6 дизельних хетчбеків до 6 000$: шукаємо на AutoMoto.ua

1 червня 2022

Шукаєте недорогий дизельний хетчбек? Ми підготували добірку з 6 моделей вартістю до 6 000$. Усі машини ми взяли з каталогу AutoMoto.ua - агрегатора автомобільних оголошень. 

Фіат Пунто

Оголошення про продаж дизельного Фіат Пунто до 6 000$

За 6 000$ можете вибрати Fiat Punto навіть 2012 року. Непогано, правда? Переважна більшість дизельних версій на українському авторинку представлена 1,3-літровим двигуном на 75 або 95 л.с. Він працює лише в парі з 5-швидкісною МКПП.

Опель Корса

Оголошення про продаж дизельного хетчбека Опель Корса

Хетчбек Opel Corsa можна придбати вже за 4 400$. Це буде автомобіль 2009 року. Збільшення бюджету дозволяє розглядати новіші варіанти. Будьте уважні, модель представлена як в 5-ти, так і в 3-дверному виконанні.

Рено Меган

Знайти оголошення про продаж дизельного Рено Меган до 6 000$

Дизельний хетчбек Renault Megane став справжнім хітом українського автобазару. З сумою 5 600$ можете розраховувати на модель III покоління. До речі, недавно ми писали про типові проблеми Рено Меган III

Форд Фокус

Знайти Форд Фокус дизель хетчбек до 6 000$

Друга генерація хетчбека Ford Focus була вельми вдалою. У нього під капотом може бути 1,6-, 1,8- або ж 2,0-літровий дизельний двигун, котрий агрегатується як з “механікою”, так і з “автоматом”. Якщо ви налаштовані на придбання цього хетчбека, ознайомтесь з типовими проблемами Форд Фокус II.

Сітроен С3

Вибрати дизельний Сітроен С3 на автобазарі до 6 000$

Якщо ви шукаєте не просто дизельний хетчбек, а автомобіль, який виділить вас з міського потоку, погляньте на Citroen C3. Небанальний дизайн вдало доповнюють просторий як для такого класу салон, якісні матеріали та відмінна керованість.  

Фольксваген Гольф

Вибрати дизельний Фольксваген Гольф на автобазарі до 6 000$

Чи можна уявити добірку дизельних хетчбеків без Volkswagen Golf? Навряд чи. І це правильно, адже різноманіття пропозицій вражає. В каталозі АвтоМото зібрано понад 250 актуальних оголошень. “Автомат” і “механіка”, 1998 і 2007 роки випуску, різні кольори та комплектації - щоб швидше підібрати потрібний варіант, скористайтесь зручним фільтром.

Якщо ви зацікавлені в дешевому авто з коробкою-автомат, ось добірка хетчбеків з АКПП вартістю до 4 000$. Бажаєте для порівняння подивитись машини в такому ж бюджеті, але іншому кузові? Ми зібрали популярні універсали до 6 000$ в одну добірку.

Попередня стаття Правда чи міф: присадки допомагають заощадити пальне?
Правда чи міф: присадки допомагають заощадити пальне?
Що означає колір вихлопних газів?
Наступна стаття Що означає колір вихлопних газів?

Популярні новини