Найдешевші в обслуговуванні авто: шукаємо на AUTOMOTO.UA

8 листопада 2023

Обслуговування авто завжди вимагає витрат. Проте є машини, сервіс чи ремонт яких не коштуватиме вам всього сімейного бюджету. Саме такі варіанти вибрали для вас з каталогу оголошень AUTOMOTO.UA.

Знайти вживаний Фольксваген Поло

Фольксваген Поло

Volkswagen Polo відомий своєю надійністю та доступністю запчастин. Серед понад 1700 оголошень про продаж Поло ви точно виберете потрібний варіант.

Знайти вживаний Ауді А3

Ауді A3

Компактний A3 представляє преміальний клас, але все одно має доступну вартість обслуговування. Це надійний та комфортний автомобіль, який не розорить гаманець.

Знайти вживаний Форд Фієста

Форд Фієста

Популярний на українських дорогах Ford Fiesta потребує невеликих витрат на запчастини та обслуговування. Автомобіль представлений в різних кузовах та комплектаціях, тому легко вибрати версію на свій бюджет.

Знайти вживаний Рено Кліо

Рено Кліо

Стильний та економний Renault Clio подобається багатьом покупцям. Одна з його вагомих переваг - відносно недорогий сервіс.

Знайти вживаний Шкода Фабія

Шкода Фабія

Skoda Fabia відома надійною репутацією та простим обслуговуванням. Зазвичай немає проблем з запчастинами чи ремонтом цієї чеської моделі.

Знайти вживаний Дачія Сандеро

Дачія Сандеро

Хетчбек Dacia Sandero - це про доступність як самого авто, так і витрат на обслуговування.

Знайти вживану Тойота Королла

Тойота Королла 

Надійна та стильна Toyota Corolla користується попитом у всьому світі. Популярність моделі в різних комплектаціях гарантує  доступність запчастин та витратних матеріалів.

Знайти вживаний Хонда Цівік

Хонда Сівік

Модель зі спортивним характером та економними двигунами Honda Civic має гарну репутацію. Зазвичай Сівіе не створює клопоту своїм власникам з ремонтом.

Знайти вживаний Хюндай Елантра

Хюндай Елантра 

Бюджетний Hyundai Elantra порадує ощадливою експлуатацією. Так, авто вимагає обслуговування, але його вартість не буде захмарною.

Знайти вживаний Субару Імпреза

Субару Імпреза

Subaru Impreza відомий як практичний і надійний автомобіль. Він стане відмінним варіантом для покупців, які вибирають машину з деякими позашляховими характеристиками та бюджетними витратами на обслуговування.

Звичайно, не варто орієнтуватись лише на конкретну модель. Величезне значення має стан і пробіг автомобіля, а також технічні параметри. Зазвичай, чим менше циліндрів, тим дешевший ремонт мотора, а механічна коробка передач зазвичай бюджетніша за автомат. Певну роль відіграє конкурентне покоління моделі, адже часто кожна генерація має свої типові проблеми. Якщо ваш пріоритет - заощадити кошти, рекомендуємо переглянути поради, як вибрати економне авто.

Попередня стаття Утеплення авто: прості рішення для сучасних водіїв
Утеплення авто: прості рішення для сучасних водіїв
Як позбутись від зайвих речей у багажнику: 5 порад
Наступна стаття Як позбутись від зайвих речей у багажнику: 5 порад

Популярні новини