Оголошення про продаж Лексус Автомат в Україні

З VIN-кодом
28.04.2024
40 500 $
1 613 925 грн
Бензин 2.49 л.
Автомат
64 тис. км
Київ
...Знімається-ставиться без проблем. Зараз 64 тис км. На 53 тис міняв кермо на офіціалі на нове тож кермо нове без перебільшення (тоді невеличкий брак зі швом виліз, є запис у офіціалів). Скло переднє з підігрівом. Мінялось по страховці на 35 тис на офіціалі (записи є, каміньчик невеликий - можно було б їздити але навіщо плачу страховку тоді) тож без коциків. На задньому ряді ніхто не їздив окрім мого ноута. Ніколи не курили, ніяких пахучок не використовувалось. Повноцінна запаска. 2 комплекти гуми. Продаю тому що до мене вже їде моя перша електричка хоч і буду сумувати (хочете вірте-ні). Є один коцик на задньому лівому крилі (пані з дитиною поруч відкривали необережно свої двері, фото додаю).Продаж не срочний тому за 35 не віддам, але якщо знайдете заради чого потрібно скинути - будемо домовлятися. На площадку не поставлю, додаткова реклама не цікавить. Класична продажа: уважно прочитали опис, подивилися вживу, загнали на офіціал якщо треба, все що знайдуть вони або ви знайдете - то буде предмет торгу. Автобізнесмени: якщо у вас є замовлення на таке авто, то ви не пошкодуєте, але будь-ласка тільки по ділу і без "викрутасів". Прикріпив максимально всі документі та фото з повагою до вашого часу та щоб без сюрпризів з могу богу. Розраховую на те ж саме з вашого боку! Хай мій "Льоха" попаде в гарні руки. Дякую!
З VIN-кодом
27.04.2024
48 000 $
1 912 800 грн
Бензин 3.46 л.
Автомат
73 тис. км
Одеса
...друга машина у сім'ї. Білий перламутровий колір на бордовому салоні створює атмосферу розкоші та комфорту. Диски 20-го радіусу надають їй впевненого та стильного вигляду. Перший та єдиний власник в Україні. Стан ідеальний.Технічно все справно до кожної кнопочки. З усіх додаткових питань телефонуйте все розповім. Прохання, перекупів та майданчиків не дзвонити!
З VIN-кодом
22.04.2024
39 900 $
1 590 015 грн
Бензин 1.99 л.
Автомат
39 тис. км
Київ
Новий автомобіль!!! Не битий не фарбований! Перший власник! Куплений новим офіційно в автосалоні Лексус! На гарантії! Броні плівці, нова гума зима літо! Салоні пахне новим! Повне каско! Торг.
З VIN-кодом
04.05.2024
12 000 $
478 200 грн
Газ/бензин 3.5 л.
Автомат
131 тис. км
Одеса
...детальний опис на відео за посиланням youtu.be/v5uOJajfcKg Повний привід. Не битий. Не фарбований. Багата комплектація. Чистий шкіряний салон. Клімат-контроль, круїз-контроль. Встановлено якісну газову паливну систему. Електропакет, сигналізація. Підігріви сидінь, дзеркал, скла. Тонування скла. Мультимедійна система, гучний зв'язок, блютус, навігація, камера заднього виду, передні та задні парктроніки. Бортовий комп'ютер. Шкіряне кермо, регулювання керма, мультикермо. Датчики світла, дощу. Омивачі фар. Протитуманні галогенові ліхтарі. Встановлено ксенон у ближньому, дальньому світлі та протитуманках. Рейлінги на даху. Люк. Металеві пороги. Оригінальні легкосплавні диски. Усі вузли справні. Автомобіль повністю обслужений, не потребує вкладень. Детальніше дивіться на відео. Можливий торг. Можливий обмін. З усіх питань дзвоніть.
З VIN-кодом
04.05.2024
12 000 $
478 200 грн
Газ пропан-бутан \ Бензин 3.5 л.
Автомат
131 тис. км
Одеса
...Чистий шкіряний салон.Клімат-контроль, круїз-контроль.Встановлено якісну газову паливну систему.Електропакет, сигналізація. Підігріви сидінь, дзеркал, скла.Тонування скла.Мультимедійна система, гучний зв'язок, блютус, навігація, камера заднього виду,передні та задні парктроніки.Бортовий комп'ютер. Шкіряне кермо, регулювання керма, мультикермо.Датчики світла, дощу.Омивачі фар. Протитуманні галогенові ліхтарі.Встановлено ксенон у ближньому, дальньому світлі та протитуманках.Рейлінги на даху. Люк.Металеві пороги. Оригінальні легкосплавні диски.Усі вузли справні.Автомобіль повністю обслужений, не потребує вкладень.Детальніше дивіться на відео.Можливий торг. Можливий обмін.З усіх питань дзвоніть.
Пропозиції від автосалонів
З VIN-кодом
28.04.2024
57 000 $
2 271 450 грн
Бензин 3.46 л.
Автомат
22 тис. км
Харків
Официальный автомобиль
З VIN-кодом
05.05.2024
12 700 $
506 095 грн
Бензин 2.5 л.
Автомат
178 тис. км
Дніпро (Дніпропетровськ)
...замінюю вчасно. По технічній частині без зауважень. Мотор, коробка без питань. Вся безпека ціла. В Україні в дтп не був. Витрата палива місто 12л. Усі вікна рідні. 2 ключа, 2 комплекта гуми. Готов до будь-яких перевірок. Аргументований торг у капота. Авто в максимальній комплектації: Шкіряний салон . Шкіряне кермо. Люк. Безключовый доступ. Запуск двигуна з кнопки. Датчик світла, датчик дощу. Електрорегулювання сидінь та керма. Пам’ять сидінь. Мультикермо. Підрульові лепестки . 2 зонний клімат контроль. Камера заднього огляду. Круїз контроль. Підігрів та обдув сидінь водія та пасажира, задня шторка. Дуже добра музика Mark Levinson.
З VIN-кодом
04.05.2024
24 500 $
976 325 грн
Бензин 3.46 л.
Автомат
112 тис. км
Дніпро (Дніпропетровськ)
...части, заменены все масла (в двигателе, в коробке и приводах!) по желанию могу предоставить видео фото с момента обслуживания! Авто пригонял и собирал полностью для себя, после незначительного повреждения в штатах, исходя из которых была окрашена только 1 деталь! Все стёкла родные (включая лобовое, без сколов и трещин!) безопасности не срабатывали, фото с повреждениями в конце фотографий! В момент сборки было добавлено много допов как обвес F-sport, дорогие партронники в круг, полная антикоррозийная обработка, LED заводские ПТФ и тд. На данный момент по автомобилю был проведен Детейлинг (ХИМЧИСТКА, ПОЛИРОВКА кузова). Машинка вид имеет, большой плюс ко всему белый перламутровый цвет который автомобилю добавляет определённой красоты! Продажа в связи с нестабильной ситуацией в стране. Символический торг у капота, обмен только с вашей доплатой
З VIN-кодом
16.04.2024
77 900 $
3 104 315 грн
Дизель 4.46 л.
Автомат
78 тис. км
Київ
...керма, активний дистронік, утримання в смузі, навігація, камери кругового огляду 360, шторки, безключовий доступ, Рейлінги, колір білий Куплений у офіційного дилера. Не бита не фарбована не одна деталь кузова. Весь кузов в захисній плівці, Сигналізація мітка із замком на капоті, У комплекті нова зимова гума. Другий комплект килимків, три ключі. Обслуговування тільки на Лексус. Бережна експлуатація. Бездоріжжя не бачила. Один власник!
З VIN-кодом
05.05.2024
23 900 $
952 415 грн
Бензин 2 л.
Автомат
119 тис. км
Хмельницький
...в оригинале и сохраненном состоянии, мотор и коробка работает идеально, по более подробной информации звоните.
З VIN-кодом
22.04.2024
32 300 $
1 287 155 грн
Газ пропан-бутан \ Бензин 5.7 л.
Автомат
174 тис. км
Київ
...БИТА! НЕ КРАШЕНО! 100% Не один болтик не крученый! Все стекла родные включая лобовое! ЛЮБЫЕ ПРОВЕРКИ!!!Максимальная комплектация LUXURY: Пневмоподвеска! Регулировка жесткости подвески SPORT-COMFORT! Перфорированный, кожаный салон! Отделка салона – темным деревом! Деревянный руль с подогревом! память сидений, Климат контроль 4-х зон, круиз контроль, Подогрев всех сидений, вентиляция сидений, полный подогрев лобового стекла, Полный привод 4WD с пониженной передачей и блокировкой межосевого дифференциала! ESP, DAC, панорамный люк, Система комфортного доступа и запуска без ключа START-STOP, BLUETOOTH/AUX/USB NAVI с картами Украины! R-камера! Акустика объемного звучания MarkLevinson, холодильник!Дополнительно установлено: Защита двигателя и коробки АКПП, подкрылки, брызговики, тонировка Люмар не пропускающая ультрофиолет, Оригинальные ковры в салон и багажник, зимние ковры в салон EVA, передняя часть ,под ручками затянут в защитную броню пленку, сигнализация с фирма, кожа в салоне покрыта защитным керамическим покрытием, новая резина!На сертифицированном СТО установлено Итальянское ГБО 4-го поколения и вписано в тех паспорт!На 160 тыс.км сделано полное большое ТО включая все жидкости тормозные колодки, диски, втулки, стойки стабилизатора, смазка в АКПП, раздаточные материалы, мостах, заправка кондиционера, новые аккумуляторы, чистка радиаторов и т. д!Проверка на любых СТО!!!
З VIN-кодом
05.05.2024
6 450 $
257 032 грн
Газ/бензин 3 л.
Автомат
330 тис. км
Львів
...гальмівні диски та колодки перед і зад нові! свічки і катушки нові! головний радіатор новий, кондиціонер заправлений, є зимові нові колеса, все працює,люк працює без проблем,є невеличкі нюанси по кузову( два жучки на задніх арках та пластик на дзеркалах потрібно паяти) стан: сів поїхав, кожен день на ходу

Лексус в Україні

Всі моделі Лексус Автомат

Дивіться також: