
Електро 0 л.
Автомат
22 тис. км
Київ
...Опис: Кондиціонер Клімат контроль - автомат Світлодіодні передні фари затемнення Задні світлодіодні ліхтарі затемнення Система допомоги при паркуванні - спереду Система допомоги при паркуванні - ззаду Камера заднього виду Супутникова навігаційна система Оббивка - Шкіра Камера огляду 360º Литі диски Підлокітник(и) - спереду інтерфейс Bluetooth Круіз контроль Денні ходові вогні Цифрові прилади Електропривід дверей багажника Електричні вікна - передні Електричні вікна - задні Запуск двигуна без ключа Зовнішні дзеркала - Електр Зовнішні дзеркала - Електро складання Фарба - Металік Підсилювач керма Датчик дощу Поперекова опора сидіння - водій Сидіння водія з електрорегулюванням Сидіння - пасажирські з електрорегулюванням Сидіння - Підігрів водія Сидіння - Пасажирські з підігрівом Кермо - Підігрів Кермо - шкіра Кермо - Багатофункціональне Переднє сидіння з вентиляцією Автомобіль без ДТП! Також у комплекті до авто йдуть два зарядних пристрої Два ключі! Повна сервісная історія! ————————————————- Якщо потрібен класний автомобіль з Норвегії, США та Європи - звертайтесь! Також приєднуйтесь до групи з актуальними авто. Для цього напишіть у повідомлення "Хочу в групу!". Також, можливий підбір будь-якого іншого автомобіля за вашим запитом та бюджетом. Більше цікавих пропозицій в "Усі оголошення автора"
07.04.2024
26 500 $
1 063 975 грн
Електро 0 л.
Автомат
43 тис. км
Дніпро (Дніпропетровськ)
Ємність батареі 54квт,запас ходу 300км.Аккумуляторные батареи оснащены системой терморегулирования, которая функционирует как при низких, так и при высоких температурах окружающего воздуха.

Лексус Інша в Україні

Дивіться також: