6 найшвидших позашляховиків, які можна купити на автобазарі

19 травня 2022

Клас позашляховиків впевнено претендує на лідерство на авторинку. Разом із завжди солідним зовнішнім виглядом та безперечною практичністю деякі моделі перевершують у своїх характеристиках навіть суперкари. Тому для тих, хто вважає позашляховик повільним неповоротким автомобілем, ми маємо новини. Великі кросовери здатні здивувати своєю швидкістю. Подивимося, які найшвидші позашляховики можна знайти на автобазарі. Спойлер: у добірці відсутні моделі типу Bentley Bentayga Speed ​​або Астон Мартін DBX707 із шестизначним цінником. Усі авто зі списку є в каталозі AutoMoto.ua.

Ауді Q7

Купити найшвидшу версію позашляховика Ауді Ку7 на автобазарі

Audi Q7 першого покоління (2005-2015), можливо, не найкрасивіший із позашляховиків, але це відмінне співвідношення ціни та якості, особливо на автобазарі. Автомобіль доступний з низкою двигунів, від 3,6-літрового VR6 до 6,0-літрового дизельного V12 з подвійним турбонаддувом.

Найшвидшою версією був Q7 4.2 з 4,2-літровим безнаддувним двигуном V8 потужністю 345 л. Автомобіль розганяється від 0 до 100 км/год на годину всього за 7,4 секунди і до максимальної швидкості 257 км/год.
Вартість Audi Q7 на авторинку починається від 15 000$.

Додж Дюранго

Знайти найшвидшу версію Додж Дюранго на автобазарі

R/T – це спортивна версія лінійки Durango. Під капотом у позашляховика знаходиться виключно 5,7-літровий безнаддувний двигун HEMI V8 потужністю 360 к.с.

Durango R/T розганяється з місця до сотні за 6,2 секунди і продовжує розвивати обмежену максимальну швидкість в 210 км/год. Непогано, як для практичного 7-місного автомобіля, в якому достатньо місця для всієї родини та їхнього вантажу?

Обійдеться авто в такій комплектації в середньому 30 000$.

Інфініті QX70

Вибрати найшвидшу версію позашляховика Інфініті QX70 на автобазарі

Позашляховик-купе Infiniti QX70 випускали в період з 2013 до 2017 року. Модельний ряд був доступний з декількома варіантами двигунами, серед яких 3,7-літровий V6 та 5,0-літровий V8. QX70 створили спортивним в управлінні, але при цьому зручним та преміальним. 

В результаті QX70 міг розганятися від 0 до 100 км/год за 5,8 секунд і досягати максимальної швидкості в 250 км/год. Сьогодні QX70 є чудовою альтернативою звичайним позашляховикам середнього розміру і доступний на ринку вживаних автомобілів від 17 000$.

Ягуар F-Pace

Підібрати комплектацію Ягуар F-Pace з пробігом на автобазарі АвтоМото

Jaguar F-Pace називають одним із найкрасивіших позашляховиків, які представлені зараз на авторинку. Навіть перше покоління, яке з'явилося у 2016 році, виглядає чудово. І пропонує цілком конкурентні характеристики. Комплектація середнього класу, 35t, оснащена 3,0-літровим двигуном V6 з наддувом потужністю 340 к.с.

F-Pace 35t розганяється від 0 до 100 км/год за 5,3 секунди і досягає максимальної швидкості 250 км/год. Вибрати позашляховик Ягуар можна вже з 24 000 $ у гаманці. 

Рендж Ровер Спорт

Знайти найшвидший позашляховик Рендж Ровер Спорт на автобазарі

Range Rover Sport - це менша та дешевша версія Range Rover, яка зберегла фірмову розкіш поїздки та позашляхові можливості. Модель є популярною в Україні, і це доводить наш каталог. Пошуковий робот АвтоМото зібрав 200+ оголошень про продаж Рендж Ровер Спорт з всіх автосайтів країни. За допомогою зручного фільтра можна підібрати машину з потрібними параметрами. Наприклад, з 5,0-літровим двигуном V8 з наддувом потужністю 510 л. Він розганяється з місця до перших 100 км/год за 5,3 секунди і продовжує розвивати обмежену максимальну швидкість в 250 км/год.

Розмитнений Рендж Ровер Спорт у стані "на ходу" коштує від 10 500$.

Джип Гранд Черокі

Знайти на автобазарі найшвидшу версію Джип Гранд Черокі

Jeep Grand Cherokee не поступається попереднім позашляховикам ні в характеристиках, ні у популярності. Ви можете обирати з більш ніж 300 актуальних оголошень про продажі. Одним із найшвидших позашляховиків Гранд Черокі був SRT8 2008 року. Він міг розганятися до 100 км/год лише за 4,6 секунди. Завдяки відсутності електронного обмежувача швидкості автомобіль розвивав максимальну швидкість 270 км/год.

Підібрати Джип Гранд Черокі можна на будь-який бюджет. Вартість починається від 6 700 $.

Бажаєте більше пропозицій про продаж? Дивіться весь каталог позашляховиків!

Попередня стаття 5 порад, як продовжити термін служби літніх шин
5 порад, як продовжити термін служби літніх шин
Навіщо вантажівки в поїздці піднімають задні колеса?
Наступна стаття Навіщо вантажівки в поїздці піднімають задні колеса?

Популярні новини