Крутіші, ніж позашляховики: 5 універсалів, які вас здивують

31 серпня 2022

Вважаєте універсал виключно автомобілем для сімейних поїздок до родичів? Ми насмілимося зруйнувати цей стереотип! На автобазарі можна вибрати універсал, який у своїх параметрах перевершить кросовер. Як доказ – 5 моделей з каталогу Automoto.ua.

Вибрати на автобазарі універсал Ауді A6 Allroad

Ауді A6 Allroad

A6 Allroad поєднує в собі представницький рівень комфорту та вишуканості. Разом з тим фірмовий повний привід та можливість збільшення кліренсу до 195 мм дозволяють без проблем їхати поганими дорогами або легким бездоріжжям.

Наш пошуковий робот зібрав з усіх автосайтів України 180+ оголошень про продаж Ауді А6 Allroad. Останнє покоління дебютувало у 2018 році та обійдеться на автобазарі від 42 000$. Попередні генерації універсала теж варті уваги. Почитайте, які відгуки про Ауді А6 Allroad залишають власники.

Вибрати на автобазарі універсал Вольво Volvo V60 Крос Кантрі

Вольво V60 Крос Кантрі

Універсал підвищеної прохідності Volvo V60 Cross Country з'явився на світовому ринку у 2015 році. Модель має чим підкорити покупця: кліренс 210 мм, розгін до 100 км/год за 6,4 секунд, лаконічний, але дуже стильний інтер'єр, зручна інформаційно-розважальна система з 9,0-дюймовим екраном. Як і слід очікувати від Volvo, пріоритет віддається безпеці, тому всі основні системи безпеки входять до стандартної комплектації. На автобазарі за Вольво V60 Крос Кантрі просять від 27 000$.

Вибрати на автобазарі універсал Субару Аутбек

Субару Аутбек

Бренд Subaru відомий виробництвом потужних повнопривідних автомобілів, і Outback не став винятком. Цей універсал з дорожнім просвітом 213 мм більше схожий на кросовер, підійде тим, хто любить заміські пригоди. Позашляховий характер Subaru Outback підтверджують численні відгуки.

Модель змінила 6 поколінь, тому на автобазарі є величезний вибір. Більше 450 пропозицій з Субару Аутбек у різних цінових діапазонах дозволяють підібрати потрібний варіант.

Вибрати на автобазарі універсал Шкода Октавія Скаут

Шкода Октавія Скаут

Мегапопулярна Octavia доступна у вигляді посиленої версії Scout. Повнопривідний універсал має дорожній просвіт 180 мм та гарантує відмінну керованість у будь-яку погоду. Додайте до цього невибагливість до палива та обслуговування, а також продуманий ергономічний салон. Те, що модель справді “універсальна”, підтверджують відгуки про Шкода Октавія Скаут.

Вибрати на автобазарі універсал Фольксваген Пассат Alltrack

Фольксваген Пассат Alltrack

Volkswagen Passat Alltrack є позашляховою версією звичайного Пасату в кузові B7. Універсал забезпечує традиційний для моделі комфорт на міських дорогах та трасах. На заміських шляхах  додадуть впевненості дорожній просвіт 27,5 мм, система повного приводу 4MOTION і набір помічників Off Road. Щоб більше дізнатися про реальний досвід володіння універсалом, перегляньте відгуки про Фольксваген Пассат Alltrack.

Це лише кілька прикладів авто. Щоб знайти універсал з будь-якими потрібними параметрами, скористайтесь розширеним пошуком на Automoto.ua.

Попередня стаття Jeep Cherokee з пробігом: на що скаржаться власники
Jeep Cherokee з пробігом: на що скаржаться власники
Провокація чи раціональність: чому автомобілі призначені для перевищення швидкості?
Наступна стаття Провокація чи раціональність: чому автомобілі призначені для перевищення швидкості?

Популярні новини