Який кросовер купити в 2021 році: ТОП-9 моделей

20 травня 2021

Багато людей вважають кросовери найпривабливішими автомобілями: практичними, зручними для сімейного відпочинку, доступними за ціною. Якщо ви теж шукаєте компактний позашляховик, ось 9 моделей, на які варто звернути увагу в 2021 році. 

Kia Sportage

Купити Кіа Спортейдж б/у

Kia Sportage ні в якому разі не поганий компактний позашляховик. Йому не пощастило з конкурентами. Поточне покоління Sportage з'явилося в 2015 році, але як і раніше залишається актуальним авто. Переконайтеся самі: є гідні варіанти Кіа Спортейдж б/у.

Subaru  Forester

Купити Субару Форестер б/у

Forester - фантастичний універсал-позашляховик. У стандартній комплектації він отримує повний привід, але при цьому вміє економно витрачати паливо. До того ж Форестер дуже місткий, практичний і в цілому цінується як сімейний автомобіль. Ось кращі пропозиції з продажу Субару Форестер.

Chevrolet Equinox

Купити Шевроле Еквінокс б/у

Chevrolet Equinox - один з найдоступніших компактних позашляховиків на ринку. Новий автомобіль коштує $ 24 800, а б/у - від $ 8 000. Це робить його дуже привабливою пропозицією, особливо якщо врахувати хороший список стандартних функцій, високий рейтинг безпеки і зручні сидіння. Подивіться, які Шевроле Еквінокс є на авторинку.

Hyundai Tucson

Купити Хюндай Туксон б/у

Hyundai Tucson - ще один компактний позашляховик, який відмінно справляється зі своїм завданням. Надійний, зручний і доступний за ціною. Це безперечно одна з найдешевших машин в цьому списку, хоча і непогана. Він дійсно виглядає преміальним. В каталозі АвтоМото ви знайдете Хюндай Тусон різних років випуску і комплектацій. 

Nissan Rogue

Купити Ніссан Рог б/у

Nissan Rogue - практичний, надійний і економний. Авто відрізняється хорошою керованістю і комфортом поїздки. У Rogue просторий салон - місця для пасажирів більш ніж достатньо. Додайте до цього великий багажник і отримаєте відмінний компактний позашляховик. Проблем з вибором авто немає - на AutoMoto.ua є більше 1200 оголошень про продаж Ніссан Рог

Honda CR-V

Купити Хонда СРВ б/у

У CR-V дуже мало недоліків. Цей компактний позашляховик практичний, економічний і універсальний. У стандартній комплектації оснащений багатьма функціями безпеки.

Також є CR-V Hybrid. Ця версія популярного компактного позашляховика оснащена повним приводом. Будь-яка версія Хонда CR-V знайдеться в нашому каталозі.

Volkswagen Tiguan

Купити Фольксваген Тігуан б/у

Tiguan VW - це дуже розумний вибір компактного позашляховика. Він неймовірно практичний, з великим об'ємом вантажного простору і трьома рядами сидінь. Виберіть свій Фольксваген Тігуан на АвтоМото. 

Toyota  RAV4

Купити Тойота РАВ4 б/у

RAV4 поєднує в собі повсякденну зручність і готовність до пригод. Кросовер доступний як плагін-гібрид, який заощадить чимало грошей на паливо. Також авто представлено в негібридному виконанні. Подивіться останні пропозиції з продажу Тойота РАВ4

Mazda CX-5

Купити Мазда ЦХ-5 б/у

Хоча зовнішній вигляд суб'єктивний, складно знайти кого-то, кому не сподобається CX-5. Стильний і преміальний CX-5 - один з кращих компактних позашляховиків на ринку, якщо не кращий. Він спортивний і добре керований, але при цьому зручний і має комфортну поїздку. Ви дійсно не помилитеся з CX-5. Особливо, якщо будете шукати Мазда СХ-5 за допомогою сайта-агрегатора AutoMoto.ua.

Попередня стаття Чому Land Rover Discovery називають кращим сімейним позашляховиком?
Чому Land Rover Discovery називають кращим сімейним позашляховиком?
Подушки безпеки: історія, факти і цифри
Наступна стаття Подушки безпеки: історія, факти і цифри

Популярні новини