Восьмимісні позашляховики: шукаємо на Automoto.ua

22 серпня 2022

Позашляховики люблять за крутий зовнішній вигляд, безпеку, практичність та універсальність. Здається, що вони можуть все. Наприклад, перевозити на борту 8 людей. Ми вибрали з каталогу Automoto.ua декілька позашляховиків, які доступні у восьмимісних конфігураціях.

Купити восьмимісний позашляховик Кадиллак Ескалейд

Вибрати Кадилак Ескалейд

Cadillac Escalade не просто вміщує 8 осіб у салоні, а робить кожну подорож преміальною. Більше про реальний досвід володіння Кадилак Ескалейд дізнайтесь з відгуків, які ми збираємо з усього інтернету. Ціна великого позашляховика починається з 11 000$.

Купити восьмимісний позашляховик Тойота Секвойя

Вибрати Тойота Секвойя

Toyota Sequoia впорається як з перевезенням пасажирів, так і з транспортуванням речей та бездоріжжям. Універсальність та надійність моделі підтверджують численні відгуки власників Тойота Секвойя. Позашляховик першого покоління (2002 рік) обійдеться в 13 500$, авто 2020 коштує від 69 000$.

Купити восьмимісний позашляховик Хонда Пілот

Вибрати Хонда Пілот

Honda Pilot - відмінний варіант для поїздок з великою родиною або компанією. Позашляховик існує вже 20 років і змінив три покоління. Тому на авторинку є з чого вибрати. Щоб не помилитися з комплектацією, почитайте відгуки про Хонд Пілот з усього інтернету. 

Вибрати восьмимісний позашляховик Хюндай Палісейд

Вибрати Хюндай Палісейд 

Hyundai Palisade дебютував у 2019 році, тому поки що представлений на автобазарі лише кількома десятками пропозицій. Ціна на авто 2019 починається з 30 000$.

Купити восьмимісний позашляховик Тойота Хайлендер

Вибрати Тойота Хайлендер

Можливість вмістити 8 людей та відмінна репутація бренду роблять Toyota Highlander чудовим претендентом на статус сімейного авто. Пошуковий робот зібрав понад 370 оголошень про продаж Хайлендера, тому вибрати є з чого. Ціна стартує з 10 500$, позашляховик 2021 обійдеться від 45 500$. 

Вибрати автомобіль з потрібними параметрами допоможе розширений пошук на Automoto.ua.

Попередня стаття Чому раніше шини були білими, а стали чорними? Цікаві факти
Чому раніше шини були білими, а стали чорними? Цікаві факти
Кондиціонер, пічка та радіо: скільки насправді вони "крадуть" запасу ходу електромобіля
Наступна стаття Кондиціонер, пічка та радіо: скільки насправді вони "крадуть" запасу ходу електромобіля

Популярні новини