8 вживаних автомобілів, які прослужать більше 10 років

28 червня 2022

Шукаєте автомобіль, який порадує безпроблемною експлуатацією протягом десятиліть? Ми зібрали 8 моделей, які знаходяться в одних руках щонайменше 10 років. У цьому списку є абсолютно несподівані автомобілі! 

Вибрати на автобазарі вживаний Toyota RAV4

Тойота РАВ4

Toyota постійно покращує RAV4, але позашляховик залишається незмінно надійним. Майже 25% власників моделі їздять на РАВ4 понад десять років. Це той автомобіль, який можна передавати з покоління в покоління, якщо про нього добре дбати.

Вибрати на автобазарі Automoto.ua Субару Форестер з пробігом

Субару Форестер

Subaru Forester вважається одним з найнадійніших автомобілів на планеті. Таку ж увагу до деталей можна знайти і в нових моделях. Статистика стверджує, що близько чверті всіх власників Форестер володіють ними понад десять років. Навіть ті, хто їздить на старих моделях, де відсутні сучасні технології, не поспішають продавати їх. Прочитайте 1 700 відгуків про Субару Форестер від реальних власників.

Вибрати на автобазарі Хонда СР-В з пробігом

Хонда СРВ

Honda CR-V – ще один автомобіль, відомий своєю надійністю. Навіть якщо ви купите Хонда СРВ першого покоління в хорошому стані, він радуватиме практичністю та стилем. Приблизно 25% покупців CR-V володіли цими автомобілями понад 10 років.

Вибрати на автобазарі Тойота Сієнна з пробігом

Тойота Сієнна

Toyota представила Sienna в 1998 році. Повідомляється, що 28,7% власників користуються цим мінівеном понад десять років. У каталозі Automoto.ua ви підберете Тойота Сієнна будь-якого року випуску в потрібній комплектації.

Знайти на авторинку гібрид Тойота Пріус з пробігом

Тойота Пріус

Toyota Prius вперше була представлена ​​світу в 1997 році і стала першим серійним гібридним автомобілем у світі. Пріус – надійний автомобіль. Доказ: сьогодні понад 60% екземплярів першого покоління досі придатні для експлуатації. 32% гібридів усі знаходяться в руках одних власників щонайменше 10 років.

Підібрати на авторинку позашляховик Лексус РХ з невеликим пробігом

Лексус РХ

Нинішній Lexus RX зберігає ту ж саму репутацію, що і всі його попередники, які були на конвеєрі з 1998 року. І не дивно, що майже 25% покупців RX володіють цим позашляховиком понад десять років. Не вірите? Почитайте відгуки власників Лексус РХ.

Знайти оголошення про продаж Хонда Пілот з пробігом

Хонда Пілот

Вперше Honda Pilot була представлена ​​на ринку у 2002 році. З того часу понад 27% покупців володіють моделлю щонайменше десять років. Якщо ви вибираєте надійний повнорозмірний позашляховик, придивіться Хонда Пілот.

Дивитись всі оголошення про продаж вживаного Тойота Хайлендер

Тойота Хайлендер

Toyota Highlander виробляється з 2001 року. Цілих 32% перших власників не поспішають продавати позашляховик через десятиліття. Надійність та практичність підтверджують відгуки про Тойота Хайлендер.

Попередня стаття 3 звички, які шкодять вашому автомобілю влітку
3 звички, які шкодять вашому автомобілю влітку
Апгрейд вживаного авто: як встановити безпровідний Apple CarPlay
Наступна стаття Апгрейд вживаного авто: як встановити безпровідний Apple CarPlay

Популярні новини