Продаж Седан Акура РДХ

23.04.2024
7 900 $
314 815 грн
Бензин 2 л.
Автомат
46 тис. км
Київ
...RDX TECHNOLOGY оснащений потужним двигуном, що забезпечує вражаючу рухливість та ефективне пальне споживання. При покупці цього автомобіля ви отримуєте передові технології безпеки та зручності. Сучасна система моніторингу та камера заднього виду роблять ваші поїздки більш безпечними та паркування легким і зручним. З низьким пробігом і численними перевагами цього авто, ви матимете унікальну можливість отримати надійний і стильний автомобіль за доступною ціною. Не пропустіть свій шанс!"
З VIN-кодом
10.08.2023
19 200 $
764 928 грн
Бензин 3.5 л.
Типтронік
203 тис. км
Київ
...відкритий).Авто без вкладень та навіть мінімальних затрат. Обслуговував на своєму автосервісі. Двигун та коробка, як годинник. Масло і фільтри замінені, в редукторах, АКПП та роздатці також, свічки запалювання. ГРМ замінено та відрегульовано клапана.Замінені передні амортизатори. Дозаправлений кондиціонер. Фари в бронеплівці, в туманки встановлені лед. Я власник. Покупкою будете задоволені! Телефонуйте, відповім на будь-які питання!Продаю у зв'язку з покупкою більшого авто. Площадкам та перекупам прохання не турбувати.
З VIN-кодом
28.06.2023
19 500 $
776 880 грн
Бензин 3.5 л.
Автомат
103 тис. км
Харків
...Авто з потужним надійним атмосферним двигуном J35Z2 V6 3.5 л 279 к.с. 340 Нм з опосередкованим вприском палива, SOHC i-VTEC VCM (система відключення трьох циліндрів з шести), без турбіни, мотор розраховано на споживання 92 бензину, з надійною 6 ступеневою гідротрансформаторною автоматичною коробкою передач.Центральний замок. Безключовий доступ, два оригінальних ключа. Хороша комплектація, всі опції працюють: Антиблокувальна система (ABS). Система стабілізації (ESP). Імобілайзер. Антипробуксовочна система (ASR). Стабілізація рульового управління (VSM). Розподіл гальмівних зусиль (BAS EBD). Допомога при спуску. Контроль сліпих зон. Датчик тиску в шинах. Блокування замків дверей. Датчик світла. Денні ходові вогні. Система управління дальнім світлом. Датчик дощу. Підігрів дзеркал. Тоновані вікна. Встановлено металевий захіст двигуна.Авто без вкладень та навіть мінімальних затрат. Двигун та коробка, працюють як годинник. Масло і фільтри поміняні. Пробіг в Україні 3000км. Оригінальний загальний пробіг.

Акура РДХ в Україні

Дивіться також: