Огляд тест-драйву: Audi TT 2019

7 жовтня 2019

Сучасний Audi TT доступний у кузові купе і кабріолет і гарантує явний спортивний посил. Його фанатами є автомобільні ентузіасти, які хочуть отримати стиль і технологічність бренду. Дизайн вражає з першого погляду. Перелік технологій починається системою повного приводу Quattro і закінчується цифровим дисплеєм приладової панелі «Virtual Cockpit». Він став заміною традиційному набору приладів. Виглядає це чудово, працює без нарікань і майже не потребує часу для звикання. У теорії купе TT мають два задніх сидіння, але придатні вони хіба що для сумок. Для класу це норма, ніхто не купує TT з розрахунком на високий рівень практичності. Як альтернатива пропонується високопродуктивна модель Audi TT RS 2019.

Огляд тест-драйву: Audi TT 2019

Вам сподобається 

Поняття стилю виведено на інший рівень. Новий TT гарантує поєднання талантів, якого немає у жодного суперника. Як бонус елегантний салон Audi TT 2019. Купе і кабріолет гарантують як спортивну динаміку, так і повсякденний комфорт.

Вам може не сподобатися 

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Автоматична коробка передач і зосередженість на повному приводі можуть розчарувати традиційних ентузіастів. При бажанні отримати щось схоже на дизайн TT, але з механікою, варто поглянути в сторону BMW 2 Series чи Porsche 718 Boxster/Cayman.

Нове у 2019 році 

До переліку оснащення потрапили бездротова зарядка і підсилювач телефонного сигналу. Коробка отримала ще одну передачу, тепер їх сім. До цифрового дисплею приладової панелі додали режим «Sport» у моделі TTS.

Враження від їзди 

Перше покоління TT мало сильний візуальний посил, але не гарантувало таких динамічних показників. Друге покоління стало трохи захопливішим, але дещо втратило в плані зовнішньої привабливості. Третє покоління стало тим, яке здатне вдовольнити більшість вимог. Таланти рульового управління максимально наближені до того, що пропонують BMW і Porsche, при цьому автомобіль не втратив стилістичної самобутності. Система повного приводу Audi TT Quattro покращує зчеплення при входженні в круті повороти. Розгін до сотні Audi TT відбувається за 5.8 секунд, модель TTS цієї ж відмітки досягає за 4.5 секунди. 

Найкращі характеристики 

12.3-дюймовий цифровий дисплей приладової панелі має дуже високу роздільну здатність, за його потужність відповідає процесор NVIDIA. Таким чином, перед водієм є екран без натяку на мерехтіння і повним спектром інформації. Кнопка на кермі дозволяє швидко перейти до показників спідометра.

Система повного приводу це невід’ємна частина сучасних автомобілів, Audi перетворили її на один з ключових елементів, запозичивши для неї дещо з автоспорту і назвавши Quattro. Система гарантує бажаний рівень надійності на слизьких дорогах і зчеплення на сухих при виконанні маневрів.

Детально про автомобіль Audi TT

Інтер’єр 

Цифровий дисплей «Virtual Cockpit» дозволив дизайнерам Audi створити простий салон з меншою кількістю елементів управління і використанням новітніх технологій. Так, окрім того, що направляють повітряні потоки, вентиляційні отвори відображають температуру. Крім того, їх можна використовувати для налаштування клімат-контролю і підігріву сидінь. Передні сидіння мають виняткову форму і гарантують надійну підтримку. Кабріолет Audi TT має два сидіння, купе отримало пару сидінь позаду, але використати їх можна хіба як додатковий вантажний простір. Склавши їх, можна отримати просторіший багажник. Якщо не брати до уваги особливості заднього простору, то ергономіка у салоні TT знаходиться на високому рівні.

Відео тест-драйв Audi TT 2019 року

Екстер’єр 

Нинішні Audi TT це компактні купе і кабріолети з виразною стилізацією, між тим, ніщо не може зрівнятися з враженням, яке справив оригінальний TT. Як би там не було, TT 2019 виглядають добре з масивними, спокусливим, спортивними лініями, повністю світлодіодним освітленням і трапецієподібною решіткою, яка вважається візитівкою Audi. Задня частина купе вже стала частиною класичного силуету. Тканинний дах кабріолету опускається і піднімаються за 10.0 секунд на швидкості до 50 км/год. Версія Audi TTS доступна виключно в кузові купе.

Базова комплектація 

Модель початкового рівня TT купе гарантує автоматичний задній спойлер, 18-дюймові колеса з легкого сплаву, «Virtual Cockpit», обшивку зі справжньої шкіри чи «Alcantara», супутникове радіо, два USB порти, склоочисники з сенсорами дощу, підігрів передніх сидінь, автоматичний клімат-контроль і режими управління. Кабріолет TT додає дах з електроприводом, вітровий щит з електроприводом, захист при перевертанні і мікрофон, вмонтований у водійський пасок безпеки, для голосових команд. Версія TTS отримала потужніший двигун, спортивні передні сидіння, адаптивну підвіску і 19-дюймові колеса з легкого сплаву.

Опційне обладнання 

Деякі елементи TTS доступні звичайним TT в якості опцій, так розраховувати можна на режим «Sport» на «Virtual Cockpit» і 19-дюймові колеса. Кабріолет TT можна доповнити функцією обігріву шиї. До загального переліку опцій потрапили шкіряна обшивка «Nappa», косметичні додатки, 20-дюймові колеса, моніторинг сліпих зон, Apple CarPlay/Android Auto, Wi-Fi, навігація та аудіосистема «Bang & Olufsen» на 12 динаміків.

Під капотом 

За потужність моделей TT і TTS 2019 відповідає 2.0-літровий чотирьохциліндровий турбодвигун на 245 кінських сил і 370 Нм. Компонується він семиступінчастою автоматичною коробкою передач. Привід стандартно на задні колеса. Розгін Audi TT до сотні відбувається за 5.8 секунд. Витрата пального перебуває на рівні 8.5 л/100км у міському, 5.3 л/100км у заміському і 6.5 л/100км у змішаному циклах. З доступним повним приводом седан розженеться за 5.2 секунд, витрачаючи 9.0 л/100км у місті, 5.9 л/100км за його межами і 7.0 л/100км у середньому.

 
Попередній огляд Огляд тест-драйву: Mercedes-Benz GLE-Class 2019
Огляд тест-драйву: Mercedes-Benz GLE-Class 2019
Огляд тест-драйву: Buick Regal 2019
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Buick Regal 2019