Огляд тест-драйву: Chevrolet Tahoe

24 березня 2021

Новий Chevrolet Tahoe 2021 - великий позашляховик. Незважаючи на значний розмір, він легко справляється з маневрами, а також пропонує є три варіанти двигуна, включаючи два потужних V8 і економічний турбодизель. Chevy має величезний пасажирський та вантажний простір. На додачу до всього, цей позашляховик оснащений однією з найзручніших інформаційно-розважальних систем і може похвалитися кращим в своєму класі рейтингом надійності.

Купити новий автомобіль Шевроле Тахо 2021

Нове в 2021 році 

Chevrolet зробив повний рестайлинг Tahoe. Модель 2021 року - абсолютно нова і знаменує початок п'ятого покоління автомобіля.

Кому варто купити? 

Автомобіль Шевроле Тахо підходить не кожному. Вам сподобається машина, якщо шукаєте дійсно надійний, просторий і багато на що здатний позашляховик. Перед тим, як купити Шевроле Тахо, обов'язково зробіть пробну поїздку. 

Нове або б/у авто? 

Новий Шевроле Тахо 2021 року значно покращено порівняно з попереднім поколінням. Разом з переробленим дизайном екстер'єру та інтер'єру трьохрядний позашляховик став довшим, щоб забезпечити більше вантажного і пасажирського простору. В автомобілі вперше встановлена незалежна задня підвіска, а в лінійку двигунів доданий турбодизель.

Новий Tahoe оснащений модернізованою інформаційно-розважальною системою з великим сенсорним екраном (10,2 дюйма замість 8), сучасними стандартними функціями допомоги водієві.

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Цих причин має бути достатньо, щоб вибрати Шевроле Тахо 2021 модельного року. 

Chevrolet Tahoe або Ford Expedition

Ford Expedition - один з кращих автомобілів в класі великих позашляховиків. У порівнянні з Chevrolet, у Ford вища якість матеріалів в салоні, м'якший хід і більша буксирна здатність. Expedition також економніше витрачає паливо, але це частково тому, що поставляється в стандартній комплектації з двигуном V6 з подвійним турбонаддувом, тоді як Tahoe має стандартний V8. У Chevrolet сучасна інформаційно-розважальна система з великим сенсорним екраном і можливістю бездротового підключення до смартфону. У багатьох інших аспектах ці два автомобіля схожі, з таким самим пасажирським і вантажним простором (з Expedition Max). Вибір між цими повнорозмірними позашляховиками - справа особистих уподобань.

Chevrolet Tahoe або Chevrolet Suburban

Chevrolet Suburban - варіант Tahoe з довгою колісною базою. У ньому трохи більше місця для ніг для пасажирів на задніх сидіннях і плюс 620 літрів простору в вантажному відсіку. В іншому ці два повнорозмірних автомобіля майже ідентичні, з однаковими силовими агрегатами, оцінками витрати палива та іншими характеристиками. Якщо вам потрібен додатковий простір, виберіть Suburban. В іншому Tahoe - прекрасний вибір.

Салон

У Chevrolet Tahoe можуть сісти сім чоловік, або навіть вісім, якщо ви виберете багатомісне сидіння другого ряду. Базова комплектація LS може вмістити дев'ять осіб. 

Позашляховик стандартно поставляється з тканинної оббивкою в салоні і регульованим в восьми напрямках переднім пасажирським сидінням. Доступні шкіряні крісла з підігрівом, перфорована шкіряна оббивка, електропривідне регулювання передніх крісел. За додаткову плату ви отримаєте вентильовані передні сидіння, підігрів сидінь другого ряду, керування електроприводом другим і третім рядами, підігрів керма.

Новий Tahoe, оновлений для 2021 модельного року, набагато просторіший за свого попередника. Додаткові 25 см простору для ніг в третьому ряду роблять задню частину зручнішою для дорослих. Тепер ви можете складати, зсувати або нахиляти сидіння другого ряду вперед, щоб отримати доступ до третього ряду. Крісла зручні, хоча в двох задніх рядах вони стають плоскими і жорсткими.

Матеріали салону Tahoe в основному хороші, але деякі критики висловлюють розчарування оздобленням з штучного дерева і кількістю твердого пластика в такому дорогому автомобілі. 

Цей позашляховик має 720 літрів простору за третім рядом, 2050 літрів - за другим рядом і в сумі 3450 літрів зі складеними двома рядами. Це гігантські цифри, які перевершують навіть довгобазний Ford Expedition Max. Третій ряд можна скласти одним натисканням кнопки, що спрощує завантаження багажу. До того ж в салоні є безліч місць для зберігання речей, таких як відсіки і зсувна центральна консоль з електроприводом.

Позашляховик Chevrolet Tahoe після рестайлінгу отримав просту у використанні інформаційно-розважальну систему Chevrolet Infotainment 3 Plus. Великий сенсорний екран займає центральне місце на приладовій панелі, що полегшує зчитування даних. Сам дисплей швидко реагує на команди. Додатково є безліч фізичних елементів для управління кліматом і налаштування звуку. Ви також можете підключити свій смартфон до системи через бездротову Apple CarPlay або Android Auto, які є рідкістю навіть для розкішних автомобілів.

Кожна модель обладнана точкою доступу Wi-Fi. На додаток до незліченних внутрішніх портів для зарядки трьохрядний Chevy пропонує потужну аудіосистему Bose і розважальну систему для задніх пасажирів з двома 12,6-дюймовими дисплеями, встановленими за передніми сидіннями.

Відео тест-драйв Chevrolet Tahoe 2021 року

Технічні характеристики 

У Chevrolet Tahoe є три варіанти комплектації двигунами. LS, LT, Z71 і Premier мають стандартний 5,3-літровий V8, який розвиває потужність 355 к.с. Топова комплектація модернізується до 6,2-літрового V8 потужністю 420 к.с. Новинка Шевроле Тахо - 3,0-літровий рядний шестициліндровий мотор з турбонаддувом, що видає 277 к.с. Незалежно від двигуна свого Chevrolet Tahoe, ви отримаєте 10-ступінчасту плавну АКПП.

Молодший V8 забезпечує вражаючу потужність. Їдете ви по місту або подорожуєте по автостраді, у вас не буде особливих проблем з прискоренням або обгоном інших транспортних засобів. Двигун розганяє величезний позашляховик до сотні за 7.5 секунд. 

Базовий Chevrolet Tahoe має витрату 13.1 л/100 км в змішаному циклі. Це достойні показники для великого позашляховика з двигуном V8. Економія палива Шевроле Тахо не залежить від того, який у нього привід: задній або повний. 

Для автомобіля з кузовом на рамі Chevrolet Tahoe хороший в управлінні і досить зручний в маневруванні. 

Повнорозмірний позашляховик може буксирувати до 3800 кг при належному оснащенні. Доступні двохшвидкісна роздавальна коробка, контролер гальм причепа, вдосконалена бортова система буксирування і підвищене передавальне число задньої осі.

Безпека

Автомобіль Шевроле Тахо нового покоління ще не пройшов тести на аварійність. 

Розміри і вага 

Повнорозмірний позашляховик Chevrolet Tahoe має такі габарити:

  • довжина - 5.35 м;
  • ширина - 2.05 м;
  • висота - 1.92 м. 

Повна маса автомобіля складає від 3 355 до 3 400 кг. 

Можливі комплектації 

Chevrolet випускає Tahoe 2021 року в п'яти комплектаціях: LS, LT, Z71, Premier і High Country. Технічні характеристики і список функцій комфорту кожної з них уточнюйте у найближчого дилера Шевроле.

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Fiat 500 X 2021
Купити новий Фіат 500Х на автобазарі AutoMoto.ua
Купити новий автомобіль Лексус ЛЦ 2021 року
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Lexus LC 2021