Огляд тест-драйву: Buick Regal 2019

8 жовтня 2019

Сучасний Buick Regal бере усе, що ми любимо у європейських седанах, і доповнює практичністю компактного кросоверу. Хтось може зауважити, що Regal це універсал, між тим, силует седану все одно проглядається. На додачу автомобіль пропонує систему повного приводу, завдяки якій не тільки здатний їздити по засніженим дорогам, а й по бездоріжжю. За потужність відповідає економний і потужний чотирьохциліндровий двигун, що допомагає конкурувати з Ford Fusion і Toyota Camry. Збалансована стартова ціна, хороший перелік оснащення підтримує у змаганні з Audi A5 Sportback і Kia Stinger.

Огляд тест-драйву: Buick Regal 2019

Вам сподобається 

Якщо є бажання отримати щось типу Audi A5 Sportback і BMW 4 Series Gran Coupe, але бюджет не дозволяє, авто Buick має рішення проблеми. Починаючи чималим переліком оснащення, закінчуючи азартом ходу, Regal 2019 пропонує саме те, що хочуть покупці.

Вам може не сподобатися 

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Безумовно стильний Buick Regal, тим не менше, не такий вишуканий як BMW 4 Series Grand Coupe чи Kia Stinger. Ентузіастам, скоріше за все, не сподобається стандартний передній привід. Покупцям, які полюбляють новітні технології, треба буде оминати моделі початкового рівні, щоб їх отримати.

Нове у 2019 році 

У поточному році до лінійки приєдналася модель Avenir, яка стандартно отримала інформаційно-розважальну систему з хмарними технологіями. У базу моделі Essence увійшла функція іонізації повітря салону.

Враження від їзди 

Так як за основу був взятий Opel Insignia, Regal будується у Європі, що технічно робить його європейським автомобілем. Між тим, налаштований Buick на американський манер, тому це точно не BMW. Новий Buick це атлетичний седан з поступливою натурою. Він легко справлятиметься з крутими поворотами, але на більше розраховувати не варто. Якщо спортивний стиль управління для вас норма, варто розглянути версію Regal GS. З нею можна розраховувати на потужний двигун на 310 коней і комфорт пересування. Усі моделі дуже добре себе зарекомендували при повсякденній їзді у місті. Як представник General Motors сучасний Regal отримав систему стоп/старт, яка глушить двигун на світлофорах. Вимкнути її неможна, але вона не настільки нав’язлива, щоб дратувати. Говорячи про збалансованість роботи і ненав’язливість, варто згадати про автоматичну коробку передач на дев’ять ступенів. На відміну від більшості варіантів, трансмісія продемонструвала швидкість і плавність роботи. 

Найкращі характеристики 

Масивне багажне відділення дозволяє розмістити чимало речей нестандартного розміру. Таким не похвалиться більшість седанів навіть зі складеними сидіннями. Склавши задні сидіння Regal можна розраховувати на 1699 літрів, що на рівні з показниками кросоверів. 

Всі, хто застрягав у снігових заметах, знають, що вибратися з них дуже не просто, особливо, якщо у автомобіля передній привід. Доступна система повного приводу спрощує речі і додає впевненості.

Детально про автомобіль Buick Regal

Інтер’єр 

В залежності від моделі салон Buick Regal можна описати як базовий або як вишуканий і розкішний. Нова модель Avenir справляє позитивна враження з шкіряними сидіннями і приємними поверхнями, хоча більше, ніж на чорний або кремовий колір розраховувати не варто. Моделі вищої комплектації потішать збільшенням кількості режимів налаштування сидінь, більшим екраном інформаційно-розважальної системи і підігрівом керма. Задній простір непоганий, але особливої згадки вартує об’єм багажного відділення. Автомобіль в прямому сенсі поглинає все, що ви в нього кладете.

Відео тест-драйв Buick Regal 2019 року

Екстер’єр 

Ліфтбек заслуговує похвали за місткість і практичність. На щастя, заради об’єму не пожертвували зовнішністю, яка у Regal є стильною. По факту, якщо ви не знаєте про двері багажника, які відкриваються вверх, ви навіть не помітите їх. Дивлячись на новий Buick у профіль, ви помічатимете тільки виразні лінії сучасного седану Бьюік. Велична решітка радіатора, атлетична постава і продумана задня частина роблять представника поточного покоління найкращим варіантом.

Базова комплектація 

Отримати Buick Regal можна в одній з шести комплектацій. Базова модель постачається з 6 механічними режимами налаштування водійського сидіння, камерою заднього виду і OnStar 4G LTE з Wi-Fi. Стандартна інформаційно-розважальна система складається з 7.0-дюймового сенсорного екрану, AM/FM радіо, Bluetooth і USB порту. Модель Preferred додає електропривод передніх сидінь, дзеркало заднього виду з автоматичним затемненням і можливість отримати Apple CarPlay/Android Auto.

Опційне обладнання 

Модель Preferred II отримали двозонний клімат-контроль, 18-дюймові колеса з легкого сплаву, підігрів керма, задні сидіння, які складаються у співвідношенні 40/20/40, функцію дистанційного старту, 8.0-дюймовий екран інформаційно-розважальної системи з Apple CarPlay і Android Auto та підсвічування салону. Модель Regal Essence пропонує шкіряну обшивку і підігрів передніх сидінь, в той час як Avenir потішить 19-дюймовими колесами, навігацією, моніторингом сліпих зон, допомогою при паркуванні і бездротовою зарядкою. Загальними опціями стали люк даху, сенсори паркування, аудіосистема «Bose» і навігація. Доступні моделі Essence і вище системи допомоги водію типу попередження про можливе зіткнення, утримання смуги руху, адаптивного круїз-контролю, попередження про можливе зіткнення і автономного екстреного гальмування.

Під капотом 

Стандартним став 2.0-літровий чотирьохциліндровий турбодвигун на 250 кінських сил і 353 Нм. Компонується він дев’ятиступінчастою автоматичною коробкою передач. Привід на передні колеса. Витрата пального перебуває на рівні 10.7 л/100км у міському, 7.4 л/100км у заміському і 9.1 л/100км у змішаному циклах. З доступним повним приводом у Regal збільшується кількість Ньютон метрів, їх стає 400. Витрачає автомобіль за таких умов 11.2 л/100км у місті і 8.1 л/100км за його межами. Версії GS дістався 3.6-літровий V6 двигун на 310 кінських сил і 383 Нм. У неї привід стандартно повний. Витрата пального становить 12.4 л/100км у міському, 8.7 л/100км у заміському і 10.5 л/100км у змішаному циклах.

 
Попередній огляд Огляд тест-драйву: Audi TT 2019
Огляд тест-драйву: Audi TT 2019
Огляд тест-драйву: Mercedes-Benz CLA-Class 2019
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Mercedes-Benz CLA-Class 2019