Встигни купити: 5 авто, яких вже не буде у 2022 році

9 листопада 2021

Авторинок постійно поповнюється новинками, але комусь доводиться йти. Ці 5 моделей не перейдуть у 2022 модельний рік, тому що так вирішили виробники. Що ж, історія неодноразово показувала, як авто відроджуються у нових версіях. Тому, не поспішайте засмучуватися.  

Mercedes-Benz S-Class

Купити Мерседес S-Class в кузові купе на автобазарі

У рамках реструктуризації модельний ряд Mercedes-Benz залишають купе та кабріолет S-класу. У лінійці залишається чотиридверний седан. Будь-який варіант Мерседес S-Class можна знайти в каталозі AutoMoto.ua

Mazda6

Купити Мазда6 з пробігом на автобазарі

Mazda6 є одним з кращих середньорозмірних седанів. Точніше, був. Сімейний автомобіль зникне з модельного ряду Mazda в 2022 році через падіння продажів. Але багато хто припускає, що його відхід стане скоріше перервою, ніж відходом на пенсію. Є надія, що шоста Мазда повернеться як спортивна, висококласна, електрифікована та краща версія самої себе. В очікуванні новин від корейського бренду, можете подивитися каталог Mazda6, раптом там знайдеться автомобіль вашої мрії?

Mazda CX-3

Купити кроссовер Mazda CX-3 на авторинку

Як тільки з'явилися перероблений хетчбек Mazda 3 та чудовий кросовер CX-30, CX-3 залишився поза увагою. Якщо ви хотіли купити Мазда СХ-3, але не встигли, пошукайте оголошення на автобазарі. 

Honda Clarity

Купити Хонда Кларіті з пробігом на автобазарі

Honda офіційно припинила випуск своєї моделі Clarity. Представлені у 2015 році як продовження автомобіля на водневих паливних елементах FCX Clarity, гібридний та електричний варіанти залишають ринок. В Україні жодна версія Кларіті не була масовою, але пропозиції є. 

BMW I3

Купити електричний хетчбек BMW I3 свіжі оголошення

Чудернацький хетчбек був одним з перших серійних електромобілів у світі в 2013 році. BMW I3 став піонером і проклав шлях для того, що тепер стало суббрендом BMW зі значком "i", котрий означає електрифікацію. Виробництво i3 закінчилося, щоб звільнити місце для i4 Gran Coupe та кросовера iX наступного року. Подивитися на незвичайний хетчбек можна у каталозі BMW I3.

Попередня стаття Встигнути до зими: це потрібно зробити кожному автомобілісту
Встигнути до зими: це потрібно зробити кожному автомобілісту
Новинки Volkswagen 2022 року
Наступна стаття Новинки Volkswagen 2022 року

Популярні новини