Оголошення про продаж Авто Сузукі в Україні

З VIN-кодом
03.05.2024
7 500 $
298 725 грн
Дизель 1.9 л.
Ручна / Механіка
186 тис. км
Хмельницький
Продам Suzuki Grand Vitara с дизельным двигателем, с подключаемым полным приводом!!! Максимальная комплектация! Детальнее по телефону!!!
З VIN-кодом
02.05.2024
9 900 $
394 218 грн
Бензин 2 л.
Автомат
143 тис. км
Черкаси
...технически все супер.......* все функции работают безупречно.........* простой, надежный двигатель 2.0.* коробка автомат AISIN, обычный гидротрансформатор.....* никаких проблем, характерных для данной модели авто, нет.* состояние машины видно на фото.* остались вопросы, звоните......
З VIN-кодом
04.05.2024
9 200 $
366 344 грн
Бензин 2 л.
Автомат
186 тис. км
Олександрія
...все родные, по мотору, ходовой и акпп никаких проблем нету. 2 ключа, два комплекта резины. Все функции работают отлично. Максимальная комплектация, климат контроль, люк, кожаный салон, датчик света, датчик дождя мульти руль, хороший свет, свежая резина новый аккумулятор, парктроники, електро стекло подъемники и многое другое. Автомобиль обслужен и не требует никаких вложений, готов к любым проверкам на сто. Присутствует небольшой торг!
З VIN-кодом
20.04.2024
11 200 $
445 984 грн
Бензин 2.39 л.
Ручна / Механіка
208 тис. км
Київ
...тихо, ровно, не дымящийся не коптит.Ходовая сбитая не имеет посторонних звуков.Коп и полный привод также работает без нареканий.Работают все присутствующие опции и функцииОшибок никаких не горит.Два комплекта резины.Вложений не требует.Смотреть можно на Троещине.Возможен торг возле авто.На все дополнительные вопросы ответим по телефону, или при осмотре авто.
Нове
Бензин 1.59 л.
Автомат
Одеса
Пропозиції від автосалонів
З VIN-кодом
14.04.2024
21 700 $
864 094 грн
Бензин 1.5 л.
Автомат
23 тис. км
Київ
...установлено на 700$: -сетка защиты радиатора-Брызговики оригинал 4шт-тонировка двумя пленками LLUMAR (ультрафиолет + затемнение) -защита раздаточной коробки Jimny NEW -подкрылки 4 шт -поддон в багажник-прицепное устройство-Тюнинг фонарей-салон и кузов как новый
З VIN-кодом
03.05.2024
7 950 $
316 728 грн
Бензин 2.4 л.
Ручна / Механіка
135 тис. км
Харків
Продам Ідеальну Suzuki Grand Vitara • ПОВНИЙ ПРИВОД 4 * 4. Блокування • Клімат Контроль Круїз Контроль • Електро Пакет. Підігріви та Електро Регулювання Дзеркал. !!Ходова Обслугована.
З VIN-кодом
04.05.2024
2 850 $
113 487 грн
Бензин 1.6 л.
Ручна / Механіка
190 тис. км
Кременчук
...для семьи и работы . Под капотом хороший 1.6 бензиновый двигатель 76 кВт . Работает ровненько , заводится с пол оборота ! Экономный , до 6.5 л / 100 км по городу . Газа НЕТ и не видела ! Обслуженная ходовая часть , должен отметить, что очень мягкая и комфортная по нашим дорогам . Коробка без нареканий . Безусловно, шикарный , жирный и просторный салон кремового цвета. Эксплуатировался аккуратно , дефектов сидений нет , пластик на своих местах . В авто строго не курили ! Чистый багажный отсек . Кондиционер Эл. стекло подъемники Эл. регулировка зеркал Гидро усилитель руля Хорошая магнитола Сигнализация Около новая зимняя резина Полный набор джентельмена : запасное колесо, домкрат, знак аварийной остановки, аптечка . Возможен небольшой ТОРГ . Документы в порядке . Звоните, отвечу на все вопросы. Мирно Вам неба, берегите себя !
Нове
Бензин 1.37 л.
Автомат
Одеса
З VIN-кодом
02.05.2024
7 999 $
318 600 грн
Бензин 2.39 л.
Ручна / Механіка
135 тис. км
Харків
Продам Ідеальну Suzuki Grand Vitara • ПОВНИЙ ПРИВОД 4 * 4. Блокування • Клімат Контроль Круїз Контроль • Електро Пакет. Підігріви та Електро Регулювання Дзеркал. !!Ходова Обслугована.
З VIN-кодом
03.05.2024
15 000 $
597 450 грн
Бензин 1.59 л.
Ручна / Механіка
62 тис. км
Одеса
Suzuki Vitara 1.6 полный привод, пробег 62000км, первый владелец, гаражное хранение.Купленная у официального дилера, обслуживалась в срок, сервисная книга.
З VIN-кодом
04.05.2024
21 799 $
868 036 грн
Бензин 1.6 л.
Автомат
34 тис. км
Київ
...пробігу. Є косметичні нюанси, спеціально нічого не виправляв, можу виправити для нового власника!
Нове
Бензин 1.37 л.
Автомат
Одеса
З VIN-кодом
01.05.2024
25 000 $
995 500 грн
Бензин 1.46 л.
Автомат
25 тис. км
Київ
...гарне та лазити у бездоріжжі. За звітами власників Jimny - це суперживуча якісне авто, яке ви передаєте онукам.- Встановлено ліфт OME 2 дюйма- Розширювачі колії Hoffman 30mm- Гума BFGoodrich AT235/75/15 (більше і крутіше ніж стандартна)- Приміальна ретро Решітка радіатора(ці фокуси разом коштують близько $2000 + потрібно постаратися їх дістати)- Автомобіль в результаті стійкіше, прохідніше, вище і ширше ніж у базовій комплектації.- Додаткові дзеркала для контролю задніх коліс.- Дрібні покращення аксесуарами всередині салону. Підставка на торпеда для смартфона як навігатор. Кишені у дверях. Захист дротів на задньому склі.- На авто нанесені авторські деколі, з технічною інформацією. Можу залишити або можу зняти. Якщо подобається - дам файли та інструкцію як зробити нові, щоб оновлювати при зносі.- Більшість експлуатації відбувалася в Європі.- По бездоріжжю полазити не встиг.- Обслуговувався лише в офіціалів.Нюанси:- Колеса за ненормального розміру, дають звук тріскачки коли здаєш задом з вивернутим до упору кермом. Це не заважає нічого - крім того, що лякає людей. Можна прибрати цей спецефект якщо обрізати внутрішню непотрібну деталь бампера. Як роблять всі, хто використовує подібні розміри колеса.- Вм'ятина на передньому пластиковому бампері, від київського пішохідного стовпчика. Виправляється тичком зсередини.- Маленька вм'ятина на задньому пластиковому бампері, аналогічно.– Зимового комплекту немає.
З VIN-кодом
29.04.2024
18 500 $
737 040 грн
Бензин 1.59 л.
Автомат
31 тис. км
Київ
...подогревом сидений, полным электропакетом, передними и задними парктрониками, датчиками света и дождя, диодными ходовыми огнями и заводским ксено ,круиз-контролем,мультифункциональным рулем,хром моднингами и т.д.Машина не была в ДТП,весь кузов в заводской краске.Авто официальное,покупалось в декабре 2019.Замечаний в техническом состоянии не имеет

Сузукі в Україні

Сузукі за типом кузова

Всі роки випуску автомобіля Сузукі

Сузукі за видами трансмісії

Дивитися відео тест-драйви Suzuki
Suzuki SX4: превосходный разгон и хорошая управляемость. А что в минусах?
Дивіться також:


Чому варто вибрати автомобіль Suzuki

Вас цікавить Сузукі, ціна та комплектації? AutoMoto.ua пропонує найбільший каталог оголошень про продаж авто від приватних осіб і компаній. 

Що потрібно знати про Сузукі

  1. Компанія заснована в 1909 році та спеціалізувалася на виробництві ткацьких верстатів. Перший автомобіль марки з'явився тільки в 1955 році.
  2. Бренд носить ім'я засновника Мічіо Сузукі. 
  3. Найбільшу кількість машин марки продають в ... Індії. На індійському підприємстві виготовляють в два рази більше одиниць транспорту, ніж на заводі в Японії. Але, це не означає, що купити авто Сузукі проблематично в інших країнах. Бренд представлений в широкій дилерській мережі і на автобазарі. 
  4. Компанія обійшла за об’ємами виробництва БМВ та Мерседес. А все тому, що купити Сузукі набагато дешевше, ніж преміального "німця". Це й призводить до високого попиту. 
  5. Брендом частково володіє японський гігант Тойота. 

Яку модель Suzuki вибрати

  • Grand Vitara - надійний позашляховик. Модель є прикладом витривалості на бездоріжжі, але це не заважає їй елегантно вписуватися в міські вулиці. Авто знято з виробництва, тому встигніть купити Suzuki з пробігом - не пошкодуєте;
  • Vitara - компактний кросовер на базі легендарного позашляховика. Крім утилітарності, він пропонує довгий список просунутих опцій та електронних асистентів;
  • CX4 - кросовер, який гарантує впевненість в будь-якій ситуації. Неординарна зовнішність виділяється на парковці, але не муляє очі;
  • Jimny - класичний рамний позашляховик. Тільки в мініатюрній версії. Культова модель кілька десятиліть привертає увагу любителів бездоріжжя. Якщо ви хочете купити машину Сузукі для пригод на природі, Джимні - ідеальний варіант;
  • Swift - компактний хетбчек. Це серйозний конкурент традиційним представникам гольф-класу, який не поступається надійністю, економічністю або багатстві комплектацій.

Відгуки власників Suzuki

30% власників авто марки вибирають її повторно. Suzuki користуються популярність тому що надійні, практичні і прості в обслуговуванні, а ціна - цілком прийнятна. Власники задоволені прохідністю кросоверів та позашляховиків, маневреністю хетчбеків, економічністю та керованістю абсолютно всіх моделей. 

Ось кілька причин купити Сузукі б/у: відсутність проблем з кузовом (нічого не гниє і не іржавіє), багаті комплектації на свою вартість та на тлі конкурентів, дизайн, який не приївся. Разом з тим, є окремі нюанси по кожній моделі. У СХ4 товсті стійки закривають огляд, у Джимні уваги вимагає шасі (якщо активно їздив по бездоріжжю), у Свіфт швидко зношуються сайлентблоки у важелях підвіски. 

Як вибрати Suzuki AutoMoto.ua

Купити авто Сузукі можна як у приватної особи, так і у дилера. І всі пропозиції про продаж в Україні ви знайдете на AutoMoto.ua. Спеціальний алгоритм збирає оголошення з популярних автосайтів та майданчиків в один каталог. Спробуйте, це зручно! 

Ось на що варто звернути увагу при виборі авто:

  • вартість. Продавець готовий віддати Сузукі набагато дешевше, ніж в середньому коштує авто того ж року випуску та комплектації? Можливо, він намагається "сплавити" проблемний транспорт;
  • обслуговування. Дуже добре, якщо перед продажем машина пройшла планове ТО із заміною всіх витратних матеріалів;
  • кількість власників. Віддавайте перевагу автомобілю, купленому в свій час в салоні. Уникайте машин, власники яких змінювалися кожні 1,5-2 роки.