Огляд тест-драйву: Hyundai Accent 2022

17 листопада 2021

Hyundai Accent 2022 року - один з небагатьох малолітражних автомобілів, які ще залишилися на ринку. Модель отримала повний редизайн у 2018 році, а в 2022 перенесена з несуттєвими змінами. 

Купити новий автомобіль Хюндай Акцент 2022 на автобазарі AutoMoto.ua

Зовнішній дизайн виконаний у старому стилі Hyundai, але, принаймні, виглядає приємно. Як найдоступніша модель марки, Accent пропонує гарне поєднання функцій, економної витрати пального та відносно просторого салону. Цей седан в жодному разі не можна назвати спортивним автомобілем, але він напрочуд добре керується як для машини економ-класу. Чи раціонально купити Хендай Акцент цього року? Детальний огляд допоможе прийняти рішення!

Нове в 2022 році

Механічна коробка передач більше не доступна для Hyundai Accent.

Кому варто купити? 

Невеликі розміри Хендай Акцент 2022 роблять його відмінним вибором для міських жителів, а ціна моделі початкового рівня подобається покупцям автомобілів з обмеженим бюджетом.

Незалежно від того, яку комплектацію ви виберете, дизайн Accent стриманий та сучасний. Зовнішній вигляд продуманий, а внутрішнє планування розумне, навіть якщо в інтер'єрі немає нічого особливого. Седан відповідає всім основним транспортним потребам. Він порівняно економно доставить вас з пункту А до пункту Б. Зрештою, багато водіїв виявлять, що це все, що їм потрібно. 

Нове чи б/в авто? 

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

І базова модель SE, і модель SEL середнього рівня Accent отримають новий протиугінний іммобілайзер у стандартній комплектації на 2022 рік. Шестиступінчаста механічна КПП була виключена з модельного ряду Hyundai Accent. Її замінює стандартний безступінчастий автомат. 

Мінімальні оновлення авто означають, що можна пошукати машину на автобазарі. Тут можна знайти і Хендай Акцент у кузові хетчбек, який знятий з виробництва у 2018 році, та комплектації з "механікою". Перегляньте каталог б/у Акцент, якщо хочете заощадити. 

Hyundai Accent або Hyundai Elantra

Hyundai Elantra 2022 коштує трохи менше $21 000, що значно дорожче, ніж Accent. Але якщо цей цінник відповідає вашому бюджету, він вартий додаткових витрат. На відміну від Accent, у Elantra відточена трансмісія та впевнена керованість. Як компактний седан, він більше ніж Accent, тому в салоні просторіше. У Елантра також є вдосконалені технології: сенсорні екрани більшого розміру, повністю цифрова панель приладів і цифровий ключ для розблокування автомобіля за допомогою смартфона. Для Hyundai Accent головним аргументом залишається ціна. 

Kia Rio та Hyundai Accent

Kia Rio та Hyundai Accent поєднує багато загальних характеристик та технологій. Однак Ріо має відмінні риси, які роблять її найкращим вибором. Кіа, на відміну від Хендай, доступна як седан, і як хетчбек, а також пропонує більший сенсорний дисплей системи мультимедіа та інтеграцію зі смартфоном у всіх комплектаціях. Фінальні переваги Ріо ​​- кращі маневреність та керованість.

Салон

Цей Hyundai вміщує п'ятьох людей. Сидіння досить зручні, але вони не підтримують, тому ускладнюють тривалі подорожі. В обох рядах достатньо місця для дорослих пасажирів. 

Інтер'єр Хендай Акцент виконаний без надмірностей, він простий та зрозумілий. У салоні використовується багато твердого пластику, але цього слід очікувати в даній ціновій категорії. Якість матеріалів бажає кращого, проте кабіна має добротну конструкцію і виглядає непогано.

Багажник Accent пропонує пристойну корисність. На папері його 390 л - це лише середній показник, але форма відсіку практична, а висота вантажної підлоги невисока. Це додає зручності у повсякденному використанні. 

Базові комплектації Хендай Акцент отримують крихітний 5,0-дюймовий центральний сенсорний екран та звукову систему із чотирма динаміками. Однак інші варіанти комплектації стандартно поставляються з 7,0-дюймовим сенсорним екраном з Android Auto та Apple CarPlay, а також із шістьма динаміками. Доступні два порти USB для заряджання.

Відео тест-драйв Hyundai Accent 2022 року

Технічні характеристики 

Accent пропонує єдиний варіант трансмісії: 120-сильний чотирициліндровий двигун об'ємом 1,6 л у парі з безступінчастим автоматом (CVT). Потужність вас не вразить, але цьому Hyundai вистачить сил на щоденні поїздки. У місті ви не відчуєте нестачі "конячок", а ось на шосе знадобиться час, щоб розігнатися. Така поведінка ускладнює обгін та інші маневри. Розгін до 100 км/год займає близько 8,5 секунд, що є середнім показником для економного компакту.

У всіх версій Hyundai Акцент тільки передній привід. 

На тлі малолітражок-конкурентів новий Hyundai Accent 2022 демонструє невелику витрату палива – 6,4 л/100 км у змішаному циклі. 

Ходові якості Accent залежать від якості дорожнього покриття. Коли дорога рівна, подорож спокійна і розслаблена. Як тільки на асфальті з'являються ями, пасажири це відразу відчувають. 

Цей Hyundai не спортсмен, але має спокійну керованість. Седан пропонує рідкісну в економ-класі маневреність і стійкість навіть при проходженні поворотів на нерівній поверхні.

Безпека

Hyundai Accent 2022 отримує 4/5 в загальному рейтингу безпеки від NHTSA: 4/5 зірки в передніх краш-тестах і випробуваннях на перекидання і 5/5 в бічних краш-тестах. NHTSA також зазначає, що при бічному ударі ліві задні двері можуть зачепити пасажира на задньому сидінні, збільшуючи ризик травми грудної клітки.

Розміри та вага

Кузов Hyundai Accent складає близько 4,4 м завдовжки. Споряджена маса седана становить 1215 кг.

Можливі комплектації 

Accent 2022 доступний у трьох комплектаціях: SE , SEL і Limited. Всі варіанти Хендай Акцент мають однакові технічні характеристики: 1,6-літровий рядний чотирициліндровий двигун (120 л.с, 153 Нм), що йде в парі з безступінчастою коробкою-автоматом.

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Audi A3 2022
Купити новий автомобіль Ауді А3 2022 року на автобазарі AutoMoto.ua
Купити новий БМВ 3 серії 2022 року на автобазарі AutoMoto.ua
Наступний огляд Огляд тест-драйву: BMW 3 Series 2022