Огляд тест-драйву: Bentley Flying Spur 2017

23 грудня 2017

Bentley Continental Flying Spur вперше був випущений в світ ще 60 років тому і базувався на Rolls-Royce Silver Cloud. Його походження овіяне загадковими історіями, але безсумнівним залишається те, що своїм виглядом і назвою він завжди підкреслював, що готовий до тривалих захоплюючих поїздок. На сьогоднішній день його силовий агрегат вже не має нічого спільного з версією тих років, але і досі це – престижний автомобіль класу люкс, повністю модернізований у 21 столітті. Ультра-розкішний седан від Bentley, вартістю понад 200 000 доларів, здатний розганятися до 320 км/год і споживати до 14.7 літрів бензину на сотню. У 2017 році він доступний з V8 або 12-циліндровим двигунами подвійного турбонаддуву і, безсумнівно, порадує Вас своїм повним приводом і старовинною майстерністю. Раніше Bentley позначав Flying Spur як Continental, але в 2014 році розділив свою лінійку, зробивши купе і кабріолети Continental, а седани – Flying Spur. В цьому році представлені 4 модифікації: Flying Spur V8 і V8 S, а також Flying Spur W12 і Flying Spur W12 S.

Огляд тест-драйву: Bentley Flying Spur 2017

Коли Mercedes S-Class перестає радувати, Rolls-Royce Ghost здається неподатливим, Maserati Quattroporte – занадто гучним, Porsche Panamera Turbo – надмірно драматичним, Audi A8 – простим, ось тоді приходить час Bentley Flying Spur. Не дарма його називають символом статусу і багатства.

Враження від поїздки

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Якщо хтось думає, що Bentley Flying Spur – це іграшка, яка підходить тільки для поїздки за ранньою ранковою кавою в неділю, то це не так. Повнопривідний Spur – це розкішний седан, з якого намагаються вирватися більше п'ятисот коней і який здатний блискавично розігнати приголомшливу швидкість. Його інтер'єр тихий, пневматична підвіска забезпечує правильну їзду, а рульове управління – легке і точне. Їздити на Flying Spur – суцільне задоволення і чим сильніше Ви тиснете на акселератор, тим меншим він себе почуває, враховуючи, що довжина становить 5 метрів 30 см. Їхати у вишуканому салоні надзвичайно зручно, хоча 21-дюймові колеса чутливі до дрібних нерівностей. У салоні можна знайти різні технологічні функції, навіть холодильник для пляшок, розташований між задніми сидіннями, на випадок, якщо знайдеться привід для святкування. Шумоізоляція в салоні досягла найвищого рівня, а температура салону регулюється 4-зонним клімат-контролем.

Детальніше про Bentley Flying Spur 2017 року

Інтер'єр

Всередині нового Флаінг Спур – сміливе й ефектне поєднання вишуканої шкіри, майстерно виточеного дерева і сучасних технологій. Крісло водія міцне, широке, зручне і має правильну форму, а під ним знаходиться навіть килимок із вовни. Якість салону цілком відповідає його виду, але 8-дюймовий інформаційно-розважальний екран виглядає трохи нижче його цінової категорії. Заднє сидіння також вражає, але, крім стандартної комплектації «4+1», доступні лише 4-містні варіанти, в яких заднє сидіння розділене навпіл повноцінною консоллю. Багажник вміщує до 475 літрів.

Екстер'єр

Flying Spur навіває атмосферу давніх років, але, як і Джеймс Бонд, поєднує в собі британську витонченість з м'язистими формами і чоловічим характером. Свою широку позицію і довгі плавні лінії він розділяє з Continental Coupe від Bentley і флагманом Mulsanne. Як результат – правильна і занижена форма з мінімальним оздобленням, окрім стильних акцентів і помітної брендової сітчастої решітки радіатора, а все це доповнюють великі повітрозабірники. Чотири фари оточені світлодіодами і виринають з листового металу, а задня частина звужується, немов підштовхує повнопривідний седан в дорогу для демонстрації своєї небувалої швидкості.

Базова комплектація

Великий цінник відповідає великому седану з великою комплектацією. В інтер'єрі базової версії – поєднання дерева і шкіри, передні сидіння з обігрівом і вентиляцією, які мають 14 автоматично регульованих позицій з пам'яттю, багатозонний клімат-контроль, яскраві біксенонові фари, V8 з турбонаддувом і повний привід. Стандартна інформаційно-розважальна система Flying Spur представлена ​​програвачем AM/FM/CD/DVD на 8 динаміків, також є навігація, камера заднього виду, парктронік і, в той час, як бездротовий зв'язок Bluetooth і слот для SD-карт є базовими, стандартного USB-з'єднання немає.

Додаткове обладнання

Опціонально пропонується аудіосистема Naim на 14 динаміків, а пасажири на задньому сидінні можуть потішити себе власною розважальною системою, в комплекті з пультом дистанційного керування планшетом, бездротовими навушниками і вбудованою точкою Wi-Fi, а також їм може бути доступний холодильник між задніми сидіннями. Комплектація Mulliner має великі колеса і більш витончені деталі інтер'єру. Bentley Flying Spur пропонує адаптивний круїз-контроль, але, як не дивно, ні моніторингу сліпих місць, ні попередження про виїзд зі смуги, які є в більшості дорогих моделей, в його комплектаціях відсутні.

Технічні характеристики Бентлі Флаінг Спур 2017 року

Кожен Bentley Flying Spur має бітурбонаддув і досить потужний двигун, щоб «розбити вщент» багатьох екзотичних спортивних автомобілів і німецьких суперседанів. Стандартна версія отримує двигун V8 з подвійним турбонаддувом, який видає вражаючі 500 коней. У моделі V8 S цей двигун отримує додатковий крутний момент і підвищення потужності до 521 кінських сил. Flying Spur живиться від 6.0-літрового W12 (так, циліндри розташовані саме в формі «W»), ця модифікація генерує 626 кінських сил, достатніх для максимальної швидкості 320 к.с. Обидва двигуни підключені до 8-ступевої автоматичної коробки передач, яку можна перемикати вручну за допомогою підрульових пелюсток. Всі Bentley Flying Spur поставляються з AWD.

 
Попередній огляд Огляд тест-драйву: Audi R8 2017
Огляд тест-драйву: Audi R8 2017
Огляд тест-драйву: BMW 2 Series 2017
Наступний огляд Огляд тест-драйву: BMW 2 Series 2017