Оголошення про продаж Skoda Felicia 2001 року

З VIN-кодом
15.06.2024
2 100 $
86 247 грн
Бензин 1.29 л.
Ручна / Механіка
121 тис. км
Київ
...оригінальний, це була друге авто в сім'ї власника. На момент придбання пробіг був 107к км., зараз 121к км.Машина купувалась, щоб їздити з Борисполя в Київ до метро Бориспільска. Продаю, тому що в машині більше немає необхідності.Авто доситься надійне, дешеве в обслуговуванні. Не дивлячись на свої габарити дуже комфортна всередині та містка за рахунок довгого багажника.Зараз на впевненому ходу, єдине - прохудилась десь посередині вихлопна система і машина стала більш глосна. При різкому відпусканні газу - починається наче простріл. Бажана заварити, але саме на їзду це не впливає.Є певні сліди корозії, але за 3+ роки володіння вони майже не збільшились. Темні місця на корпусі, банажнику, під капотом - мовіль, який нанесла людина, що продала авто. Так само покрите ним усе днище.За весь час володіння поміняв передній шрус та пиальник іншого. Від часу прохудились і в один потрапив бруд, тому замінили, з другим було все в порядку, тому просто поміняли пильник.Ще зламався пластик в системі регулювання потоком повітря, тому придбав донор системи і замінили.Мінялись колодки майже одразу, як придбалось авто.Поміняв таблетку на генераторі, попередня відслужила.Помінялись резинки, що тримають вихлопну трубу, так як зносились з часом.Стоїть нова зимня гума + два нових колеса літньої і два, що дістались від попереднього власника, але ще може довго їздити.В багажник в спец. віділенні знаходиться повноцінне 5 запасне колесо.Стоїть новий акумулятор.Є сигналізація, тонування задніх дверей та багажник. Присутня музика, яка читає CD та радіо.Чудово підійде, як перше авто, або авто для того, хто не хоче витрачатися багато на обслуговування.Пишіть, телефонуйте. Машина фізично знаходиться біля вул. Вінграновського (Червоний Хутір).Повне переоформлення.
З VIN-кодом
15.06.2024
2 100 $
86 247 грн
Бензин 1.3 л.
Ручна / Механіка
121 тис. км
Київ
...придбав в неї. Володію з грудня 2020року. Пробіг оригінальний, це була друге авто в сім'ї власника. На момент придбання пробіг був 107к км., зараз 121к км. Машина купувалась, щоб їздити з Борисполя в Київ до метро Бориспільска. Продаю, тому що в машині більше немає необхідності. Авто доситься надійне, дешеве в обслуговуванні. Не дивлячись на свої габарити дуже комфортна всередині та містка за рахунок довгого багажника. Зараз на впевненому ходу, єдине - прохудилась десь посередині вихлопна система і машина стала більш глосна. При різкому відпусканні газу - починається наче простріл. Бажана заварити, але саме на їзду це не впливає. Є певні сліди корозії, але за 3+ роки володіння вони майже не збільшились. Темні місця на корпусі, банажнику, під капотом - мовіль, який нанесла людина, що продала авто. Так само покрите ним усе днище. За весь час володіння поміняв передній шрус та пиальник іншого. Від часу прохудились і в один потрапив бруд, тому замінили, з другим було все в порядку, тому просто поміняли пильник. Ще зламався пластик в системі регулювання потоком повітря, тому придбав донор системи і замінили. Мінялись колодки майже одразу, як придбалось авто. Поміняв таблетку на генераторі, попередня відслужила. Помінялись резинки, що тримають вихлопну трубу, так як зносились з часом. Стоїть нова зимня гума + два нових колеса літньої і два, що дістались від попереднього власника, але ще може довго їздити. В багажник в спец. віділенні знаходиться повноцінне 5 запасне колесо. Стоїть новий акумулятор. Є сигналізація, тонування задніх дверей та багажник. Присутня музика, яка читає CD та радіо. Чудово підійде, як перше авто, або авто для того, хто не хоче витрачатися багато на обслуговування. Пишіть, телефонуйте. Машина фізично знаходиться біля вул. Вінграновського (Червоний Хутір). Повне переоформлення.
З VIN-кодом
15.06.2024
2 100 $
86 247 грн
Бензин 1.3 л.
Ручна / Механіка
121 тис. км
Київ
...придбав в неї • Володію з грудня 2020року • Пробіг оригінальний, це була друге авто в сім'ї власника. На момент придбання пробіг був 107к км., зараз 121к км • Машина купувалась, щоб їздити з Борисполя в Київ до метро Бориспільска. Продаю, тому що в машині більше немає необхідності • Авто доситься надійне, дешеве в обслуговуванні. Не дивлячись на свої габарити дуже комфортна всередині та містка за рахунок довгого багажника • Зараз на впевненому ходу, єдине - прохудилась десь посередині вихлопна система і машина стала більш глосна. При різкому відпусканні газу - починається наче простріл. Бажана заварити, але саме на їзду це не впливає • Є певні сліди корозії, але за 3+ роки володіння вони майже не збільшились. Темні місця на корпусі, банажнику, під капотом - мовіль, який нанесла людина, що продала авто. Так само покрите ним усе днище • За весь час володіння поміняв передній шрус та пиальник іншого. Від часу прохудились і в один потрапив бруд, тому замінили, з другим було все в порядку, тому просто поміняли пильник • Ще зламався пластик в системі регулювання потоком повітря, тому придбав донор системи і замінили • Мінялись колодки майже одразу, як придбалось авто • Поміняв таблетку на генераторі, попередня відслужила • Помінялись резинки, що тримають вихлопну трубу, так як зносились з часом • Стоїть нова зимня гума + два нових колеса літньої і два, що дістались від попереднього власника, але ще може довго їздити • В багажник в спец. віділенні знаходиться повноцінне 5 запасне колесо • Стоїть новий акумулятор • Є сигналізація, тонування задніх дверей та багажник. Присутня музика, яка читає CD та радіо • Чудово підійде, як перше авто, або авто для того, хто не хоче витрачатися багато на обслуговування • Пишіть, телефонуйте. Машина фізично знаходиться біля вул. Вінграновського (Червоний Хутір) • Повне переоформлення.
14.06.2024
2 400 $
98 616 грн
Газ/бензин 1.3 л.
Ручна / Механіка
175 тис. км
Дніпро (Дніпропетровськ)
...автомобиль, который будет ездить еще долгое время. По технике исправно абсолютно все, никаких лишних шумов, каждая кнопка работает. Стоит дорогое ГБО, вписанное в техпаспорт, недавно в редукторе замена всех расходников была. Полностью перебранный в конце февраля стартер, поменяны шрусы. Сел и поехал, никаких вложений не требует. По кузову есть нюансы, но кузов оцинкованный, не гниет. В салоне не курили, все чисто и опрятно. Продаю в связи с тем, что пересел на другое авто. Только полное переоформление, бонусом будет совсем свежая страховка и два свежих комплекта резины. Авто находиться территориально в Днепре, продажа не спешная. Реальным покупателям торг у капота. Огромная просьба, если звонки в будние дни, то после 18. 00 Также активно отвечаю в вайбере, вотсаппе.
З VIN-кодом
02.06.2024
2 400 $
98 616 грн
Газ/бензин 1.3 л.
Ручна / Механіка
250 тис. км
Київ
2001р.1,3дв.газ.бензин.в відмінному стані. 2,400у.о.торг.
Пропозиції від автосалонів
З VIN-кодом
26.05.2024
1 500 $
61 605 грн
Газ пропан-бутан \ Бензин 1.29 л.
Ручна / Механіка
212 тис. км
Жашків
...пороги, тормозные барабаны, колодки, новая всесезонная резина. газ вписан в техпаспорт. документы в порядке, любое переоформление
20.05.2024
799 $
32 830 грн
Бензин 1.6 л.
Ручна / Механіка
400 тис. км
Боярка
...не хватає замка капота, вихлопна труба під заміну(йде в комплекті) 2 комплекта резини, двигун та коробка на 4, торга немає, продаж до кінця місяця
З VIN-кодом
29.04.2024
1 700 $
69 853 грн
Бензин 1.6 л.
Ручна / Механіка
295 тис. км
Мукачево
...mpi, Есть нюансы по кузову, Детали по телефону. Реальному покупателю торг. Я являюсь владельцем без проблем смогу переоформить.
З VIN-кодом
10.04.2024
1 590 $
65 301 грн
Газ пропан-бутан \ Бензин 1.3 л.
Ручна / Механіка
297 тис. км
Вінниця
...ходовая и новые задние подшипники, новое масло в коробке, недавно замененный стартер и генератор, без титанов дешевле, с переоформлением машина на мне.
З VIN-кодом
31.03.2024
1 900 $
78 071 грн
Інше 0 л.
Інша
609 тис. км
Київ
Авто старенькое но на ходу! Есть гидроусилитель руля, свежий аккумулятор, сигнализация, ГБО 4 поколения, запаска, домкрат. Салон целый. Дополнительно комплект оригинальных дисков!
З VIN-кодом
16.05.2024
1 000 $
41 090 грн
Бензин 1.3 л.
Ручна / Механіка
300 тис. км
Черкаси
З VIN-кодом
09.03.2024
2 600 $
106 782 грн
Дизель 1.9 л.
Ручна / Механіка
1 тис. км
Нікополь
...6 л, масло не ест, фильтра масла ремни заменил, кроме грм, едет бодро. Из поломок это нужно заменить замок багажника, возможен торг на мелочи, я хозяин по тп, продажа с полным переоформлением. 0666719655 пишите в вайбер и звоните

Шкода Феліція в Україні

Дивіться також: